Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senkinek sem válaszolnak, férfiaknak nők az első találkozás társkeresőn, mitől ilyen oldal eu, pedig már 3 hónapja fenn vagyok és még 1 visszalevelet sem tudott küldeni senki???
Figyelt kérdés
2020. dec. 6. 12:03
21/45 A kérdező kommentje:
Utolsó: Pontosítanám, 50 nőnek kell írni és nem várni visszalevelet, tapasztalat. És az sem sablon ugyanúgy, hanem személyre szóló, akkor TALÁN, de akkor is csak TALÁN...valószínű sablonos vagyok...
2020. dec. 6. 12:40
22/45 anonim válasza:
A férfiak csak azt nézik hogy ..ni mindenhol lehet meg mindenkivel.
Hàt nem éppen. Es ennek az okàt nem èrtik. 2 bitesek komolyan.
23/45 A kérdező kommentje:
Ezt megértem utolsó...sajnos ez van.
2020. dec. 6. 12:43
24/45 anonim válasza:
A nők nem szoktak válaszolni. Még ahhoz sem veszik az energiát, hogy hogy egy sablon elutasítást írjanak. Gerinctelen mind.
26/f
25/45 anonim válasza:
#20: csak azt magyarázd már el, hogy ez miért releváns ENNÉL A KÉRDÉSNÉL, mikor a kérdező azt reklamálja, hogy itt, egy NEM TÁRSKERESÉSRE SZOLGÁLÓ FÓRUMON miért nem válaszolnak a zaklató privijeire.
26/45 anonim válasza:
Minek írjak itt elutasító levelet? Szerepel valhol talán, hogy társat keresek? Nem. Akkor meg?
27/45 anonim válasza:
Amit a #27-es írt, nagyon gyakori.
Régen én is válaszoltam mindenkinek, erre válaszul könyörgést, felháborodást és szidást kaptam. Kinek kell ez?
28/45 anonim válasza:
#27-28 Ha a visszautasításra így reagál, akkor az a férfit minősíti, de ha nem válaszoltok a társkereső oldalon a normális levelekre, az viszont titeket.
29/45 anonim válasza:
Csak az a helyzet, hogy ezek nem társkeresőn történnek, mert nem vagyok regisztrálva. Itt és Instagramon írnak ismerkedési szándékkal.
/#28-as voltam/
30/45 anonim válasza:
Ha visszaírok, akkor meg ti minősítetek engem. :D Sokkal jobb. Inkább tartom magam annyira, hogy nem reagálok a hozzátok hasonlók zaklatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!