Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz egy diplomás nőnek méltó pasit találni?
Danielle Steel és Nora Roberts a szépirodalom legalsó kategóriái közé sorolandóak. És ezeket inkább nők olvassák.
Elég fura kívánságod van "diplomás" nőként egy férfitől.
Én meg olyan nőt keresek, aki jártas a nagynyomású kompresszorok világában, és van porlasztóállító berendezése.
Ja, és nincs diplomám.
Azért, mert hozzád méltónak kell lenni, ráadásul magasabb emberi szintet képzelsz magadnak attól, hogy egy iskolát elvégeztél..
Szállj le a földre, a legritkább esetben fognak a férfiak nőknek szóló szerelmes regényeket olvasni, és ha szereti a színházat sem biztos, az operett a kedvenc műfaja.
Keress olyat aki szeret olvasni, és szívesen jár színházba ilyet nem nehéz találni, ha nyitottabb vagy.
Azért a kérdező rohadt messze van a diplomás nőtől.
Gondolom a másik kérdésből egy szakmunkás, aki besértődött a valóságon.
Én diplomás nő vagyok. Életemben 1 Nora Robertset olvastam.
Én Harry Pottert olvasok legszívesebben. A teljesség igénye nélkül még ezen kívül:
- Böszörményi Gyula könyvei
- Agatha Christie könyvei
- Martina Cole könyvei
- Mary Higgins Clark
- Dan Wells
És még reggelig sorolhatnám.
Magadat járatod le ezekkel a dumákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!