Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha Meghan Markel majdnem 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Meghan Markel majdnem 40 évesen, elváltan összejött egy fiatalabb herceggel, én 38 évesen miért nem találok magam mellé egy normális férfit?

Figyelt kérdés
Neki hogyan sikerülhetett pl?

2020. dec. 13. 14:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 A kérdező kommentje:
Nem én hoztam szóba sem a pénzt, sem a diplomát. De ha kóstolgatnak, még szép, hogy megvédem magam. Senkit nem degradálok. Engem abszolút nem érdekel, hogy ki hogy él, semmi közöm hozzá. Én építem a magam egzisztenciáját - egyébként nem értem a károgókat, hiszen férfi nélkül is. Nyilván ha gold digger lennék, nem melóznék ennyit és nem magamnak kapartam volna össze azt, amim van. Ennyi.
2020. dec. 14. 14:56
 62/79 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, írtak rólad egy tökjó cikket egyszer. Látod, még az esztétika szak is stimmel.

[link]

2020. dec. 14. 18:51
 63/79 A kérdező kommentje:
Az csak az egyik szakom :) Van egy nyelvi diplomám is :D Meg nemsokára egy nemzetközi is lesz. Ja igen, néhány nyelvvizsga és 2 OKJ is befigy el :) De te tudod használni a Google-t, wowwww!!!!
2020. dec. 14. 19:12
 64/79 anonim ***** válasza:
96%

Te beteg vagy.

Egy nevtelen komment utan is te tolod a teljesites kenyszert es villogsz a papirjaiddal, mert meg kell mutatni millio es egyszer, hogy kepzett vagy.

Nincs pasid, nincs eleted, ezert tulkepzed magad, cskakhogy valamivel le legyel kotve. Allandoan tanulsz, nincs hobbid es nem jarsz emberek koze, ezeeeert ilyen a stilusod.

Neked eskuszom nem a hulye elvarasaid miatt nincs pasid.

2020. dec. 14. 20:07
 65/79 A kérdező kommentje:
Szerintem az a beteg, aki ilyesmit kijelent. Nem én hoztam ezt szóba, de nehogy mér ne védjem meg magam, ez a minimum.
2020. dec. 14. 20:09
 66/79 anonim ***** válasza:
91%

Persze fontos, hogy az ember képezze magát, vagy ha ez teszi boldoggá, telke rajta.

De ahogy lenézed azokat akik (szerinted) kevesebbek nálad, őszintén szánni való.

Tudod, szokták mondani, hiába van pénz, ha boldogság nincs!

Na nálad ez maximálisan igaz.

Neked egy a fontos, hogy fel tudj vágni a jövendőbeliddel, az már nem is számít, hogy egy szerető boldog család legyetek. Itt semmi nem számít, csak hogy angolul beszéljen.. akkor menj ki külföldre, pl. Angliába, ott már csak sikerül összekaparni egy angolul beszélőt 🤣🤣

2020. dec. 14. 21:53
 67/79 A kérdező kommentje:
Te milyen pénzről beszélsz? Nagyon maximum középosztály vagyok. Nem vagyok gazdag! Itt nem én kezdtem el emlegetni a pénzt és a diplomát! Vannak itt ilyen frusztrált zsákutcák, azok hozták fel.
2020. dec. 14. 21:59
 68/79 anonim ***** válasza:
100%
troll vagy? :)
2020. dec. 14. 22:07
 69/79 anonim ***** válasza:
95%

Tudod nekem egy "átlagember" a párom, nincs diplomája, "csak" egy szakmája. De sokkal fontosabb számomra hogy a tenyerén hordoz, én vagyok neki a mindene, mintsem hogy azon rugózzak, beszél e valamilyen idegen nyelven. Hisz párkapcsolati szempontból nem sokra megyek azzal, kivéve ha én csak angolul beszélnék.

Sokkal többet számít, hogy jól megértjük egymást, teljesen hullámhosszon vagyunk, sokat nevetünk. Családot tervezünk. Kell ennél több a boldogsághoz?

Igaz, ez ilyen kis proli átlagember élet. 😏 😅

2020. dec. 14. 22:47
 70/79 A kérdező kommentje:
A diplomát megint nem én emlegetem. Az angol alap, mert sok külföldi barátom van és több családtagommal is az angol a közös nyelv. Ha valaki középszinten nem képes megtanulni egy idegen nyelvet, az nem illik hozzám. Nem az a proliság, ha valakinek nincs diplomája, hanem ha valakiben nincsen valódi elhatározás. De az nagyon 😅 Grat az általad prolinak nevezett életetekhez 😅😅😅
2020. dec. 15. 07:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!