Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tényleg visszataszítónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg visszataszítónak látják a nem jóképű férfiakat?

Figyelt kérdés
Költői kérdés... ;)
2020. dec. 17. 21:25
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
8%

"közben meg, amit írtam, semmilyen univerzumban nem jelenti azt, hogy 12 f_aszba ültem bele.

Ha azt mondom, ismerkedtem, az azt jelenti, hogy beszélgettem, max. randiztam."

Épp erre céloztam, mint kétértelműség. De akkor legyen. Megtörtént eset (egyetemi sörözés)

fiú: Akkor te csak ilyen kevés pasival voltál?

(akik ismerték a lányt - hirtelen megállt a söröspohár a kezükben, hatásszünet)

lány: Ööö... lehet, hogy sokat ittam, de hol hangzott el pontosan az a mondat, amiből te erre következtettél?

fiú 2: Épp most mondta, hogy volt egy Tinderezős korszaka, amikor vagy 50 sráccal is randizott.

fiú: De azt is mondta, hogy semmi komoly nem alakult ki.

lány: Jaa, akkor már értem. Nálam a semmi komoly azt jelenti, hogy nincs összeköltözés meg nem mutatom be anyáméknak, nem azt, hogy nem fekszem le velük. Imádok szexelni.

fiú: Tehát akkor mindegyikkel le is feküdtél?

lány: Nem mindegyikkel azért. De a többségével igen. De azért nem kell mindenkinek szétkürtölni, jó? Nem mintha érdekelne, hogy ki mit gondol, de ha már a homlokomra tetoválnám, hogy rib...nc akkor felmennék a rosszlányokra és nem a diákszövetkezetnél szopnék éhbérért...

És mennyi ehhez hasonló eset van, mikor a nő csak nem akarja nagy dobra verni a dolgot, ezért használ ilyen kifejezéseket. Tudod, mint a társkeresőn az "ismerkedni/barátkozni vagyok csak itt", ami burkoltan azt jelenti, hogy ha elég jó pasi vagy, akkor szexelek veled, ha átlagos de másban kompenzálsz (pénz, személyiség, stb.) akkor randizgathatunk és megengedem, hogy szórakoztass, ha viszont külsőre nem jössz be, akkor vissza sem írok (nehogy a végén kiderüljön, hogy amúgy egy tök normális ember vagy és kognitív disszonanciába kerüljek).

"Csak kapcsolatban szexelek"

Most írhatnék arról a lányról aki ugyanezt mondta és a randi+dugás után beállította, hogy kapcsolatban ezzel, csak aztán vicces volt a Facebookján, hogy 2 hetente új pasija van, akivel 3-4 nap után szakít.

A másik kedvencem az volt (régi barátzónás lány), aki közölte, hogy ő sose csalt meg senkit majd mikor próbáltam rávilágítani a tévedésére (négyszemközt voltunk), akkor teljes lelki nyugalommal.

- De akkor nem voltam vele együtt. Ha emlékszel még kedden szakítottam vele, szerdán hívtalak téged sörözni, csütörtökön mentem fel a Danihoz és az exem csak pénteken írt rám, hogy visszakönyörögje magát meg nem tud nélkülem élni.

És többször eljátszott hasonlót, amiről csak én tudok. A mai napig az egyik legjobb nőnemű barátom, de nem irigylem a párját, aki a szóban forgó pasi lett és már van 2 gyerekük.

"Nincs szükségem arra, hogy ködösen fogalmazzak, szépítgessem az előéletem."

Jó, ezt tisztáztuk. Mint mondtam, névtelen, arctalan oldal, feltételeztem valamit, a te esetedben ez nem állta meg a helyét, leírtam mi alapján gondoltam erre. Innentől remélem nincs sértődés.

"én egy ilyennel sem találkoztam, akire anyukák vagy tanárnénik rámozdultak volna"

Nálunk meg teherbe ejtette egyik osztálytársam anyját és ha azt gondolnád, hogy valami kőbányai gettókörnyék, akkor nagyobbat nem is tévedhetnél. Inkább felső-középosztálybeli környéknek mondanám.

"De a lelkivilágában megmutatkozik, és jól megszívja az a csaj, aki hajlandó összejönni vele."

