Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy 33 éves, diplomás, gyermek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 33 éves, diplomás, gyermektelen, magára odafigyelő nőnek mennyi esélye van szertőt találni?

Figyelt kérdés

Jó munkahellyel, rendezett körülményekkel és rendezett külsővel rendelkező nő vagyok.

Nem keresek szeretőt, de furcsa, hogy a környezetemben szinte mindenkinek van/volt már szeretője a legbutább nőktől kezdve a legcsúnyábbakon át tényleg szinte mindenkiig.

Én heti 3x sportolok, igényesen és csinosan öltözöm, fodrászhoz és kozmetikushoz járok, hozzám mégsem közeledik "úgy" senki.

Mi lehet velem a baj?

2019. nov. 14. 21:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
56%

Akkor már meg is válaszoltad a kérdésed Kérdező. Ez látszik, verbálisan és nonverbálisan is.

Neked ezek után tényleg szerető kellene? :) Minek, kinek, és miért? :))

2019. nov. 14. 21:55
 12/22 anonim ***** válasza:
Én is hozzád hasonló nő vagyok, én nem keresek szeretőt, de nálam se próbálkozott soha senki spontánul. Nem tudom talán túl komoly, távolságtartónak tűnsz aki nem vevő a könnyű kalandokra. A megjelenésed is komoly, összeszedett lehet ami ezt a látszatot erősíti.
2019. nov. 14. 21:59
 13/22 A kérdező kommentje:

#11 Nem keresek szeretőt, de értetlenül állok azelőtt a jelenség előtt, hogy egy összeszedett, jólkereső, ápolt nőnél egy férfi sem próbálkozik, míg a többgyerekes, lelakott anyukák úgy cserélgetik a partnereiket és a szeretőiket, mint más a zoknijukat.

Félre ne értsetek, nem vágyom ilyen életre, de egyszerűen nem értem, hogy működnek a férfiak, és hogy mi alapján válogatnak.

2019. nov. 14. 22:06
 14/22 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%

"... és szeretem a tiszta dolgokat..."

A lakásod meg tiszta dzsuva. Oké, máris többre tartom magam nálad. Hehe.

A szurkálódást félretéve egy normális értékrenddel rendelkező faszit úgy hajtasz el a francba, hogy öröm nézni. Tapasztalat. Nektek semmit sem számít, ha valaki hozzátok hasonlóan, racionálisan, ép ésszel, felnőtt módjára gondolkodik, tervez, azt gátlások nélkül hajtjátok el pofátlanul. Külső adottság és egzisztencia. Ez kell nektek.

2019. nov. 14. 22:09
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Mit nem értesz már??? Basszus. Te nem vagy akárki, akármi, ez látszik!!! Verbális és nonverbális jelekből. Ezt bárki leveszi, még a tescos pénztáros nő is.

Örülj neki, h nem próbálkozik! Én el is ásnám magam, ha próbálkozna, mert ez azt jelentené, h vmit rosszul csinálok. :)

Aki igazán hozzád való az meg pont ezért fog közeledni.

Te tényleg ilyen kis hülye vagy? :))

2019. nov. 14. 22:19
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Én a következő mondataidból indolok ki:

"Egy sportszervezetnél dolgozom (élsportolókkal, férfiakkal). Határozott vagyok, és szeretem a tiszta dolgokat."

Egy idő után ilyen körülmények közt (tehát akik férfiak közt dolgoznak) észrevétlenül is felvesznek egyfajta férfias stílus (ha esetleg már van 1-2 ilyen alaptulajdonsága az embernek, akkor ez hatványozódik). Így az érzelmek kifejezése vagy nem mutatkozik meg, vagy háttérbe szorul (azaz néha-néha jelenik csak meg).

A mai férfiak szeretik ugyan a határozott nőket, de egyben tartanak is tőle, mert okosak, és részben féltik a saját egójukat mellettük. Másrészt nem mindenkinek tetszik, ha valaki képes tiszta lapokkal játszani.

Szerintem: ha találsz olyan valakit a közeledben, aki tetszik, akkor annak ne csak ezt a határozott stílust mutasd be, hanem az érzelmeset is:).

2019. nov. 14. 22:28
 17/22 anonim ***** válasza:
51%
Jajj, nem bonyolult ez, nem kell rásegítés, tud ő érzelmeset is.... Semmi egyéb, csak tudd, h ki vagy, mit akarsz. Ez látszik, most még úgy látszik öntudatlan küldöd a jeleket, amiket jó is hogy küldesz. Nincs szükséged neked szeretőre, meg egy-két alkalmas lamurra... Durva mázlid van, h ezt mások hamarabb leveszik, mint te. :))
2019. nov. 14. 22:41
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kezdeményeznek feléd akkor vagy nagyon konzervatívan öltözöl vagy nagyon távolságtartó vagy, nincsen semmilyen kisugárzásod, nem vagy elég közvetlen a férfiakkal.

Sok nő egyszerűen túl rideg, hiába szép a látvány ha mesterkéltnek, műnek tűnik.

Férfiként az vonz a nőkben ha mosolyognak, ha felveszik szemkontaktust és jól kommunikálnak. Ha egy nő nem nevet, nem érzem rajta hogy jó kedve van mellettem akkor nem strapálom magam. Non verbális kommunikáció többet jelent számomra mintha leírja levélben mennyire vonzódik hozzám.

41F

2019. nov. 14. 23:02
 19/22 anonim ***** válasza:
Írod, hogy nem keresel szeretőt. Akkor mi bajod azzal, hogy próbálkoznak nálad?
2019. nov. 15. 01:58
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat. Azt gondolom női szemmel túl nagy jelentőséget tulajdonítotok a vékonyságnak. Lehet ez férfiaknál kicsit más. Érdekes még fiatal és nagyon vékony voltam nálam is sokkal kevesebben próbálkoztak. Most középkorú vagyok, Nem duci, kb 5 kg túlsúly. Kis zömök, nagy mellű....... A szeretőm éppen ezt szereti bennem, saját bevallása szerint. Ő magas, nagyon nyúlánk (keskeny) és vékony.
2019. nov. 15. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!