Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg visszataszítónak látják a nem jóképű férfiakat?
Miért ne mondanék? Ha ápolt, rendes, akkor miért ne lehetne mondjuk kollégaként szimpatikus?
Sőt, van egy olyan kollégám is, aki kifejezetten csúnya, igénytelen, hogy olyan szinten jó fej és okos, hogy nagyon kedvelem. Ja, és nemcsak én.
Meséld, miért merül fel a buta agyadban az, hogy ez hazugság lenne?
SOHA nem állnék le ilyen férfiakkal, egy megveszekedett pillanatig sincs esélyük nálam, de amíg nem kell őket csókolgatnom, nem kell velük lefeküdnöm, addig miért ne kedvelhetném őket emberként, ha jó fejek?
De, nagyon is értettem a kérdést, és meg is válaszoltam.
Ha igénytelen, akkor visszataszító, ha igényes és jó fej, akkor nem visszataszító, de ettől még soha az életben nem kéne.
A nők... A férfiak... A németek... Az oroszok... általánosítás lvl. 100.
Mi a kérdés? Kik azok a nők, részletezd mire gondoltál? Én nem ismerem az összes nő véleményét a kérdésben, a "NŐK" mint gyűjtő halmazt egyes szám harmadik személyben alkalmazni meg általánosítás, ami meg értelmetlenné teszi a további eszmecserét.
Kérdezd úgy, hogy "Neked egy nem jóképű férfi visszataszító-e?" Bár még így is pontatlan a kérdés, de már legalább jó úton haladsz! ;)
Próbálod összemosni a nem tetszik és a visszataszító fogalmát, de nem ugyanaz.
Egy jó külsejű férfi is lehet visszataszító.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!