Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 33 éves, diplomás, gyermektelen, magára odafigyelő nőnek mennyi esélye van szertőt találni?
Figyelt kérdés
Jó munkahellyel, rendezett körülményekkel és rendezett külsővel rendelkező nő vagyok.
Nem keresek szeretőt, de furcsa, hogy a környezetemben szinte mindenkinek van/volt már szeretője a legbutább nőktől kezdve a legcsúnyábbakon át tényleg szinte mindenkiig.
Én heti 3x sportolok, igényesen és csinosan öltözöm, fodrászhoz és kozmetikushoz járok, hozzám mégsem közeledik "úgy" senki.
Mi lehet velem a baj?
2019. nov. 14. 21:30
1/22 anonim válasza:
Az lehet a baj, hogy nem ismerlek :(
2/22 anonim válasza:
Lehet túl távolságtartónak tűnsz.
3/22 anonim válasza:
A viselkedésed alapján látják rajtad, hogy nem keresel szeretőt.
4/22 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet...
2019. nov. 14. 21:37
5/22 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is. Viszont tudom magamról hogy nem viselkedem barátságosan, ez az oka a sikertelenségnek. 30/f
6/22 anonim válasza:
Egy szerető viszonyra nyitottnak kell lenni. Az ezzel kapcsolats jelzéseket pedig beszélgetés közben (ha olyan a téma) tudod küldeni a kiszemeltednek. Szerintem ne azért legyen ilyen viszonyod, mert mindenki másnak van, hanem ha úgy gondolod, hogy szex terén erre van szükséged. 38/f
7/22 anonim válasza:
Seems legit :)
Amúgy lehet, hogy egy hárpia vagy aki mindenkit leszól vagy affektálsz amik nagyobb riasztók bármilyen rossznak ítélt külsőnél.
8/22 A kérdező kommentje:
#7 Nem vagyok hárpia, nem affektálok és nem szólok le senkit.
A pletykától is ráz a hideg.
Egy sportszervezetnél dolgozom (élsportolókkal, férfiakkal). Határozott vagyok, és szeretem a tiszta dolgokat.
2019. nov. 14. 21:48
9/22 anonim válasza:
En jokepu pasi vagyok, megsem nyomult ram no. Minden nomet ugy szedtem fel, hogy en probalkoztam, akik valoban igenyesek es csinosak voltak. En is gondolkodtam ezen mar, lehet a kisugarzas nem tudom, pedig nyitott vagyok a tarsasagra abszolut. Szoval lehet nalad is ez a helyzet.
10/22 anonim válasza:
értem amit mondasz, de szeretőnél mit számít a diploma meg a munkahely? az hogy igényes vagy az ok, ez lehet ami érdekelhet valakit egy ilyen kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!