Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Értelmiségi férfiaknak mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értelmiségi férfiaknak mennyire fontos, hogy a nő is értelmiségi legyen?

Figyelt kérdés
És ki számít nekik értelmiséginek? Csak az ügyvéd, orvos, kutató? Vagy jöhet a mérnök, az újságíró, a tanár is? A fizetés vagy az általános kommunikáció miatt fontos (ha igen).

2020. dec. 4. 17:49
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
46%
Nekem minden ismerosom mernok ferfi. Manapsag tucatdiploma lett, 10/9 rohogve elvegzi. Olyan buta ismeroseim vegeztem ott, akiknek 1+1 is nehezseget okozott h szamoljanak.
2020. dec. 4. 19:23
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fontos. Illetve hát inkább az a fontos, hogy meglegyen az az "értelmiségi gondolkodás", amiről írt az egyik válaszoló.

Nem a fizetése miatt, inkább azért hogy legyenek közös témáink, megértsük egymást. Ehhez nem feltétlen kell diploma, de azért nagyon-nagyon ritka, hogy valaki ezt diploma nélkül nyújtani tudja (vagy ha úgy tetszik, nyújtani tudja, de nem szerez semmilyen diplomát).

2020. dec. 4. 19:25
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

"Manapsag tucatdiploma lett, 10/9 rohogve elvegzi."

:D))))))

Ház persze... Biztos az az oka, hogy a mérnöki szakok büfé-ruhatár szintűek lettek (és nem az, hogy kb az egyetlen EU bért fizető szakma itthon, így aztán régen egy csomó jó eszű gyerek ment jogásznak (silány bérek a 90%-nak), tanárnak (mindennél silányabb bérek), stb), addig most mindenki aki képes elvégezni egy jó iskolát, az mérnöknek megy, ha nem akarja a küszöböt rágni

2020. dec. 4. 19:26
 14/43 A kérdező kommentje:
11, nem erről van szó. Van pár barátnőm (gyógyszerész, újságíró, HR-vezető) akik bár elég átlagosan néznek ki, az értelmiségi pasik mégis odavannak értük. Vannak barátnőim, akik aranyosak, kedvesek, de mondjuk dajka, fodrász, ők hiába mutatósabbak, az értelmiségi pasiknak inkább csak kalandnak kellenek. Ezért gondoltam megkérdezem a férfiakat, hogy emiatt lehet-e, fontos-e az "értelmiség".
2020. dec. 4. 19:56
 15/43 anonim ***** válasza:
30%
14-es, nekem mindegyik fiatal jogász ismerősöm nettó 1 millió körül keres havonta. a közigazgatásban ülőket nem kell a privát szférában dolgozó jogászokhoz mérni :)
2020. dec. 4. 20:01
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Abból a szempontból hogy szellemileg is partner legyen nem az iskolázottság dönt. Általában aki iskolázottabb az műveltebb, tájékozottabb, választékosabban beszél, de az el nem olvasott könyvek összessége ott is gyorsan feltűnik ahol csodálatos oklevél takarja.
2020. dec. 4. 20:05
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

15: én mondhatni értelmiségi vagyok (szakmát, társadalmi kört, hobbiakt tekintve is), és nekem is volt mellényúlásom olyasmi szakmákkal, amiket te említettél (nem, nem akarom őket lehúzni, biztos sok intelligens van közöttük, de nekem akkor is mellényúlás volt).

Szerintem egy diploma első sorban nem tudást ad, hanem életszemléletet. Ez sem mindenkire igaz, vannak sötét bugris paraszt diplomások (mindkét nemben), de azért nagyobb esély van rá, hogy "értelmiségit találsz". Ilyen szepontból az iskola konkrétan mindegy.

Volt egy barátnőm, aki bolti eladó volt. Alapjában véve megvolt a magához való esze, de nem volt túl tájékozott. És a fő gond az volt vele, hogy a környezet nagyon lehúzta. Beszélgettük valamiről, érdekelte valami téma, mesélem neki róla, mutattam, hogy hol tud utána olvasni, megtette. Majd másnap a munkahelyén a Biztőr Józsi, meg az takarító Marika elmagyarázta neki az alufólia sisakos, chamtrailes összeesküvés elméletet a témában. Ezekkel az emberekkel volt 8-10 órát összezárva, jött haza összezavarodottan, egy darabig bírtam, hogy mondjam neki, hogy nincs igazuk a kollégáknak, egy idő után nem működött. Utólag lehet, hogy róla is azt gondolják, hogy csak szexre kellett, pedig nem igaz! Csak egyszerűen nem működött az egész.

Volt hasonló szakmából barátnőm, szintén nem volt hülye, de azért amikor a társaságban vallami izgalmasabb téma volt (geopolitika, tudomány, történelem, földrajz, stb), akkor vagy csak ült csendben, és unatkozott, vagy beszólt valami végtelenül kínosat.

Nem gondolom, hogy én olyan tökéletes vagyok, bizonyára sok nőt meg az én hobbim, érdeklődésem untat (van sok nő, aki nem szeret olvasni, színházba járni, külföldre utazni, velem meg mondjuk discoba nem lehet menni, vagy focimeccsre), egyszerűen nem illünk össze.

2020. dec. 4. 20:28
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

16: a fiatal jogászok klasszikusan olyanok, mint a fiatal orvosok. 30 alatt a takarítónő is jobban keres náluk, 35 körül kezd megjönni a $, és aki ügyes, az onnan komolyan tud szakítani.

De az én fiatal jogász ismerőseim akár állami szektor, akár privát szektor, piszok rosszul keresnek (pedig van aki nagyon nagynevű nemzeközi irodánál van, és heti 80 órákat dolgozik), de mindegyik arra gyúr, hogy majd 10 év múlva beindul a szekér, és akkor jön az audi...

Bocs, a nettó 1 milliót pont ezért nem hiszem el, szoktam emberket felvételiztetni (keresett szakmában, de nem jog), és pontosan látom, hogy az 1 misiért mit kell letenni az asztalra.

2020. dec. 4. 20:30
 19/43 anonim ***** válasza:

#15: Nálam abszolút ez a helyzet, amit leírsz.

Életem legjobb szexe egy fodrásszal volt. Csodálatos teste volt, az ágyban is nagyon tudta a dolgát... de amint kimásztunk az ágyból, egyáltalán nem illettünk össze, teljesen más témák érdekeltek minket, kb. egymás agyára mentünk, szóval sajnos nem tartott a dolog sokáig (én benne lettem volna hogy csak szexelni összejárjunk néha, ő többet akart, szóval elköszöntünk egymástól).

2020. dec. 4. 20:31
 20/43 anonim ***** válasza:
15%
Nem fontos.
2020. dec. 4. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!