Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senkinek sem válaszolnak, férfiaknak nők az első találkozás társkeresőn, mitől ilyen oldal eu, pedig már 3 hónapja fenn vagyok és még 1 visszalevelet sem tudott küldeni senki???
Figyelt kérdés
2020. dec. 6. 12:03
41/45 anonim válasza:
40 - Ismerőseim 90%-ka külföldön dolgozik már. Érdekes amikor migránsnak kell lenni meg jó pénz van külföldön akkor megy a Magyar :) Érdekesek vagyunk.
42/45 anonim válasza:
De egy jó párkapcsolatért már nem emelnénk meg a seggünket, az már nehéz. Csak az euróért.
43/45 anonim válasza:
Amúgy velük is ebben a szemrehányó stílusban kommunikálsz? Mert akkor ne csodálkozz, hogy a szomszédodbol se kellesz senkinek. :D Ki akarná ezt hallgatni naphosszat?
44/45 anonim válasza:
Csak néha ki írom a sérelmeimet, az oldalra, terápiás jelleggel, ahogy az emberek 98%-ka is csinálja. Egyébként nincs senkivel bajom, mindenki úgy ismerkedik ahogy akar. De szerintem több sikerem lenne ezzel a stílussal, ahogy észrevettem mostanába a bunkókra buknak a nők, a normális férfiakra már nem.
45/45 anonim válasza:
Nekem sem válaszoltak szinte soha, le is töröltem magam az összes társkereső oldalról.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!