De az ilyen lelkivilágú embert könnyen ki lehet ismerni, csak nem az itteni írásai alapján. Ennyi erővel József Attila is elmebeteg gyilkosnak lett volna bélyegezve nem beszélve egy csomó filmrendezőről. Ugyanakkor az igazi gyilkosok meg mintapolgárnak, mert kedvesen, udvariasan fűzte be az áldozatait.

"Ezért mondom, hogy nem kell senkinek sem szándékosan leadni úgy a szintet, hogy ne vonzódjon a partneréhez, hanem emberismeret kell."

A szintleadás nem feltétlenül úgy értendő, hogy ne vonzódjon a partneréhez. De ha megfigyeled az átlagos nő hogyan társkeresőzik?

20 km? Messze van, kuka.

Szakállas? Kuka.

Nem esik bele az életkorlimitbe mert 2 évvel fiatalabb vagy 5 évvel idősebb? Kuka.

Cicával, kutyával van a képen? Allergiás vagyok a szőrre, kuka.

Az egyik Facebookos fotóján épp hamburgert eszik én meg vegán vagyok. Kuka.

Vagy további kedvenceim:

Csak egy képe van? Kuka.

Nincs leírása. Kuka.

Mint a nyuszika és a sapka esete.

És erre ne mondd azt, hogy ez nem a bőség zavara miatt van. Mert amiatt van. Mert ha találsz 500 méteres körzeten belül találsz kapásból 10 pasit, aki visszajelöl, akkor nem fogsz nemhogy 20, de 10 kilométerrel sem vesződni. Ha találsz 20 olyat, aki nem szakállas, akkor nem kockáztatod meg, hogy megkérd arra, hogy a kedvedért esetleg megtenne-e egy stílusváltást. Az életkorral se kockáztatsz, a végén még kiderül, hogy nem mind a ketten a kacsameséken nőttetek fel és nem tudtok elnosztalgiázni rajta, hogy milyen lassú volt az iwiw meg milyen jó volt, mikor bevezették a szélessávú internetet.

És továbbra is azt mondom: Aki megteheti, az tegye meg. Palvin Barbi valószínűleg megengedheti magának, hogy ehhez hasonló felszínes szempontok alapján szelektáljon, meg a több ezer érdeklődőt szigorúbb szempontok szerint kell szűrni.

De mikor valaki itt vergődik, hogy nincs normális pasi, akkor ott el kéne gondolkozni, hogy talán ő gondolja a saját szintjét magasabbnak, mint valójában?

Tudod, egy nőnek mindig van választása. A ducinak is, hogy a 200 kilométerre lakó Ryan Gosling hasonmás vagy a 3 utcával arrébb lakó mamahoteles 40-es, esetleg ledob magáról 30 kilót és akkor már 10x annyi matche lesz, amiben lesznek a környékén is olyanok, akinek bejön.

Vagy ha már arra lusta, hogy ő maga lefogyjon, akkor ha a másikkal azon kívül nincs baja, hogy szakállas vagy rosszul hordja a haját vagy nem fér bele a +/- 3 éves életkorlimitbe vagy akármi.

Lehet, hogy ezzel se fog célt érni, de legalább próbálja meg.

"Nem vicc, tényleg volt több ilyen."

Elhiszem, de a jellemzéseid alapján nem incelekkel jöttél össze, hanem pszichopata, szociopata, antiszociális alfahímekkel.

És lehet rugózni az alfa definícióján, de nem ti voltatok neki talán az elsők sem, de biztos nem az utolsók.

Olyan szépen leírtad, hogy nem volt mellettük önbizalmad meg képes volt dominálni a viselkedésével... Nem, sajnos nem incelekkel volt dolgod, hanem szimpla alfákkal, vagy ha jobban megbarátkozol a másik szóval: omegákkal.

Az incel az a srác, akivel semmi bajod nincs, nem látsz rajta semmi kivetnivalót, de nem tudsz iránta szexuális vonzalmat érezni, nem mozgat meg benned semmit.

"Szoknyavadász"

De ez implikálja azt a tényt, hogy vadászik, aktívan tesz azért, hogy legyen nője. Miközben vannak olyanok, akinek több nő hull az ölébe passzívan, mint a PUA mestereknek, akik aktívan csajoznak.

