Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen elutasítóak a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen elutasítóak a nők a túlsúlyos férfiakkal szemben?

Figyelt kérdés

Hosszú, hosszú évek társkeresőzése után is szűz vagyok, 27 évesen. Iszonyatos szégyenérzet fog el, amikor ebbe belegondolok, de ennél még rosszabb a semmibe nézés, az, hogy potenciális férfipárként senki nem tekint rám. Mármint de, technikailag igen: lett volna lehetőségem rettenetesen elhízott nővel, cigánnyal, vagy éppen kicsit idősebb, nem túlzottan elhízott, de legalább teljességgel pszichopata, lusta nővel kapcsolatot kialakítanom, de úgy érzem, nem kell magyaráznom, hogy miért nem kértem ezekből a lehetőségekből. Viszont hadd meséljek egy friss anekdotát, ami megint kicsapta nálam a biztosítékot.

Munkahelyemen van egy nagyon durván elhízott lány. Emellett amúgy igényes és jó fej, humoros, nekem ettől függetlenül nagyon nem az esetem. Nos, vele összejött egy kollégám, aki az ő szöges ellentéte: amennyire meg tudom ítélni, közepesen jóképű, de legrosszabb esetben átlagos, babaarcú, vékony, egyszerű srác. Az említett csajnak van egy kolléganője, aki történetesen a legjobb barátnője, ahogy tudom; nem egy klasszikus szépség, viszont olyan csendesnek, szerénynek tűnő lány, átlagos testalkattal és amolyan fura, de bájos arccal; na, ő viszont kifejezetten tetszik nekem. Pluszban egy kis lifehack gyanánt olvastam múltkor, hogy amikor két barátnő közül az egyiknek lesz párja, akkor a másik is vérszemet kap és hirtelen ő is akar egyet (mielőtt valaki elkezd hisztériázni ezen: értelemszerűen nyilván nem minden nő egyforma, mint ahogy nem is minden ember egyforma, de egy próbát, mondom, megér). Ráadásul ha a kövér nő + vékony férfi páros működhet, akkor ez pepitában miért ne jöhetne be? Nos a valóság ismét borzalmas pofonnal várt: ilyen rideg, hideg, érdektelen, közönyös elutasításban se volt még részem idáig... Mintha leprás lennék, szinte lerítt az undor a lányról (mármint a duci lány barátnőjéről). Azóta pedig össze is jött egy másik kollégájával, egy kb. 180 magas, vékony (sportos?) Ctrl+C, Ctrl+V taggal...

Mindez úgy, hogy ugyanolyan férfi vagyok én is, mint bármelyik másik. Dolgozok, van hobbim, van autóm, vannak terveim, teljesen hülyének és igénytelennek se vallom magamat, és igen, legutóbbi ismereteim szerint vannak nemi vágyaim az ehhez tartozó biológiai berendezéseim is adottak. Én alapból kövérnek se mondanám magamat, legfeljebb túlsúlyosnak (173 centire vagyok 95 kiló), és mégis annyi sikerem van, mint amennyit az első bekezdésben leírtam. Ilyenkor mi van? Kezdem totál feladni a társkeresést, de ezzel egy időben olyan szintű frusztráció és utálat is kezd bennem felgyülemleni, amit szavakba nem tudok önteni...

A foggyá' lefele nem érdekel, nem azt kérdeztem.

2020. dec. 5. 11:22
 71/95 A kérdező kommentje:

@66

Azért azt még elmondom, hogy a találkozás végén mondott egy olyat, hogy menjünk, mert "fázik a keze". Nem esett le akkor, de mindenki, akivel eddig beszéltem, azt mondta, hogy az nem csak az időjárásra vonatkozó utalás volt, csak akkoriban még rettenetesen be voltam fosva. Ma már totál gátlástalan lennék (mert ugye egy "kövér", ráadásul idegesítő férfitől már-már szexuális zaklatásnak számítana, ha megfogná egy nő kezét), csak ugye még csak esélyem sincs ilyenre...

