Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alfahím mindenáron: ez a nők álma?
Figyelt kérdés
Csak legyen híres/gazdag/hírhedt a pasi? Még a sorozatgyilkosok is több száz szerelmes levelet kapnak a börtönben, mert sok nőnek imponál a hírnevük meg hírhedtségük. Ezt hívják hybristophiliának.2020. nov. 27. 14:15
11/26 anonim válasza:
Igen, én direkt börtönökbe járok beszélőkre pasizni. Akinek nincs könnycsepp tetkó a szeme alatt, azzal szóba sem állok, nekem csak az alfa sorozatgyilkosok kellenek, nem a lúzer jófiúk.
12/26 anonim válasza:
Azért nézd már meg, milyen nők írogatnak sorozatgyilkosoknak.
13/26 anonim válasza:
Mellesleg igen, alfahím mindenáron. Egy magabiztos, határozott, kedves, nyitott, humoros, eszes ember mindenáron.
15/26 anonim válasza:
Hogyne. Addig nem is nyugszom, míg a város határában álló börtön legnagyobb alfája enyém nem lesz. Gazdag, híres, hírhedt, sorozatgyilkos, miről beszélsz.. ez a legjobb kombó a világon. Mindig is egy maffia tag feleségeként vizionalizáltam az életem. :D
16/26 anonim válasza:
6 os jajj hagyjuk már velem lehet jól beszélni van sok gondolatom mégse nagyon kedvelnek a nők.mindig lehet valamit a listához adni hogy miért nem jó az illető.a lényeg hogy nem vagyok tökéletes és sok idióta nőnek ez is elég.jól is ki lehet velem jönni de hát a kémia.ha nem a kémia lenne akkor találnál mást.az ilyen egy barom
17/26 anonim válasza:
*ez is elég hogy ne érdeklődjön
18/26 A kérdező kommentje:
Pff nem azt mondtam hogy minden nő gyilkost akar. Hanem hogy ha a kiszemelt alfahím híres, az se számít ha a bűnözői múltja miatt az.
2020. nov. 27. 18:43
19/26 anonim válasza:
Ezek a kis öntelt hervegnők előbb osztoznak egy alfa görényen 3-an 4-en mint hogy egy béta férfival egyáltalán szóbaálljanak.
20/26 anonim válasza:
Így van, sima melósoknak, eladóknak, egyszerű embereknek nincs felesége, családja, csak a milliárdos kigyúrt alfáknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!