Meg van egy olyan konnotációja is, hogy az illető a mennyiségre és a változatosságra törekszik, miközben ez csak mellékhatása a folyamatnak (ti. nem marad meg egy lány sem mellette hosszútávon, mert egy gyökér, de előbb-utóbb úgyis jön a következő), de ha talál egy olyan szolgalelkű nőt, aki anyja helyett anyja lesz és megkeni neki a lekváros kenyeret és ágyba viszi a kakaót és még szopással is ébreszti, akkor az mellett fog maradni. Kérdés, hogy ez a nőnek mennyire optimális kapcsolat.

"Nekem is a TUCAT fikázó közül több is azt mondta, hogy ha komoly kapcsolatot akarok, akkor meg kell barátkoznom a gondolattal, hogy nem vonzó külsőre a pasi."

Lehet egy kínzó kérdésem: Miért mentél el randizni olyan pasival, aki NEM VONZÓ??? Úgy értem, én férfiként sosem tennék ilyet. Ha én valakivel randizni megyek akkor az számomra vonzó.

2020. dec. 20. 05:41
 42/44 anonim ***** válasza:
91%

"De ha megfigyeled az átlagos nő hogyan társkeresőzik?"

Nem figyeltem meg olyasmit, amit írtál. :D

" Nem, sajnos nem incelekkel volt dolgod, hanem szimpla alfákkal"

Itt veszítette el a komolyságát az egész társalgás.

Először is, egyetlen egy ilyennel jöttem össze, a többivel netes beszélgetés volt, vagy max. randi.

És de, incelek voltak, mert soha, egyetlen nőjük sem volt.

Az első párom pedig nem volt pszicho/szociopata, ha már diagnosztizálni kell valamivel, akkor ilyen bipoláris zavar, vagy borderline féle volt, azóta járt is pszichiátrián, a mentő vitte be.

Nem "dominált le", mert alapból azért jöttem össze vele, mert megsajnáltam, és elhittem, hogy majd ő fogja a lelkemet szeretni, mert ő a rendes csúnyafiú - mivel az elején ezt adta elő hónapokig, 18 évesen, 0 kapcsolattal a hátam mögött, és ezer olyannal, aki nyílt szexuális célzásokkal, taperolással nyomult rám, hittem neki. Amikor elkezdte előadni a maszlagát, hogy ő legalább nem akkora buzaráns csicska, meg a többi dolog, az is inkább kínos volt, féltem, hogy mit csinálna, ha megtudná, hogy nem tartom szépnek.

Végül is, nevezhetjük ledominálásnak, de nem működött sokáig, egyébként bevallom, hogy amikor szakítottam, a lehető legférgebb módon tettem (megcsalás nélkül azért, nem ilyenekre kell gondolni).

A többi hasonlóan színvonalas hapekot pedig világosan leírtam, hogy kivétel nélkül mindet visszautasítottam, mielőtt lett volna bármi.

Ezek között volt olyan, akivel simán csak neten beszélgettem, olyan is volt, hogy nem is társkeresési céllal, de bepróbálkoztak, én pedig megmondtam, hogy nem, aztán elkezdtek mocskolódni, némelyik zaklatni, és ellenem használni azt a kevés infot, amit megtudtak rólam (pl. hogy mit képzelek, hogy 1,5 éve szingli vagyok, nekem nem jó senki, beteg qrva vagyok, ő is csak szexre akart persze...stb.). Ilyenből nagyon sok volt, mert akkoriban szívesen beszéllgettem szinte bárkivel, aki első ránézésre nem egy csimpánz értelmi szintjén mozgott.

Volt olyan, aki ugyan nem volt csúnya, de vonzó sem, nekik azért adtam esélyt randira, mert még mindig hittem abban, hogy majd közöttük több lesz a rendes, és majd megszépül a szememben, ha megszeretem - azóta tudom, hogy ilyen nincs.

Incel pedig bárki lehet, akinek nem jön össze nő. Lehet agresszív barom is, meg olyan is, akit te írsz. Az a közös bennük, hogy nem jön össze nő, pedig próbálkoznak.

