Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz egy diplomás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz egy diplomás nőnek méltó pasit találni?

Figyelt kérdés
Akivel kultúráltan szórakozhat. Aki szintén magasabb emberi szintre emelkedett a tanítóképző elvégzésével emberileg. Akit érdekelnek az olyan programok mint a musical, és operett, vagy könyveket olvas mondjuk a Danielle Steeltől vagy Nora Robertstól. Miért olyan nehéz ilyen pasit találni ebbe az országba?

2020. aug. 3. 05:59
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
98%

Diplomásként elsüllyednék a szégyentől, ha ennyire borzasztó lenne a nyelvhelyességem.

Miért olyan nehéz ilyen pasit találni ebbeN az országbaN?

2020. aug. 3. 07:41
 12/57 A kérdező kommentje:
10 nekem egy pasi azt mondta h Dosztojevszkij meg Steinbek a szépirodalom a Nora Roberts meg a Harry Potter meg nem. De csak komplexusos lehetett amiért okos nőt látott maga előtt nem pedig egy butácska cica babát.
2020. aug. 3. 07:41
 13/57 anonim ***** válasza:
97%
Akkor gondold át újra, amit most leírtál :)
2020. aug. 3. 07:44
 14/57 anonim ***** válasza:
65%
#13 Én nem a 10-es vagyok, de Angol irodalomra szakosodotam és Harry Potter is szépirodalom, ahogyan a Gyűrűk Ura és a Narnia is. Ifjúsági irodalom, hogy pontosítsak. A tanári végezettségű emberek sokszor olvasnak ifjúsági irodalmat szabad idejükben is, hogy képben legyenek, mit ajáljanak a gyerekeknek elolvasásra, és hogy megértsék, mi hat rájuk. Én szermély szerint Dosztojevszkijt és Steinbecket is olvasok, a tanár kollégáimmal pedig inkább Alföldy rendezésében készült darabokat nézünk, operettre nem járunk. Veled már akkor is beszéltem, nem vagy sem nő, sem diplomás, kár itt mű kérdéseket feltenni.
2020. aug. 3. 07:58
 15/57 A kérdező kommentje:
Juj Alföldhy nagyon jó, mindig modern ruhába vannak a szereplői, attól olyan mai lesz a darab! :)
2020. aug. 3. 08:01
 16/57 anonim ***** válasza:
93%
Nem, Alföldy intelligens és az általa rendezett darabok egy hozzáadott, plusz jelentést hordoznak, attól lesz olyan mai a darab. De te ezt nyilván nem tudod, mert akkor voltál színházban utoljára amikor a sulival kötelező program volt és bekényszerítettek.
2020. aug. 3. 08:02
 17/57 anonim ***** válasza:
98%

"magasabb emberi szintre emelkedett a tanítóképző elvégzésével emberileg"

Könnyeim potyognak a röhögéstől! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kedves válaszolók!

Vegyétek észre, hogy egy hatalmas troll írogat itt!

2020. aug. 3. 08:09
 18/57 anonim ***** válasza:
92%
Észre vettük. De attól még az ember kíváncsi rá, mi az indokat a hülyeségének.
2020. aug. 3. 08:11
 19/57 anonim ***** válasza:
98%
Azért, mert amelyik férfi Danielle Steelt olvas, azt nem a nők érdeklik.
2020. aug. 3. 08:12
 20/57 anonim ***** válasza:
83%

16. A szuper intelligens újabb példája:

Alföldhy

az simán Alföldi.

2020. aug. 3. 08:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!