Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen elutasítóak a nők a túlsúlyos férfiakkal szemben?
Hosszú, hosszú évek társkeresőzése után is szűz vagyok, 27 évesen. Iszonyatos szégyenérzet fog el, amikor ebbe belegondolok, de ennél még rosszabb a semmibe nézés, az, hogy potenciális férfipárként senki nem tekint rám. Mármint de, technikailag igen: lett volna lehetőségem rettenetesen elhízott nővel, cigánnyal, vagy éppen kicsit idősebb, nem túlzottan elhízott, de legalább teljességgel pszichopata, lusta nővel kapcsolatot kialakítanom, de úgy érzem, nem kell magyaráznom, hogy miért nem kértem ezekből a lehetőségekből. Viszont hadd meséljek egy friss anekdotát, ami megint kicsapta nálam a biztosítékot.
Munkahelyemen van egy nagyon durván elhízott lány. Emellett amúgy igényes és jó fej, humoros, nekem ettől függetlenül nagyon nem az esetem. Nos, vele összejött egy kollégám, aki az ő szöges ellentéte: amennyire meg tudom ítélni, közepesen jóképű, de legrosszabb esetben átlagos, babaarcú, vékony, egyszerű srác. Az említett csajnak van egy kolléganője, aki történetesen a legjobb barátnője, ahogy tudom; nem egy klasszikus szépség, viszont olyan csendesnek, szerénynek tűnő lány, átlagos testalkattal és amolyan fura, de bájos arccal; na, ő viszont kifejezetten tetszik nekem. Pluszban egy kis lifehack gyanánt olvastam múltkor, hogy amikor két barátnő közül az egyiknek lesz párja, akkor a másik is vérszemet kap és hirtelen ő is akar egyet (mielőtt valaki elkezd hisztériázni ezen: értelemszerűen nyilván nem minden nő egyforma, mint ahogy nem is minden ember egyforma, de egy próbát, mondom, megér). Ráadásul ha a kövér nő + vékony férfi páros működhet, akkor ez pepitában miért ne jöhetne be? Nos a valóság ismét borzalmas pofonnal várt: ilyen rideg, hideg, érdektelen, közönyös elutasításban se volt még részem idáig... Mintha leprás lennék, szinte lerítt az undor a lányról (mármint a duci lány barátnőjéről). Azóta pedig össze is jött egy másik kollégájával, egy kb. 180 magas, vékony (sportos?) Ctrl+C, Ctrl+V taggal...
Mindez úgy, hogy ugyanolyan férfi vagyok én is, mint bármelyik másik. Dolgozok, van hobbim, van autóm, vannak terveim, teljesen hülyének és igénytelennek se vallom magamat, és igen, legutóbbi ismereteim szerint vannak nemi vágyaim az ehhez tartozó biológiai berendezéseim is adottak. Én alapból kövérnek se mondanám magamat, legfeljebb túlsúlyosnak (173 centire vagyok 95 kiló), és mégis annyi sikerem van, mint amennyit az első bekezdésben leírtam. Ilyenkor mi van? Kezdem totál feladni a társkeresést, de ezzel egy időben olyan szintű frusztráció és utálat is kezd bennem felgyülemleni, amit szavakba nem tudok önteni...
A foggyá' lefele nem érdekel, nem azt kérdeztem.
Csak az a kemény, hogy ti totál meg vagytok győződve arról, hogy ti jobbak vagytok. Nem, barátaim, nem vagytok jobbak. Én se vagyok jobb másnál - na de rosszabb se. Ti vagytok, akik nagy észnek érzitek magatokat, mindenki más meg hülye, de legfőképpen persze én vagyok hülye. Már ugye, továbbra is, ha egyáltalán nem egy személy "vagytok", mert gyanúsan egymás fa... khm, vállát verdesitek már oldalak óta, egyre rákontrázva a másik rosszindulatára. Na de nem baj, én vagyok itt a ghetszi, meg egy utolsó patkány, ez a lényeg. :D
Barmok.
@82
A gúnyos, fentről lefelé néző hangnem, amiben írsz két profilról, egyértelműen sugallja a vélt felsőbbrendűségedet még kimondatlanul is. És még egyszer, tízezredjére is elmondom: a kutya nem beszélt eredetileg személyiségről, te(?) akartad megszakérteni a dolgokat és az emberismereteddel villogni kéretlenül. Majd miután 300-as pulzust csinálsz a provokációddal, még én vagyok a szar ember (illetve még csak ember se lol), mert vissza merek szólni. Az agyam megáll.
