Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz egy diplomás nőnek méltó pasit találni?
Nem a diplomától leszel emberileg magasabb szinten!
Danielle Steel vagy Nora Roberts könyveivel semmi bajom, de szakmunkás létemre is bocs, de "limonédénak" tartom. Persze jók néha az ilyen könnyed olvasmányok is, de számomra nem egy egy feledhetetlen színvonal. A férfiak többsége pedig, ha már olvas, tpbbnyire nem "lányregényt" választanak, ami azért érthető.
Kissé furcsa lehet a gondolkozásod, hozzáállásod, talán inkább azért nem találsz "méltó" pasit.
A Dosztojevszkyj az egy DJ nem?
Jó remixeket csinál ;)
Én diplomás nő vagyok, de egyetem óta 1 könyvet sem olvastam el.
Ezen az égvilágon semmi sem múlik.
Se diplomám se munkám.
de van egy elég szép kertes házam az egyik vidéki városban egy menő kocsim ami egy audi a5.
Sok lányt szoktam a tinderről megismerni meg a másikról abadooról.
Elég sokat gyúrok mert idő is van rá meg pénzem.
általában a randi után szex is van ha nincs visszakérem a vacsora árának a felét.
ha van kedved írjál.
Mellettem nem fogsz döniel stílt olvasni de elmegyünk kocsmába berúgunk úgy hogy egymást támogatva megyünk majd haza otthon egymást toljuk le a wcről hogy ki okádjon előbb.
Elmegyünk strandra te kis bikiniben tangában hogy minden pasi nézzen én meg majd nézem hogy nézik a csajom mennyire jó nekem.
Elmegyünk étterembe is de nem a tányérösszepiszkítós rongyrázós helyekre hanem ahol befizetsz egy összeget és annyit eszel amennyit csak tudsz.
majd én kikúpállak az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!