Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha Meghan Markel majdnem 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Meghan Markel majdnem 40 évesen, elváltan összejött egy fiatalabb herceggel, én 38 évesen miért nem találok magam mellé egy normális férfit?

Figyelt kérdés
Neki hogyan sikerülhetett pl?

2020. dec. 13. 14:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
100%
#50 A kérdező nem diplomás.
2020. dec. 14. 12:57
 52/79 A kérdező kommentje:
A kérdező diplomás, de a diploma megléte nem feltétele az ismerkedésnek. Aki középfokon nem tud megtanulni angolul, az olyan szinten igénytelen, hogy inkább nem kérek belőle. Van, aki a xart is megeszi ha nagyon éhes, én inkább hallgatom, ahogy korog a gyomrom :)
2020. dec. 14. 13:11
 53/79 anonim ***** válasza:
100%
A gyógyszertári szakasszisztens egy OKJ, nem?
2020. dec. 14. 13:23
 54/79 anonim ***** válasza:
13%

Az en esetemben a nyelvtudas az egyetlen pont a sok kozul, amit teljesiteni tudok az elvaraslistabol. Az angolon kivul azsiai nyelveken is beszelek :)

Dehat sajnos sem nem jokepu, sem penzes nem vagyok....

36F incel

2020. dec. 14. 13:27
 55/79 anonim ***** válasza:
91%

54

őszintén. Te ennek a hercegnőnek akarsz megfelelni? lol

2020. dec. 14. 13:29
 56/79 A kérdező kommentje:
53, igen, az egy OKJ, de van egy esztétika-német szakos diplomám is. Illetve most csinálom a kommunikációt angol nyelven. Szívesen.
2020. dec. 14. 13:33
 57/79 A kérdező kommentje:
Hol írtam, hogy legyen pénzes? Az elvárás az, hogy azt a szintet hozza, amit én nő létemre, 38 éves koromra gond nélkül megugortam, az pedig nem a milliárdos szint.
2020. dec. 14. 13:34
 58/79 anonim ***** válasza:
100%

56

Jaja ezt büfészaknak nevezik. Erre vagy úgy oda?

"Az elvárás az, hogy azt a szintet hozza, amit én nő létemre, 38 éves koromra gond nélkül megugortam, az pedig nem a milliárdos szint."

ezt a nő vagyok, és elértem dolgokat hagyjuk már. 20. században lenne nagy dolog, ha te nőként elérsz dolgokat. Ma tök alap.

2020. dec. 14. 13:37
 59/79 A kérdező kommentje:
Nem kértem diplomát és szóba sem hoztam, amíg itt valaki nem kezdett el ezen rugózni. 38 éves koromra lehet, hogy nem lettem milliomos, de van egy kis fővárosi lakásom, egy 3 éves autóm és egy olyan megtakarításom, amivel 8 hónapig bőven ellennék munka nélkül is. Nem azt kértem, hogy a férfi ennek sokszorosát mutassa fel. Nem kell a pénze, hiszen nekem is van. De lejjebb adni nem szeretném és akinek ez nem tetszik azzal úgysem illünk össze. Ha én össze tudtam ezt hozni szerinted "büfé szakos" diplomával, akkor egy keményen dolgozó melós, aki nem az iskolára pazarolta a drága idejét, biztosan sokkal többre vitte :D Akkor mi a gond?
2020. dec. 14. 13:50
 60/79 anonim ***** válasza:
100%

Semmi extra nincs az életedben, erre emeled fel így az orrod?

Megint az anyagi dolgokon vagy fennakadva (mintha teljesítési kényszered lenne), de belül mi van? 8 hónap? Nincs diplomám, szellemi szférában dolgozom, és lassan megvan egy fél lakás. Akkor ítéljek el mindenkit és játsszam a harry herceget és minden mást B kategóriába soroljam be?

Elmondtam, mi a gond. Degradáló vagy azzal szemben, aki nem olyan, mint te, ragaszkodsz a hülye listádhoz és a stílusod taszító.

2020. dec. 14. 13:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!