Érdekes, mennyire magadra veszed, pedig ha nem tartanád igaznak a "vádakat" le sem fosnád. Tehát te is érzed kérdező, hogy hiba van a mátrixodban és tenni és kéne valamit a sikerért, csak ehhez meg lusta vagy és gyártod a kifogásokat.
UI: Én párral korábbi voltam.
75-ös válaszoló voltam, én mivel voltam rosszindulatú? Csak mert semmit, amit írtam nem annak szántam.
Pusztán válaszoltam a fő kérdésedre, és arra, amit a leírásban tettél fel, a válaszaid alapján. Mindenkinél előfordul, hogy megreked az életben, de ha önként vágod el magadtól a megoldásokat, az neked lesz rossz, hidd el, nem nekem, meg a többi kommentelőnek. Sokan írtak példákat, hogy jó dumával, kellő szociális érzékkel hozzád hasonló tulajdonságú férfiaknak bőven lett lehetőségük csinos, kedves barátnőre. De ezeket a készségeket fejleszteni kell, de nem neten, mert ott nincs rá lehetőség.
Szóval én csak tényeket írtam le a hozzászólásod alapján, és próbáltam rávilágítani, hogy magaddal kell ezt lesakkoznod. Többiek is hellyel közzel erre próbáltak utalni, csak nem ennyire direkt módon. Innentől kezdve a te döntésed, hogy mit teszel a saját boldogságodért. Én azért a nem túl kedves szavaid ellenére is sok sikert kívánok, mert minden szempontból jót tenne neked az efféle fejlődés, hogy sokkal jobbat hozz ki magadból, mint amit egyelőre sikerült. Mert mindenkiben van potenciál, csak élni kell vele.
Nem akar már valaki szerezni neki egy bomba nöt???Légyszi!?
Könyörgöm!!
"Jonnek a valaszok, hogy azt utasitanak el es azert, akit akarnak. Kozben kiderul, hogy te is elutasitod a kover noket."
Tehát, focinyelven szólva, most rúgtál egy gólt magadnak? Leírtad, hogy azt utasítok vissza én is, akit akarok...
"hogy mentalis problemakkal kuzdesz"
Meg a jó ... küzd mentális problémákkal. Idióta.
"Érdekes, mennyire magadra veszed, pedig ha nem tartanád igaznak a "vádakat" le sem fosnád."
Az autós példámhoz nyúlok ismét. Lefotózod az autódat, mert mondjuk van rajta egy rozsdafolt és kikéred szakértők vagy legalábbis tapasztalt tulajok véleményét, hogy szerintük mennyire vészes, mennyibe fog kerülni kilakatoltatni. Erre jön két-három nagytudású, aki oldalakon keresztül veszekszik veled arról, hogy ferdén parkoltál a képen, és először inkább megállni tanulj meg autóval, mielőtt megcsinálod, meg amúgy is, minek az ilyennek autó. És hiába magyarázod nekik, hogy bizony a franc sem ezt kérdezte, tovább provokálnak, tovább mondják a baromságaikat, ami felől senki nem érdeklődött. Na, ugyanez zajlott le itt, és most ők totál meg vannak győződve arról, hogy itt nekik volt igazuk, és az a tuti, amit ők most lefirkantottak - még egyszer: kéretlenül. És itt van, alapvetően én totál nyugodt és békés ember vagyok, de már megint szívroham-közeli vérnyomást csinálnak nekem az értetlenkedésükkel és a sosem kért észosztásukkal. És akkor, persze, én vagyok szellemi fogyatékos, mert nem viselem el, hogy széttrollkodják a kérdésemet a marhaságaikkal.
Te komolyan ennyire nem fogod fel a lényeget? Hisztériázol, hogy miért nem kellesz a dagadt, undorító testeddel a nők többségének, majd kiderül, hogy neked sem kellenek dagadt nők, mert nem vonzódsz hozzájuk. Nos, ugyanazért nem kellesz a nőknek, amiért neked sem kellenek kövér nők.
Engem speciel baromira nem érdekel, hogy elvileg a férfiak "toleránsabbak" a nők külsejével szemben, és némely akár sportos férfi is hajlandó dagadt nővel összejönni, nem fogom ezt "viszonozni" soha a férfiaknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!