Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, titeket zavarna, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, titeket zavarna, ha egy férfi diplomás, mégis szeret kétkezi munkát végezni?

Figyelt kérdés

Most lakatos vagyok kvázi, nem ez a szakmám, de egyetem alatt beletanultam, mert ilyen lehetőségem volt dolgozni (legalábbis eleinte ezért).

Azóta meg igazából rájöttem, hogy szeretem is csinálni.

Nem keresek túl jól, de jól esik nem irodában ülni egész nap, és a fizikumomnak is jobbat tesz.

Azt is nagyon szeretem, amit egyetemen tanultam és abból jól meg lehet élni, szóval hosszú távon abban az irányban gondolkozok, de szerintem eleinte nagyon rossz lesz egész nap irodában lenni.

Az ismerősi körömben eléggé megoszlik erről a vélemény. :/

2019. okt. 26. 14:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem zavarna.
2019. okt. 26. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A férjem programozó, hobbiból asztaloskodik (nem keres vele pénzt, de ha teljes állásban csinálná, akár még az is lehetne). Nem zavar, sőt, örülök neki, hogy kiteljesedik a hobbijában és látványosan boldoggá teszi egy-egy elkészült műve (arról nem is beszélve, hogy meglehetősen olcsón kerültek egyedi gyártású bútorok a lakásba :D ).
2019. okt. 26. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez majdnem tök ugyanolyan, mint a Csajok című HBO sorozatban az Adam Sackler nevű figura, aki összehasonlító irodalomból diplomázott, majd beleszeret az asztalos munkába, amit kitartóan művel, végül aztán színészként végzi.
2019. okt. 26. 14:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát én reálszakon végeztem és azt nem érti sok ember, miért csinálom, ha ennek a többszörösét kereshetném. :/
2019. okt. 26. 15:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az zavarna, ha kényszerből, az életét, munkáját utálva csinálna akármit.
2019. okt. 26. 15:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Vert izzadtam,hogy meglegyen a muszaki diplomam. Nagyon sokat tanultam,nem volt eletem. Aztan kozbe az uzletkotesrol es kapcsolatod dolgokrol olvasok konyveket mar 20 eve. 10 eve vagyok ingatlan uzletkoto. A munkam a hobbim. De,ha jon a berlo es karosodort a fal,nem keslekedek azonnal kiglettelni. Legutobb jarolapot raktam,mert mar jottek a berlok hataridore es egy hozza nem erto epitesi probalkozo kirugasa utan elegem lett es megcsinaltam.

N

2019. okt. 26. 15:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az nem.

Az viszon igen ha diplomas es derogal fizikai munkat vegezni inkabb eltartatja magát mert hogy csak öltönyös munkat végez ha mar annyit tanult. Na az a gáz!!!

2019. okt. 26. 16:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, sot. Kifejezetten jo ha tud ilyet es pl haz korul meg tud csinalni ezt azt.
2019. okt. 26. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!