A sokadik ilyen erőltetés, meg "de miért nem???" után már kizárólag olyan férfiakkal voltam hajlandó ismerkedni, akik számomra, az én ízlésemnek baromi jól néztek ki, mellé pedig már azt is néztem, hogy ne legyenek súlyos pszichés gondjai, ne legyen elcs.eszett élete, amit lényegében velem akar helyrehozatni (több olyan is volt, aki olyanokkal jött, hogy semmit sem tanult ezért meg azért, de ha végre mellette lenne egy barátnő, akkor akár hegyeket is meg tudna mozgatni, főleg ha egy ilyen gyönyörű nő lenne, mint én :D Aztán ha visszautasítom, akkor szemét vagyok, elkényeztetett kis ribi, akinek minden készen kell... Ilyen is volt.), és még ezer másik dolgot, bevallom őszintén, csak azoknak a nagy részét már előtte is kerestem a férfiakban, azért nem írom le külön (pl. intelligencia, humor, hasonló felfogásunk legyen...stb.). És nekem így lett normális párom, amint FELFELÉ toltam nagyon komolyan a mércét.

"De mikor valaki itt vergődik, hogy nincs normális pasi, akkor ott el kéne gondolkozni, hogy talán ő gondolja a saját szintjét magasabbnak, mint valójában?"

Inkább azon, hogy milyen szempontok alapján keres, miért nem tanult meg szűrni, de ezeknek csak egy része az, hogy mondjuk dagadt, és mégis izmos palit keres, stb.

De pl. van egy barátnőm, aki szingli, mindig megszívta a pasikkal, pedig nagyon szép, és normális hozzáállása van egy kapcsolathoz, és ha csak úgy beszélgettünk, hogy milyen férfit képzel el maga mellé, akkor teljesen jó gondolatai voltak. Aztán mégis olyanok után futott, aki rénézésre meleg (csak nem merte vállallni, de 2 évvel későss kiderült, hogy tényleg), vagy sikerült 20 próbálkozó közül kiválasztani a legnagyobb idiótát - és nem, nem külsőre válogatott túl, igazából nem is tudom, hogyan sikerült neki ilyeneket választani. De miután látok ilyeneket, meg én is megtapasztaltam, amit, nem fogom látatlanban azt hinni mindenkiről, hogy biztos külsőre válogatott túl.

"Mert ha találsz 500 méteres körzeten belül találsz kapásból 10 pasit, aki visszajelöl, akkor nem fogsz nemhogy 20, de 10 kilométerrel sem vesződni."

Hát, az én párom az ország másik végében lakott, amikor összejöttünk, és más városban jártunk egyetemre.

Pedig én nem beképzeltségből mondom, de minden ujjamra találtam már 100 pasit, aki akart valamit, de nem véletlen, hogy 2 év keresgélés közben nem kellett egyik sem (csak 2 év után az az egy, akivel szakítottam 1,5 hónap után - na ő viszont "alfa" volt, de fejben nagyon nem oké, ezért szakítottam). Nemcsak az említett nekem nem tetsző külsejű, szerencsétlen, agresszív pasikat küldtem el akkoriban, hanem jókat is, mert egyszerűen nem illettünk szerintem össze, vagy szoknyavadászok, esetleg házasok voltak. Én pedig mindig is úgy szerettem volna, hogy egy életre keressek párt lehetőleg (álomvilágban nem élek, tudom, hogy bármelyik kapcsolatnak vége lehet, de azért törekedni ugye lehet), és engem nem zavart pont az, ha messze van, nem olyan nagy ez az ország, hogy ne lehessen áthidalni a dolgot, ha pedig komolyra fordul, akkor úgyis egy városba fogunk költözni előbb vagy utóbb, aztán meg együtt fogunk élni. Pont azért nem zártam ki távolság alapján senkit, mert tudtam, hogy ha olyan párt keresek, akivel személyiségben annyira összeillünk, hogy hosszú távon működni tud, és nem csak elvagyunk mint a befőtt, plusz mellé nézzen is ki jól, akkor lehet, hogy nem a közvetlen közelben lesz. :D

Szerintem aki ilyen 10-20 kilométeren szenveleg, az magával szúr ki, de lehet, hogy csak nagyon más világ vagyunk.