2020. dec. 8. 07:52
 72/95 anonim ***** válasza:
71-es, de ha a nőknek ez akkora probléma lenne - már a kövérség - hogy élhetünk a legelhízottabb országban? Éspedig bőven látni az utcán párokat, ahol azért a pasin van felesleg (mondjuk a nőn is sok esetben). Amit te nem látsz be, hogyha te nem kívánsz igényes lenni, akkor a másiktól sem várhatod el. A sikerért kell dolgozni, ha már nem születtél előnyösebb helyzetbe (mint sokan mások sem, de ők nem itt fotelharcoskodnak). A legnagyobb gond igenis a fejedben van, ilyen stílussal ugyanis Johnny Depp, vagy bárki lehetnél, akkor is ugyanannyi sikered lenne. Egyszerűen iszonyatosan negatív vagy, ami nem vonzó. Szóval ha nem egyedül akarsz élni, kezdj el foglalkozni személyiségfejlesztéssel!
2020. dec. 8. 10:49
 73/95 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem az a konkluzio, hogy nem akarnak tulsulyos, lepusztult belsovel, kifacsart vilagnezettel elo emberrel ismerkedni. Nalam ez jott ki logikailag.
2020. dec. 8. 11:12
 74/95 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, mindenki hülye, csak te vagy a helikopter. Föltenném az obligát kérdést: szerinted ki akarna ilyen embert párkapcsolatra? Pláne ha még kövér is, mert nála elsődleges örömforrás a zabálás (= be van zárkózva a saját kis világába).
2020. dec. 8. 12:59
 75/95 anonim ***** válasza:
89%

Igazából nem értem a kérdést.

"Miért ilyen elutasítóak a nők a túlsúlyos férfiakkal szemben?" Nyilván, amiért te is az vagy, a hasonló nőkkel szemben, nincs itt semmi rejtély.

Majd feltetted hosszú ecsetelés után, hogy "ilyenkor mi van?" Gondolom az érdekel, hogyan lehetne ezen a helyzeten változtatni. Hát, úgy, hogy nem mozdulsz ki a komfortzónádból (se lefogyni nem akarsz, mert melós, meg mert x idő alatt nem hozta meg az eredményt, amit akartál, se neten kívül ismerkedni, mert az neked nem megy, meg nem is akarod), így sehogy.

Szóval, ha fejlődni nem akarsz (vagyis, nem akarsz tenni azért hogy fejlődj) se szociálisan, se külsőre, akkor igen, mondj le a pártalálásról, mert esélyed nincs a csigaházadban előnytelen külsővel, és visszahúzódó de legalább nagyon durván selfdefens személyiséggel. Keress más elfoglaltságot.

2020. dec. 8. 13:22
 76/95 anonim ***** válasza:
16%
Azért azt tegyük hozzá, hogy még nem fog 100%-os eséllyel párt találni, ha lefogy. Én soha nem tudtam elhízni, sőt... mindig is sovány voltam. Most nagyjából pont jó a testalkatom. Kicsit még mindig vékony vagyok, de legalább a gének nem csesztetnek. :D Akkor is szálkás voltam, amikor még nem dolgoztam, de attól még nem tudok találni magamnak senkit, akit én is akarnék. Szerintem azok, akinek én megfelelnék, nagyjából ugyanannyian vannak, mint akiknek megfelel egy kövér faszi... Szóval a fogyás se tuti siker.
2020. dec. 8. 14:23
 77/95 anonim ***** válasza:
100%
76-os, mi nem ezt állítottuk, hiszen a kérdező világnézetével és személyiségével bőven nagyobb gond van. Amúgy van, akinek bejön a mackós alkat, ha pozitív személyiséggel társul.
2020. dec. 8. 16:10
 78/95 A kérdező kommentje:
Az oszt igen. Még valami sértés? :D Hihetetlen, semmi pozitívat nem mondtatok még, de a pocskondiázás az megy, gratulálok! És akkor még jó, hogy ti nem vagytok negatívak, miközben, mint látjátok, nektek nem tűnik fel semmi jó, csak a vélt rossz... És akkor, bzmeg, még legyen önbizalmam meg ne legyen szociális fóbiám meg legyek pozitív. Ez a kemény.
2020. dec. 8. 19:08
 79/95 anonim ***** válasza:
79%
Miért, kérdező? Mutattál fel itt bármilyen pozitívumot?
2020. dec. 8. 19:15
 80/95 anonim ***** válasza:
80%
#78: aha, már kezd leesni, szóval neked az lenne a pozitív, ha tutujgatnánk, meg mindenféle hazug vigasztalással elandalítanánk téged. Öregem, ha ilyet keresel, rossz helyre fordultál. Keress valami nőszidó lúzer pasik fórumát, van belőle elég a neten, pláne magyar nyelven. Ott majd vigasztalgathatjátok egymást, hogy nem bennetek van a hiba, hanem a csúnya, ádáz nőkben. A helyzetetek meg a párkeresési sikerrátátok pedig marad továbbra is az, ami eddig volt.
2020. dec. 8. 19:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!