Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha Meghan Markel majdnem 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Meghan Markel majdnem 40 évesen, elváltan összejött egy fiatalabb herceggel, én 38 évesen miért nem találok magam mellé egy normális férfit?

Figyelt kérdés
Neki hogyan sikerülhetett pl?

2020. dec. 13. 14:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy ne dohányozzon! Undorodom a dohányfüsttől + sportos életvitel is ALAP.
2020. dec. 13. 14:56
 12/79 anonim ***** válasza:
87%
Te is olyan jól nézel mi mint Meghan, és mellé színésznő is vagy?
2020. dec. 13. 14:56
 13/79 A kérdező kommentje:
Szerintem ő nem néz ki annyira jól, de ez szubjektív. Gyógyszertári szakasszisztens vagyok, újságírónak tanulok.
2020. dec. 13. 14:58
 14/79 anonim ***** válasza:
86%
#14.58 Akkor különösen ügyelj a helyesírásra! Helyesen: higgyen.
2020. dec. 13. 15:00
 15/79 anonim ***** válasza:
25%

Ennyi idosen mar "C" vaganyon vagy, johetnek a cicak :) 😽

Szerencsere az elet igazsagos, Father Karma a nokre is lecsap idovel :)

36F incel

2020. dec. 13. 15:01
 16/79 A kérdező kommentje:
Köszönöm, siettem :)
2020. dec. 13. 15:01
 17/79 A kérdező kommentje:
Mi az a C-vágány? Nem tudom miért kellene itt a karmával jönni, nincs oka lecsapnia rám.
2020. dec. 13. 15:02
 18/79 anonim ***** válasza:
83%

Utoljara:

Sok 20 as nonek megmutatnam ezt a posztot. Tipikus eset.

Keresed az ideakat (azaz teljesithetlen, kitalalt elvarasokat), aki meg nem felel meg teljesen, vagy egy kicsit is elter tole (pontrol pontra nem ilyen), az mehet a levesbe.

Nem jon az ilyen pasi a feher lovon, aki minden teren megfelel szo szerint es az evek csak mennek. Aztan ugy elmentek, hogy egyre nehezebb lesz megtalalni, mert egyreszt IDEALIS ember nem letezik, csak a fantaziankban, masreszt az mar lehet regen csalados.

Nem letezik tokeletes ember. A parkapcsolat es szerelem nem pontba szedett lista kipipalasa alapjan jon letre. Elfogadom, hogy a listamon csak egyes dolgokban egyezunk meg, a hibait is elfogadom, mert mas dolgokban meg nekem tokeletes.

Az, hogy a kis hercegno listadon (kb ovoda) nem tudod kipipalni az osszes pontot es a pasi nem olyan, ahogyan te szorol-szora lejegyezted, es te kategoriakba osztasz embereket, gusztustalan, gyerekes viselkedes. azaz, neked senki nem felel meg, mert nem tokeetes, de neked lehetnek hibaid. Nem part keresel...magadat keresed, es ez ket kulon dolog. A te logikad szerint, te nalam zs kategoria vagy.

Neked kellene valtoztatnod a dolgaidon.

Lanyok, ezert maradtok egyedul.

2020. dec. 13. 15:04
 19/79 A kérdező kommentje:
19, ezek teljesen alap elvárások. Én sem vagyok tökéletes, közel sem, de én is tudom teljesíteni ezeket.
2020. dec. 13. 15:06
 20/79 anonim ***** válasza:
33%
Hi babe, I am your prince from Honolulu. Pls send me PM if your are interested.
2020. dec. 13. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!