Szóval, engem sosem tévesztett meg a bőség zavara. Mert az nem valósi bőség, ha jó, ha az 1%-ával lenne tényleges szerelem + hosszútávú működőképesség, ilyen "elmegy" kapcsolat meg nekem nem felel már meg, energiavámpírt, bántalmazót, formálandó, sz.arból kihúzandó pasit meg végképp nem akartam soha többé.

2020. dec. 20. 12:49
 43/44 anonim ***** válasza:
7%

"és nem, nem külsőre válogatott túl, igazából nem is tudom, hogyan sikerült neki ilyeneket választani."

Bocsáss meg, hogy heteroszexuális férfiként nem tudjuk meghatározni, hogy egy nő mit tart szépnek egy pasiban, ezért vagy arra mondjuk, hogy jó pasi, akit a média úgy állít be, hogy jó pasi (ami gyakran vitákat szül, hogy xy bottal sem piszkálná meg Ryan Goslingot) vagy az alapján próbáljuk eldönteni, hogy ha a nőnek bejön, akkor ő jó pasi. És minél több nőnek bejön, minél erősebben (akár annyira erősen, hogy a nő tegyen lépéseket felé) annál jobb pasi. Akkor is, ha külsőre csak egy púpos, félszemű segédmunkást látsz, aki vakarja a seggét.

Érted már, hogy mi férfiak vakok vagyunk arra, hogy mit látnak a nők jó pasinak a jó pasin és csúnyának a csúnyán? Mármint ha az antropológiai egészségi jellegeket kimerítettük, hogy magas, izmos, maszkulin, mély hangú, stb. vagy dagadt, ápolatlan, túl alacsony (a nőhöz képest), túl vékony (a nőhöz képest), stb.

De akkor legyen az, hogy milyen szempontok alapján szűr. Tudod én naivan azt gondolom, hogy ha én férfiként ránézésre el tudom dönteni egy nőről, hogy tetszik-e, onnantól pedig már csak a belső tulajdonságai döntik el, hogy akarok-e tőle bármit, akkor ennek fordítva is így kéne lenni.

Érdekből sosem jönnék össze olyannal, akit csúnyának látok, ahogy kényszerből sem. Kényszerből maximum olyannal jönnék össze, akit nem látok csúnyának, de tudom, hogy nem felel meg a tökéletes nőről alkotott szempontjaimnak és így lejjebb adok a kevésbé fontos igényeimből.

2020. dec. 20. 15:17
 44/44 anonim ***** válasza:
91%

" Tudod én naivan azt gondolom, hogy ha én férfiként ránézésre el tudom dönteni egy nőről, hogy tetszik-e, onnantól pedig már csak a belső tulajdonságai döntik el, hogy akarok-e tőle bármit, akkor ennek fordítva is így kéne lenni."

Ja, rájöttem én is, mint írtam, pont emiatt lett olyan párom, aki semmiben sem megalkuvás (persze vannak hibái, de az én szempontjaim szerint annyira elhanyagolhatóak, hogy nem veszem megalkuvásnak, hogy ezeket tűröm), hanem vonzó külsőre, és szerethető belsőre.

Pont ezért lettem sok próbálkozó szemében felszínes büdös ribizli, aki majd egy elhasznált sz.ardarab lesz 30 éves korára, mert mertem a külsejük miatt (is) visszautasítani őket. Meg amiért nem kellene már olyan férfi sem, aki elvileg belsőre hozzám illő, de külsőre egyáltalán nem vonz, vagy egyenesen taszít.

De őszintén örülök, hogy megfogalmaztad, hogy az a normális, ha valakinek a külső az első szűrő.

Ja, és sem érdek, sem kényszer nem volt abban, hogy összejöttem az undorító párommal, sajnálat volt, na meg elhittem a mesét tizenévesen, hogy a csúnya pasik a rendesek, és majd ők lesznek hűségesek, cukipofák.

"Érted már, hogy mi férfiak vakok vagyunk arra, hogy mit látnak a nők jó pasinak a jó pasin és csúnyának a csúnyán?"

Szerintem ez így általánosságban nem igaz.

És nehezít a dolgon az, amit te is megfogalmaztál, hogy többféle ízlés létezik.

2020. dec. 20. 15:48
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!