Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők nagy része miért akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagy része miért akarja szinte mindenáron belehajszolni a férfit abba, hogy lakást vegyen hitelre? 35 F.

Figyelt kérdés
Ismerkedtem 5 nővel, vagyis annyi volt fent nálam az albérletben és ebből 4 is kikeredett szemmel hallgatta, hogy azt mondtam, hogy 35 évesen bérlem a lakást havi 80 ezerért (vidéki, Kelet-Mo nagyváros). Ugye van 6 millió félretett pénzem, amit albi mellett 8 év alatt tettem félre, mióta komolyabban dolgozom (diplomás átlagkereset, nem gyári meló). De mind a 4 azt mondta, hogy hogyhogy nem vettem lakást, mert az alap lenne. Mondták ezt úgy, hogy egyiknek sem volt (26-33 közöttiek voltak a nők). Én meg mondtam, hogy nem szívesen vennék fel sok hitelt, mert kellene még vagy 9-10 millió, amit sokallok (itt 15-16 millióért szépen felújított kétszobás lakások vannak). Szóval még vagy 3 évig gyűjtenék össze vagy 2 millió ft-ot albiban. Ugye könnyebb úgy, hogy ketten teszitek össze a lakásalapot és ketten törlesztitek a hitelt. De egyedül necces. Az ismerősi körömben van 4 személy is, aki belebukott ebbe, mert vissza 42-45 évesen anyjához vagy ide-oda bérelni ismét. Ebből kettő elvált, kettőnek meg meghalt a felesége (a petefészekrák és a mellrák a 30-as és 40-es nőket terrorizálja és szinte sosincs jó vége). Aztán ott vannak a munkahelyek, nincs 100%-os biztos állásod, csak ha agyonképzett orvos vagy mérnök, infós vagy speciális tudással. De ott is majd az lesz 45 felett, hogy nem nagyon kapkodnak érted, ha úgy van a dolog. Szóval veszélyes dolog a hitel, félek is tőle. De a nők meg elvárják. Azzal nincs baj, ha az várja el, aki örökölt vagy inkább vett saját erőből, de akinek nincs...És nincs pardon, akkor keresnek olyat, akinek van sajátja és ráveszik, hogy odaköltözhessenek hozzá. Sok balek férfi meg örül ha ....lát, és azonnal adja a nő alá a lovat. Bár lehet csak én fogtam ki 5 ből 4 et aki ilyen volt, az az 1 szerencsére normális volt, nem foglalkozott ilyenekkel, ott más okok miatt mentünk szét.
2020. aug. 15. 16:08
A kérdező szavazást indított:
nem kell a saját lakás 40 alatt
kell a saját lakás akár több tízmilliós hitellel is 40 alatt
24 szavazat
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
Jólenne saját lakás, de nem mindenáron.
2020. aug. 15. 16:10
 2/41 anonim ***** válasza:
19%
Mert ha elveszed, akkor övé lesz a fele.
2020. aug. 15. 16:10
 3/41 anonim ***** válasza:
89%
Én erre azért nem tudok szavazni, mert attól is függ, mi a célod. Inkább hitelt fizess, mint albérletet, ez igaz. De a hitel valóban nagy megkötés is. Ha családod szeretnék, belevágnék a helyedben lakásvásárlásba, bár akkor már közösben azzal a nővel akivel tervezek. Egyedül, ha jól megvagy így és tudsz félretenni, én nem siettetném, ellenék még pár évig és még több pénzt gyűjtenék. De itt ne az éltkor a kérdés, hanem van-e valaki akivel családot akarsz.
2020. aug. 15. 16:12
 4/41 anonim ***** válasza:
92%
#2 Házasság előtti vagyon nem közös, ne erőlködj.
2020. aug. 15. 16:12
 5/41 anonim ***** válasza:
29%

Én ameddig tudok fiatal, max 25 éves csajokkal ismerkedem, mert őket nem érdeklik még ezek a dolgok.

A saját lakás-mánia elég erős Magyarországon, ez mellett a nők körében még az átlagnál is erősebb, mert ők még jobban vágynak a stabilitásra, biztonságra, amit a fejükben csak egy saját lakás adhat meg.

28/F

2020. aug. 15. 16:13
 6/41 A kérdező kommentje:

Én ameddig tudok fiatal, max 25 éves csajokkal ismerkedem, mert őket nem érdeklik még ezek a dolgok.

Igen, őket talán még nem annyira, de én már 35 vagyok, inkább az érettebb 26+ korosztályt kedvelem, ott meg már valamilyen szinten érdkeli őket a dolog, vagyis akikbe én futottam, ott majd mindnek fontos volt.

2020. aug. 15. 16:15
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor én elintézném annyival, hogy ha alakul valami komoly, közös hitelt lehet felvenni. Ha ezt nem akarja, ez is jó szűrő. Lehet hogy ő is csak azt gondnolta,ennyi pénzzel miért egy főbérlő zsebét tömöd, miért nem a sajátodat fizeted.
2020. aug. 15. 16:19
 8/41 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem jól teszed, hogy nem akarsz hitelt felvenni.

Inkább gyűjtsd össze önerőből aztán ha meglesz rá (vagy ha már csak kevés kell) akkor esetleg.

Bár én nő vagyok, jelenleg inkább dolgozom 2 helyen és gyűjtök minthogy hitelt vegyek fel.

Közössen a párommal (ha lenne) akkor sem vennék. Ugyanis a mai világba a kapcsolatok nem olyanok amire ennyire lehetne építkezni.

2020. aug. 15. 16:27
 9/41 A kérdező kommentje:

Közössen a párommal (ha lenne) akkor sem vennék. Ugyanis a mai világba a kapcsolatok nem olyanok amire ennyire lehetne építkezni.

Én már 35 vagyok, környezetemben rendkívül sok a válás. Ugye az én korosztályom női tagjainak a java már házas, de akiket ismerek, vagy 80 nő, ott már vagy 31-32 elvált és további 20 ahol már sok az összeröffenés és baj lehet...Legalábbis akikkel beszéltem és érdeklődtem, ott ezeket mondták.

2020. aug. 15. 16:31
 10/41 anonim ***** válasza:
73%

Látod pont ezért. Főleg a mai világban könnyebb nem tenni a kapcsolatért ha baj van... Inkább félremennem egy ideig majd utána rájönnek, hogy jobb lenne lezárni a kapcsolatot de sokszor csak akkor dobbantanak ha találtak mást.

Én személy szerint nem alapoznék így egy férfira, hogy közös lakás legyen. A legjobb ha az ilyen fontos dolgokat egyedül alapozzuk meg magunknak így nem kell osztozni ha szétmennek a felek.

2020. aug. 15. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!