Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Senkinek sem válaszolnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Senkinek sem válaszolnak, férfiaknak nők az első találkozás társkeresőn, mitől ilyen oldal eu, pedig már 3 hónapja fenn vagyok és még 1 visszalevelet sem tudott küldeni senki???

Figyelt kérdés
2020. dec. 6. 12:03
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
67%
#25: A kérdező egyértelműen egy konkrét internetes társkeresőről, az "Első találkozás" nevűről írt, amelyen rossz tapasztalatai voltak. Úgyhogy kettőnk közül te értetted félre őt, nem én.
2020. dec. 6. 14:23
 32/45 anonim ***** válasza:
31-es, na bakker. Új értelmet nyert ez az ókori írás. :D Egyébként sok oldalon nem írnak sajnos vissza kérdező, viszont ha nem próbálkozol, akkor meg esélyed sem lesz a sikerre, szóval nincs más. Keress más oldalakat is és ott is próbálkozz, hátha előbb-utóbb lesz sikered! :)
2020. dec. 6. 17:19
 33/45 anonim ***** válasza:
30%
Egy ideje én se kapok választ.Vagy láthatatlan tiltást kaptál mint én.Még el se olvassák.Ennyire felment 1-2 év alatt az igényszint?
2020. dec. 6. 21:50
 34/45 anonim ***** válasza:
Vagy ennyire sokat romlott az átlag privát üzenetek színvonala.
2020. dec. 6. 21:52
 35/45 anonim ***** válasza:
30%

Normális fogalmazással, kitöltött profillal sem válaszolnak... De ha válszolnak is, valahol megbukik a dolog. Mert épp olyan az időjárás, vagy nem úgy áll az egyik hajszálam, ahogy ő azt megálmodta.

Ezt a távolság dolgot se értem. Nem komoly kapcsolatot keresnek? Ha életed szerelme épp 150 km-re van akkor mi van? Feladod a távolság miatt? Ennyit erről :) Ezek a nők nem komoly kapcsolatot keresnek csak élvezik a reflektorfényt meg az egónövelést. Főleg Magyarországon ahol a legnagyobb távolság max 300 és egy nap alatt át utazol az országon. Húha, mi lenne ezekkel a nőkkel az USA-ban? :D

2020. dec. 7. 09:24
 36/45 anonim ***** válasza:
30%

Lehet lepontozni a fenti válaszomat

┌П┐(ಠ_ಠ)

2020. dec. 7. 09:30
 37/45 anonim ***** válasza:
Ninvs ilyen, hogy szaladgál valahol egy életed szerelme és bármilyen messze van, ti összetartoztok. Nincs igazi. Lehetséges jó választások vannak. A távolság meg lássuk be, megnehezíti az ismerkedést. Lehet, te nagyon ráérsz napi 100+ km-et utazgatni oda és vissza, de nem mindenki akarja ezzel tölteni az eletét, ha van közelebbi is. Az meg nem releváns, hogy külföldön mi van. Ez olyan, mintha azt mondanád, a megcsalással semmi baj, az araboknál több felesége is lehet a férfinak.
2020. dec. 7. 09:31
 38/45 anonim ***** válasza:
30%

Ja értem akkor Nincs olyan, hogy valaki távolabb találja meg élete szerelmét. Megnehezíti ... és akkor mi van? :D A nőknek mindig a könnyű út kell. Ismerkedni meg kicsit megküzdeni a másikért az már nem. De mit is vártam ha egy centivel kevesebb valakinek a farka már pattintva van. nem hogy 10 km-nél távolabb legyen valaki.

Persze dugáshoz meg játszadozáshoz jó ha közel van :)

2020. dec. 7. 09:42
 39/45 anonim ***** válasza:
30%
Csak akkor ne hangoztassák a nők, hogy "kalandorok kíméljenek, csak komoly kapcsolat" + 15 gagyi emoji
2020. dec. 7. 09:44
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmnek volt ilyen távkapcsolata, hát nem működött. Azért ne felejtsük el, itt milyen a tömegközlekedés meg alapból nem jó annyit utazgatni, hiszen ha összeilletek az egyik dobhatja kukába az életét, mikor összeköltözés van. Barátok meg minden az marad a helyén. Nyilván így azért nem mindenki szeretne élni, hogy mindent hátra kell hagyjon. Meg minek is, ha azért értelmes távolságokban is lehet gondolkozni.
2020. dec. 7. 10:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!