Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora baj, ha önmagamat adom egy találkozás során? Nagyon kiábrándító?
Én pattintanálak azon nyomban, ahogy elképzeltem, hogy a gyerekeinkkel is ilyen fásult gyökér lennél. Milyen groteszk már belegondolni, hogy mondjuk egy anyáknapi műsort előadó kisiskolás brancsot leoltassz "önmagad adva". Ja, hogy nem? Máris hiteltelen vagy, ami szintén kuka.
Nemhogy örülnél neki, hogy a kiégettséged dacára valaki jót is lát benned. Nincsenek neked önértékelési gondjaid véletlenül?
Jatszod az eszed, anyukam - kulonben nem irtal volna ki rola kerdest.
40/N
Mondjuk amit itt összehordtál az inkább egy frusztrált lány leírása, nekem is van ilyen csaj ismerősöm és borzasztó vele kommunikálni. Sose tudom miért lehet megdícsérni ő és mi vicces a számára, kb olyan mintha üvegszilánkon sétálnék minden alkalommal amikor beszélünk.
Veled is kb így lehetnek a férfiak és ezt egyből megérzik rajtad.
Nem olvastam a válaszokat, és nő vagyok.
Egy autót ha el akarsz adni, kitakarítod előtte. És ha autót veszel, akkor te se fogsz megvenni egy igénytelen szutykot, még akkor se, ha amúgy 2 nap alatt nálad is olyan lesz.
Ha pár kell, akkor "el kell adnod magad".
Kicsit magamra ismertem a leírásodban, és szerintem is önértékelési gondokkal küzdesz.
Én is mindenkivel szemben visszafogom magam, semlegesen viselkedek, nem szoktam kedveskedni, nem öltözök kifejezetten csinosan stb. Ennek ellenére ha valaki (akár csak egy jó ismerős, nem is feltétlenül férfi) azt mondja hogy szép, csinos, kedves, jó, értékes ember vagyok azonnal elkezdek agresszívan tiltakozni és legszívesebben eltűnnék azon nyomban. Feleslegesen mondanak ilyeneket, mert úgyse hiszem el.
Én részemről elég erőteljesen gondolkozok azon, hogy elmenjek pszichológushoz. Te?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!