Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha Meghan Markel majdnem 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Meghan Markel majdnem 40 évesen, elváltan összejött egy fiatalabb herceggel, én 38 évesen miért nem találok magam mellé egy normális férfit?

Figyelt kérdés
Neki hogyan sikerülhetett pl?

2020. dec. 13. 14:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
58%

"De azokat a 20-25 kozotti, gyermektelen csajszik erdeklik."

EZt csak az itteni p.na hiányos lúzerek gondolják így.

Harry herceg szerinted nem kaphatott volna 20 éves lányt? Mégis a nála idősebb Meghant vette el.

2020. dec. 13. 15:57
 32/79 A kérdező kommentje:
32, így-így!!!! hehehehe 31 :PPPP
2020. dec. 13. 15:59
 33/79 anonim ***** válasza:
15%

26

Ahhha .. latod a kerdezonel is megutottek a szintet, azert irigykedik harry hercegre xd

Nevetsegesek vagytok.

2020. dec. 13. 16:46
 34/79 anonim ***** válasza:
66%

Itt a sok gold digger kis p.csusz aztan nyugtatgathat, de oregszel, bunko is vagy. Varhatsz 60 eves korodig is a harry hercegre, de nem fog jonni.

Biztos egy itteni kis 20 evesnek osszejon harry, de csak alkalmi kapcsira, mert ezzel a stilussal kb max erre alkalmasak.

2020. dec. 13. 16:51
 35/79 anonim ***** válasza:
64%
Elvált, gyerekkel rendelkező férfi akadály? Mert ha igen, az elég nagy nehezítés ennyi idősen. A legtöbb "álompasi" akit leírtál már elkelt fiatalabban, mert nyilván a huszonéves lányok sem vakok. Alap is lehetne amit elvársz, de Magyarországon nem az, itt ez a felső középosztály életstílusa, de ez a réteg meg eltűnőben van. Szóval baromi kevés ilyen ember van igazából. Nyilván az ötödik kerületben több mint Borsodban, de igazából ez csak egy szűk kör.
2020. dec. 13. 17:02
 36/79 anonim ***** válasza:
72%

Fura, 38 éves meglett nő vagy, mégis hasonlítod magad egy olyanhoz, akihez teljesen felesleges. Ha csak nem egyenesen Meghan baráti körébe tartozol.. akkor még érteném is. Másrészt, persze legyen az embernek elképzelése, milyen párt szeretne. De hogy kell elképzelni nálad egy randit? Mint egy állásinterjút? Ha valamelyik kritérium nem stimmel, már kukázod is az illetőt?! Az nem is számít, ha megvan a szimpátia, rendes a férfi?! Ne adj isten "csak" egy szakmunkás melós?

Sajnos azt gondolom én is, ebben a korban már nem ezeket kéne nézni. Nagyobb kincs ha az ember megtalálja a lelkitársát, mintsem folyékonyan kenje az angolt

2020. dec. 13. 18:11
 37/79 anonim ***** válasza:
11%
Hahaha szakmunkassal, a hercegno? Hahaha szerintem szelutest kapna mar akkor ha az 5. Keruletbol ki kellene lepni...BKV val
2020. dec. 13. 18:28
 38/79 anonim ***** válasza:
66%

Hát nyilván, de manapság olyan nehéz normális párt találni, a franc se válogatna mindenféle elvárásokkal, ha találok egy olyat aki megfog, rendes, kedves. A többi már mellékes

Szerintem..

De hát kinek hogy.. ha a kérdezőnek megéri válogatni, akkor válogasson .

2020. dec. 13. 18:50
 39/79 anonim ***** válasza:
50%
:(
2020. dec. 13. 19:59
 40/79 anonim ***** válasza:
36%
Tudnék írni mit de nincs kedvem, mert annyi ilyen kérdésre válaszoltam már, hogy meguntam őszintén
2020. dec. 13. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!