Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Értelmiségi férfiaknak mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értelmiségi férfiaknak mennyire fontos, hogy a nő is értelmiségi legyen?

Figyelt kérdés
És ki számít nekik értelmiséginek? Csak az ügyvéd, orvos, kutató? Vagy jöhet a mérnök, az újságíró, a tanár is? A fizetés vagy az általános kommunikáció miatt fontos (ha igen).

2020. dec. 4. 17:49
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Mit jelent az értelmiségi? Egy mérnök informatikus annak számít, vagy csak az irodalmár, "műkedvelő" filozófus?
2020. dec. 4. 22:59
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
21: korábban leírtam. Értemiségi nem a diplomától leszel, hanem a gondolkodásmódodtól. Attól, hogy valaki irodamásfilozófus attól még nem lesz értelmiségi, és a mérnök sem attól lesz az, hogy kézhez kapta a mérnöki papírt.
2020. dec. 5. 07:40
 23/43 A kérdező kommentje:
21, én is jeleztem, hogy szerintem egy mérnök (vagy jelen esetben egy mérnök informatikus) benne van ebben a kategóriában. Ez nem kérdés szerintem.
2020. dec. 5. 08:18
 24/43 anonim ***** válasza:
Nekem mérnök informatikusként az a fontos, hogy "jól ellegyünk", vagyis megtaláljuk a közös hangot, függetlenül a nő végzettségétől. Minimum középiskolai végzettsége legyen (8 általánossal nem tudom elképzelni, hogy meglegyen a közös érdeklődés), de középiskolával igen. Sőt, a legvonzóbb csajok általában vendéglátósok, a jó "beszélőke" miatt, mert közlékenyek én pedig introvertáltabb vagyok kissé, nehezebben oldódom eleinte.
2020. dec. 5. 08:42
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

24: egy rövid ismerkedésnél, egy sörözésnél az a jól csacsogó csaj lehet vonzó...

De hidd el egy hosszú kapcsolaban rájössz, hogy nem csak az számít, hogy beszéljen, hanem az is, hogy mit beszél.

Nem azt akarom mondani, hogy egy vendéglátós nő nem lehet értelmiségi gondolkodású, de az biztos, hogy önmagában az, hogy sokat beszél, közlékeny, pörgeti a társalgást, csak nagyon rövidtávon tesz valakit jó társasággá.

2020. dec. 5. 08:45
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
25: Lehetséges. Mindenesetre a vonzalmat felkelti. És baráti társaságban is van ilyen nő, nagyon tetszik, hogy mindig mosolygós, energikus, érdeklődő.
2020. dec. 5. 09:02
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

26: "Mindenesetre a vonzalmat felkelti."

így van! de férfiként mindketten tudjuk, hogy a vonzalmat sok minden felkelti (egy formás kebel is elég hozzá), ami egy hosszútávú kapcsolatban már kevés lesz.

És amikr arról beszélek, hogy értelmiségi nőt keresek, akkor nyilván a hosszútávra gondolok, hiszen egy estére nem sokat számít, hogy tud e beszélgetni a világról, érdekli e a kultúra ;)

2020. dec. 5. 09:05
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
27: Nem zárja ki egymást. A baráti társaságomban nyilván nem futólag ismerek valakit, és ő pl. sokadszorra is kellemes társaság. Egyébként villamosmérnök a férje, ő pedig pincérnő valahol :)
2020. dec. 5. 09:08
 29/43 anonim ***** válasza:
52%
Nekem 100 ból 100 ismerősöm aki elindult gépész, villamosmérnöki szakon az az az összes elvégezte. Pedig mindenből 3-aska volt gimiben. Jó persze lehet 7-8 év alatt végzett, de végzett és mindnek lett zsíros állása. ÉS az agyuk egy amőba szinjén áll. Lehet egy BME-n más a helyzet, ez pl a Miskolci, Debreceni egyetem mérnöki karára érvényes, amit mondtam, hogy 1 millió% h elvégzed, ha bejutsz pl fizetősön.
2020. dec. 5. 10:05
 30/43 anonim ***** válasza:
29: Értem. És akkor ezzel szemben a szabadbölcsész, irodalmár, óvónő szakokon nem ez ment ugye? Vagy mire célzol ezzel?
2020. dec. 5. 10:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!