Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha Meghan Markel majdnem 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Meghan Markel majdnem 40 évesen, elváltan összejött egy fiatalabb herceggel, én 38 évesen miért nem találok magam mellé egy normális férfit?

Figyelt kérdés
Neki hogyan sikerülhetett pl?

2020. dec. 13. 14:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
66%

Jaja es ha ofelsegenek nem tetszik a valasz, vagy ravilagit arra, hogy lehet, megis vele van a baj, le vagytok pontozva xd

Pedig igazuk van. Egyre tobb FELNOTT no gondolkodik igy. Elmeselek egy meset.

A negyveneves hercegno varja a tokeletes herceget az otodik keruleti kastelybol. Kis bevasarlo listat is irt, aminek minden pontjanak teljesulnie kell ugy, ahogy azt ofelsege megalmodta. A herceg nehogyma b kategorias legyen, hiszen a hercegno el, lelegzik, van ket laba es keze, ezert jogosan varja el a dubaji A kategorias herceget. De nem jon a herceg, az evek pedig elrepulnek. A franya listan senki sem tudd tuljutni, mert 1-1 pontot nem tud a hercegno kipipalni, aki kitudna az meg olyan kis csunyacska.

Tuti azert nem jon a tokeletes herceg, mert minden ferfi egy b kategorias luzer es szandekosan elriasztjak elolem a top pasit. A hercegno vegul egyedul marad. Erdekes, sok b kategorias herceg kinalta fel fele kiralysagat, de a hercegno nem volt kepes valtoztatni az elvarasain. Csak az kellett, amit a listan megalmodott, de frusztralt, ezert az interneten akar szimpatiat nyerni a tole fiatalabb, de ugyanazon az uton jaro hercegnoktol. Pedig csak kicsit kene valtoztatni a latasmodjan, es jonne a herceg. De mi a megoldas..? Fel kellene noni.

Tarskereso appokon a semmilyen nok allandoan panaszkodnak. Jaj nincs jo pasi, jaj a szivem megazakad, jaj evek ota nincs baratom bruhuhu. Lehet a hetcegnolistan csak par dolgot kellene meghagyni, es akkor lenne herceg is.

Es ahogy latom, az itteni vesztes, incel kislanyok is igy gondolkodnak. Vicces. Talan kinovitek es 35 ev elott eszbe kaptok, akkor talan lesz egy normalis ferj is. De a trendek azt mutatjak, hogy 35 felett is hercegnonek gondoljatok magatokat es aki a kis listan nem hozza a tokeleteset, az selejt, luzer.

Vicces. Igy jartatok.

2020. dec. 14. 08:39
 42/79 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, én kb a te célcsoportod vagyok, csak kicsit fiatalabb (35/F). Én a következőket látom.

Sok jó férfi (a barátaim) vagy házasok, vagy hosszú párkapcsolatban élnek, így nem ismerkednek a piacon. Aki meg éppen nem így van, de rendelkezik az általad leírt tulajdonságokkal, annak minden ujjára kb jut egy jelentkező. (Ezen amúgy én is meglepődtem, mert nem vagyok túl jóképű, és elég furcsa érdeklődési köröm + humorom van.)

A nyelvtudást meg gondold át, a magyarok nagy része semmilyen nyelven nem beszél, szerintem ez a legkomolyabb szűrőd.

2020. dec. 14. 11:32
 43/79 A kérdező kommentje:
Csak ismételni tudom magam, szerinte ezek alap követelmények és ezek közül egyetlen olyan sincsen, amit én ne teljesítenék, sőt. A nyelvtudást pl. többszörösen is.
2020. dec. 14. 11:34
 44/79 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én két nyelven dolgozom a magyaron kívül, és szerintem pontosan látod te is, hogy az emberek nagy része egy nyelvet sem beszél. Középfokon sem.

Persze te azt csinálsz, amit akarsz, én meg - hát - ideírtam.

2020. dec. 14. 11:39
 45/79 A kérdező kommentje:
Akkor még mindig jobb egyedül, mint egy suttyóval. Nem szeretnék eligénytelenedni, nem azért tanultam ennyit.
2020. dec. 14. 11:39
 46/79 anonim ***** válasza:
100%
44 ezt osztom. Sok diplomassal dolgozom, egy atlagos kozepszinten sem tudnak legalabb angolul kommunikalni.
2020. dec. 14. 12:35
 47/79 anonim ***** válasza:
50%

"A nyelvtudást meg gondold át, a magyarok nagy része semmilyen nyelven nem beszél, szerintem ez a legkomolyabb szűrőd."

DIUplomához kötelező a nyelvvizsga. Ok, olyan, amilyen, de azért kicsit csak tud gagyogni aki levizsgázott.

2020. dec. 14. 12:40
 48/79 anonim ***** válasza:
77%

"Akkor még mindig jobb egyedül, mint egy suttyóval. Nem szeretnék eligénytelenedni, nem azért tanultam ennyit."

akkor mit nyávogsz az interneten a hülye igényeiddel? Majd szépen elmúlsz 40-50 aztán átgondolod a dolgaid. Ha nem vagy erre képes, akkor viszont ne itt nyafogj, hogy nincs normális pasi.

2020. dec. 14. 12:46
 49/79 anonim ***** válasza:
32%
#46 Na ugye, mondom én...
2020. dec. 14. 12:46
 50/79 anonim ***** válasza:
96%

Utoljára:

Ugye megy a diplomások felértékelése, hogy ők milyen szent emberek, erkölcsösek és tiszteletre méltóak.

Itt az ellenpélda. A tanultság (papírok) nem ad jellemet, erkölcsöt, max egy szaktudást. Nézd meg hogy ír ez az ember a többi embertársáról. Nő létére milyen undorító stílussal degradál le másokat, akik nem olyanok, mint őfelsége. Mennyire ellenszenves az önsajnálata és álszentsége, hogy ő mennyivel többet érdemelne, csak azért, mert "tanult" és még egy kis megfelelési listája is van.

Undorító mennyire fennhordja az orrát és lenéző a többi emberrel, akiket termékkategóriákba sorol.

Olvasva az egész témát, NEM az elvárásaid miatt nincs pasid és nem is lesz. Hanem a jellemed miatt. Elárulom, hogy beállíthatod te magad bármennyire műveltnek, a férfiaknak ez a stílus taszító egy nőben, nem ezt keresik.

2020. dec. 14. 12:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!