Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora baj, ha önmagamat adom egy találkozás során? Nagyon kiábrándító?
"ADD ÖNMAGAD"
Na ez a legnagyobb farokság tanács, amit az emberek folyton szajkóznak!!!
SOHA, ne add magad!!! Hallod?!
15.-re.
A házasságban az a főnök, aki a több pénzt viszi. Szerintem, férfiként.
16, jó nagy marhaság. Ha nő keres netto 300 a férfi netto 290 akkor a nő a főni? Vagy fordítva?
De akárhogyis ha munkanélküli is lenne egyik attól még ugyanúgy van joga midnenhez a másiknak nem lesz cseléd..mi jogon lenne már "főnök" az aki több pénzt keres?
#14 Igenis önmagadat kell adni, különben életed végéig játszhatod a szerepedet. Én is eddig randikon mindig "jófiú" voltam, de mióta nyíltan kimondom ha nem tetszik valami, képes vagyok vitába szállni a saját igazamért sokkal könnyebb dolgom van a nőknél.
Aki komoly kapcsolatot keres az általában egy önálló, igazi személyiséget keres jó és rossz tulajdonságokkal együtt, ez tesz minket emberré és így egészítjük ki egymást.
Kicsit zavaros a leírásod, nem nagyon jön le belőle, hogy a tipikus nyalizós srácokkal hozott össze az élet, akiknek bármit is mondasz, mindenre helyeselni fognak és mindenben megtalálják azt, hogy valójában te mekkora főnyeremény vagy. Ebből a részből ez jött le: "milyen értékes ember vagyok, és higyjem el magamról, hogy bármelyik férfi jól járna velem, meg igenis nagyon nagyon aranyos, kedves, jószívű lány vagyok"
Ettől én is hányok férfiként.
Vagy tényleg önértékelési zavaros vagy és tényleg nem hiszel el magadról dolgokat. Ilyen lánnyal is hozott már össze az élet, nem is eggyel, akinek nem mondhattam, hogy "gyönyörű vagy" mert kiakadt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!