Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nagyobb embercsoportban van két ellenkező nemű csúnya ember, akiknek nincs párja akkor azokat miért akarják a többiek mindenáron összehozni?
Figyelt kérdés
Fel sem merül bennük, hogy az egyik csúnya embernek nem feltétlenül jön be a másik csúnya ember?2019. aug. 26. 11:51
1/9 anonim válasza:
Hm,ez tenyleg igy van
Nagy hülyeseg ilyennel probalkozni
Ez 2magas emberre is érvényes,ha egy 180centis kabyt egy 2meteres pasival...
2/9 anonim válasza:
Hát igen. Én egyszer próbáltam két vallásost összeborolálni , még a vallásuk is egyezett. Hát kudarc lett belőle, pedig nagyon reménykedtem.
3/9 anonim válasza:
Ilyesmivel nem érdemes foglalkozni.Találja meg mindenki a párját.
4/9 anonim válasza:
Ugyan már, csak "jót" akarnak... Mert ők úgy gondolják, hogy ez úgy a jó-
5/9 anonim válasza:
Én aszexuális vagyok, nem érdekelnek a kapcsolatok.
Osztálytársaim anno nem hitték el nekem, mindenáron össze akartak hozni valakivel... Nagyon kellemetlen volt.
6/9 anonim válasza:
Mert hülyék, egyrészt a rondaság szubjektív, másrészt mindenkinek megvan a maga ízlése, pl. egy általuk rondának vélt kerek arcú férfit összeakarnak hozni egy általuk rondának vélt kerekarcú nővel, abba meg nem gondolnak bele, hogy mondjuk a csontos arcú tetszik a fazonnak, jó lenne ha nem néznék hülyének itt is a rondákat. Van egy szerintem itt mindenki által rondának vélt ismerősöm, most olyan jó nője van szerintem, hogy hihetetlen...
8/9 anonim válasza:
Nem nagyon merül fel bennük, mert valahol ott megállnak, hogy kb. azonos kategóriába tartozik a két ember, úgyhogy működnie kell. Azon már nem nagyon gondolkodnak el, hogy a vonzalom nem ilyen. Pusztán attól még nem fog jólesni a közelsége, az érintése, a csókja, ..., hogy ugyanolyan ronda, mint én. A félreértések elkerülése végett: attól sem, hogy klasszisokkal jobban néz ki, mint én. Ez nem egy tudatosan, racionális szempontok által befolyásolható dolog.
9/9 anonim válasza:
Sajnos nagyon sok párkapcsolatfüggő ember van, aki szerint az élet értelme, hogy kapcsolatban légy, mindegy, kivel. Azzal nekem nincs is bajom, ha egyszer megpróbálkoznak azzal, hogy azt a 2 embert összeboronálják, ha amúgy személyiségre nem ütnek el nagyon egymástól, de sajnos én is sokszor látom azt, hogy van, amikor tényleg mindenáron, erőltetve próbálják összehozni őket, amikor legalább az egyikükről tudják, hogy nagyon nem akarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!