Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senkinek sem válaszolnak, férfiaknak nők az első találkozás társkeresőn, mitől ilyen oldal eu, pedig már 3 hónapja fenn vagyok és még 1 visszalevelet sem tudott küldeni senki???
A règèszek elengedtèk dolgot, azt mondtàk hogy a korai neandervölgyi nyelvezet, aminek a megfejtèse sajnos lehetetlen :D
En kiirtam hogy x körzetben ismerkedem tavkapcsolatot nem keresek. Ettöl függetlenül boldog boldogtalan irkàl. Eleinte még magyarazkodtam hogy bocsi messzr vagy ebbe meg belekötnek hogy Neki ez nem akadàly. (Irogathatnàm vossza hogy Nekem viszont az, de màr semmi kedvem ezekhez), és ugy a nem tudom hanyadik alkalommal màr csak ignoràlom vagy tiltom egyszerüen az ilyeneket. De mg talàn Mississippi-ből is vagy honnan is irkàlnak magyarok!:D
Valamint a generàcios különbségek.
Màr nem azert de 40-100 éves minek irogat egyàltalàn ràm, aztàn még ök nem értik miert nem vàlaszolok.
Itt kérem azt nem lehet érteni hogy egyáltalàn minek irnak az ilyenek es nem forditva. A nem vàlaszolàsnak van inkàbb logikàja.
Mit nehéz megérteni?
Az írásodat biztos, de amit a #14-es írt, azok alapvető dolgok és nem megérteni és elfogadni őket borzasztóan röhejes.
Nekem az a tapasztalatom az internetes társkeresőkön, hogy körülbelül 10-15 nőnek kell írni - méghozzá nem sablonlevelet, hanem személyre szóló kezdeményező levelet - ahhoz, hogy egyvalaki közülük válaszoljon. S a válaszolók több, mint kétharmada pár levélváltás után minden magyarázat nélkül eltűnik (valószínűleg mert talál valaki mást). Szóval hogy tényleges ismerkedés elkezdődjön egy nővel, ahhoz egy férfinak átlagosan legalább 50 kezdeményező levelet szét kell küldözgetni. Ezért az a módszer, hogy írsz 2-3 nőnek, s azután egy hétig vársz, hogy válaszoljanak, azután megint írsz 2-3 újabb nőnek, stb., nem igazán működik. Egyszerre sok, személyre szóló levelet szét kell küldöznöd, mondjuk minden hétvégén 20-30-at, hogy reális esélyeid legyenek. Bár ez rendkívül időigényes, ebbe sajnos bele kell nyugodni, jelenleg így működik a netes társkeresés.
A jelenségnek több oka is van. A fő ok szerintem az, hogy a regisztrált nők jelentős hányada egy adott pillanatban nem valódi társkereső, az alábbi okok valamelyike miatt:
- már korábban talált társat, vagy legalábbis komolyan ismerkedik valakivel, csak elfelejtette törölni magát;
- már korábban elege lett a társkeresésből, csak elfelejtette törölni magát;
- megromlott társkapcsolatban él, amelyből egyelőre nincs bátorsága kilépni, így csak kíváncsiskodásból van fenn, hogy felmérje az esélyeit egy partnerváltásra;
- csak szórakozik, hogy odamondogathasson ismeretlen férfiaknak, de esze ágában nincs társat keresni.
Ezeken kívül egy további ok, hogy még a valóban társat kereső nők is annyi levelet kapnak, hogy egyszerűen nincs idejük mindre válaszolni. Egy idő után besokallnak és egyszerűen ignorálják az újabb jelentkezőket.
Egyszóval ne vedd magadra az egészet, ez egy tőled független helyzet, szinte minden átlagos férfinek ez a tapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!