Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy érdeklem egy ideig utána sokáig nem keres?
Van egy fiú akivel már fél éve ismerjük egymást és eleinte minden nap beszéltünk utána nem írt sokáig.Eddig egyszer találkoztunk de azóta nem is szeretne pedig nem lakik messze tőlem.
2 Hónapig nem írt és utána megint keresett és egy csomót beszéltünk hetekig de most megint nem válaszol meg semmi...Nagyon elkeserít mivel tetszik nekem.
Mondta hogy volt kapcsolata de nem értem hogy akkor miért írkál ha nem is akar talizni velem meg mindig más lánnyal van.
Szerintetek ne válaszoljak neki többet vissza?Miért teszi ezt?
19L
De válaszoljál, mert te de leszel különb, ha nem írsz. De ezt beszéld meg vele, hogy mit szeretne, miért nem ír, mi legyen, stb. Így látatlanban furának tűnik az illető, de hát én nem ismerem. Megérdemelnéd hogy ne is írj neki, de ne legyél te is olyan. Mindennek a kommunikáció a kulcsa.
Ha érdekel a dolog, keresd meg, hogy megbeszéljétek, ha nem, akkor hagyd a fenébe.
1. Nincs meg a szikra, nem erzi, hogy neked fontos.
2. Baratkent tekint rad, vagyik a tarsasagra.
3. Hatha ravesz a szexre.
4. Unalmas a beszelgetes, inkabb hanyagolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!