Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Meghan Markel majdnem 40 évesen, elváltan összejött egy fiatalabb herceggel, én 38 évesen miért nem találok magam mellé egy normális férfit?
"Évek óta próbálkozom, lúzermágnes vagyok, csak a B- és C-kategóriás férfiak érdeklődnek."
Pont ezert felfogasert maradsz egyedul, szerintem 50 eves korodra is cicukam.
Mindenkinek más és mást jelent a "normális" kifejezés. Ez attól függ, ki mit vár el a leendő partnerétől, kinek mire van igénye.
Te mit vársz el, mit takar nálad a "normális"?
Én normálisnak tartom magam, de ez lehet hogy másnak nem így tűnik. Nagyon nem mindegy, kinek mik az elvárásai.
F/40+
Próbálom körbeírni:
- Van munkája, alap egzisztenciája. (Nekem is van mindkettő. Nem kell, hogy gazdagabb legyen, mint én! Csak üsse meg a szintet.)
- Hasonló érdeklődés. (Szeretek utazni, érdekel a közélet, a gazdaság. Ha nincs vírus, szívesen járok koncertekre, moziba, színházba.)
- Kulturált megjelenés, pl. ne legyen túlsúlyos. (Én sem vagyok az, sportolok, vigyázok magamra.)
- Nyelvtudás. (Sok külföldi barátom van és néhány családtag is. Egy középfokú angolba még senki nem halt bele.)
- Lehessen vele megjelenni, tudjon viselkedni. (Úgy érzem ezt én is teljesítem.)
- Legyen lelke, ne legyen anyagias, felületes, gonosz.
- Szeresse az állatokat. (Van egy kutyám és két macskám, részt veszek egy állatmentő alapítvány munkájában.)
- Higyjen a life long learningben. (38 évesen én még tanulok és szeretnék is, amíg tudok, hiszek az állandó fejlődésben.)
9, nekem ez az alap.
10, Nem találkozom ilyen férfiakkal. Közel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!