Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Meghan Markel majdnem 40 évesen, elváltan összejött egy fiatalabb herceggel, én 38 évesen miért nem találok magam mellé egy normális férfit?
Te beteg vagy.
Egy nevtelen komment utan is te tolod a teljesites kenyszert es villogsz a papirjaiddal, mert meg kell mutatni millio es egyszer, hogy kepzett vagy.
Nincs pasid, nincs eleted, ezert tulkepzed magad, cskakhogy valamivel le legyel kotve. Allandoan tanulsz, nincs hobbid es nem jarsz emberek koze, ezeeeert ilyen a stilusod.
Neked eskuszom nem a hulye elvarasaid miatt nincs pasid.
Persze fontos, hogy az ember képezze magát, vagy ha ez teszi boldoggá, telke rajta.
De ahogy lenézed azokat akik (szerinted) kevesebbek nálad, őszintén szánni való.
Tudod, szokták mondani, hiába van pénz, ha boldogság nincs!
Na nálad ez maximálisan igaz.
Neked egy a fontos, hogy fel tudj vágni a jövendőbeliddel, az már nem is számít, hogy egy szerető boldog család legyetek. Itt semmi nem számít, csak hogy angolul beszéljen.. akkor menj ki külföldre, pl. Angliába, ott már csak sikerül összekaparni egy angolul beszélőt 🤣🤣
Tudod nekem egy "átlagember" a párom, nincs diplomája, "csak" egy szakmája. De sokkal fontosabb számomra hogy a tenyerén hordoz, én vagyok neki a mindene, mintsem hogy azon rugózzak, beszél e valamilyen idegen nyelven. Hisz párkapcsolati szempontból nem sokra megyek azzal, kivéve ha én csak angolul beszélnék.
Sokkal többet számít, hogy jól megértjük egymást, teljesen hullámhosszon vagyunk, sokat nevetünk. Családot tervezünk. Kell ennél több a boldogsághoz?
Igaz, ez ilyen kis proli átlagember élet. 😏 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!