Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz egy diplomás nőnek méltó pasit találni?
Figyelt kérdés
Akivel kultúráltan szórakozhat. Aki szintén magasabb emberi szintre emelkedett a tanítóképző elvégzésével emberileg. Akit érdekelnek az olyan programok mint a musical, és operett, vagy könyveket olvas mondjuk a Danielle Steeltől vagy Nora Robertstól. Miért olyan nehéz ilyen pasit találni ebbe az országba?2020. aug. 3. 05:59
31/57 anonim válasza:
#29 Ezzel mondjuk nem dicsekednék a helyedben, ez inkább szomorú. De az is igaz, hogy aki művelt embert akar, hamarabb talál ilyet a diplomások körében, mint a szakmunkások között. Az arány más.
32/57 A kérdező kommentje:
20 Pedig azt hittem, Alföldynek kell írni, mint a 14-es rajtszámú értelmiségi kollegina is írta! :(
2020. aug. 3. 10:29
33/57 anonim válasza:
Y az i helyett egy személy nevében még mindig nem olyan gáz, mint nem olvasni könyveket, nem tanulni. Megírtam két diploma munkát angol nyelven és értem, miről szól egy Alföldi darab. Majd ha egy ismert magyar író nevét nem írom le helyesen, lehet ekézni, addig viszont nyugodtan el lehet hallgatni, kedves troll kérdező :-)
34/57 A kérdező kommentje:
33 Sztem te nem is vagy értelmiségi csak így bedobtad az Alföldhy nevet mert hallottad a tv-ben hogy műveltebbnek tűnj. Különben is nem hiszem hogy téged emberileg nemesített volna az ének-zene vizsga, amikor első félévbe el kellett tudni játszani a "Boci, Boci tarkát" furulyán különben mehettél uv-re. Aki nem vizsgázott csak tengett lengett az nem értheti ennek milyen léleknemesítő hatása van.
2020. aug. 3. 10:38
35/57 anonim válasza:
Én fiatal egyetemista férfi vagyok a Műegyetemen. Okosnak tartom magam. Azt se tudom, hogy kik ezek, akiket leírtál. Én leginkább matekot szoktam olvasni, de majd talán elolvasom azokat is amiket te írtál, ha lesz rá egy szabad délutánom.
36/57 anonim válasza:
Milyen ének zene vizsga? Nyelvész vagyok és nyelvtanárként dolgozom jelenleg anyukaként. Egy tanítónak pedig nem a Boci Boci tarkából kell vizsgáznia, megnyugtatlak. Azt sem tudod, mi folyik egy egyetemen, főiskolán csak trollkodsz itt, mert valami diplomás nő elutasított.
37/57 A kérdező kommentje:
Dehogynem az andragógusok még ott morogtak mert ők meg más vizsgára készültek és nem tetszett nekik hogy nem tudtak koncentrálni amiért mi a furulyázást gyakoroltuk vizsga előtt. Mondtuk hogy bocsi, de nem megyünk uvzni, tanultak volna korábban!
2020. aug. 3. 10:46
38/57 anonim válasza:
Hát te hülye vagy. Jól van, én itt kiszálltam, mert érteles emberrel lehet vitatkozni de te a "disznók elé gyöngyöt szórni" parádés esete vagy.
39/57 anonim válasza:
A kultúrált, helyesen kulturáltra még nem volt jelentkező, jelen! :)
40/57 anonim válasza:
Szerintem te egy sértett férfi vagy.
Diplomás nőként mondom ezt. Bár szeretem a színházat, annyira nem köt le, hogy minden héten váltsak jegyet egy-egy előadásra. Ahogy a Danielle Steel könyvekért sem vagyok oda - nincs bajom vele, de egyszerűen nem köt le a műfaj. Attól, hogy diplomám van, még nem muszáj, hogy lekössön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!