Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők között edzőteremben miért kevesebb az értelmiségi?
Elég furcsa tapasztalat hogy kisebbségben vannak a fitneszes lányok között a szellemi munkát végzők. Még aki képzett is sport szakmai vonalon, pl. mondjuk személyi edző, annak is érezni beszéde, kifejezésmódja alapján hogy nem sok könyvet olvasott életében (Lakatos Levente szerelmes bestsellerei nem számítanak)
Furcsa hogy ez még mindig inkább a munkásosztály sportja?
Az a furcsa, hogy te ilyenekre ráérsz a konditeremben.
Én edzeni járok le, nem beszélgetni.
# 2 # 4
Azt észrevettem, hogy magyarok inkább zárkózottak, nem vagytok egy barátkozós népség. Nálunk Egyesült Államokban tök megszokott hogy ha bármilyen közösségbe kerülünk, akárcsak egy edzőterem, vagy csupán repülőút során az utasok közössége akkor beszélgetünk.
Tudom hogy itt nálatok ez ritka és alapvetően úgy veszitek hogy ha idegen megszólít és ellenkező nemű akkor tuti szexelni akar.
# 8
Nem szokásom senkit zaklatni. :-) Azt egyértelműen lehet látni nonverbális jelzésekből amikor valaki nem szeretne beszélgetni. Ezeket én is veszem.
7. Csodálkozol, hogy zárkózottak és nem akarnak beszélgetni a magadfajtákkal, akik utána ide írnak ki róluk kérdéseket, hogy nem értelmiségiek, meg munkásosztály??
Ki a franc akarna veled beszélgetni, ha ilyen vélemnénnyel vagy róluk (és fordítva: te minek beszélgetsz az ilyenekkel, ha nem tetszik a "beszédmódjuk?) Idióta...
Amúgy 3-as írja jól, a többség inkább futni, kerékpározni szeret, és nem a teremben picsát mutogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!