Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők nagy része miért akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagy része miért akarja szinte mindenáron belehajszolni a férfit abba, hogy lakást vegyen hitelre? 35 F.

Figyelt kérdés
Ismerkedtem 5 nővel, vagyis annyi volt fent nálam az albérletben és ebből 4 is kikeredett szemmel hallgatta, hogy azt mondtam, hogy 35 évesen bérlem a lakást havi 80 ezerért (vidéki, Kelet-Mo nagyváros). Ugye van 6 millió félretett pénzem, amit albi mellett 8 év alatt tettem félre, mióta komolyabban dolgozom (diplomás átlagkereset, nem gyári meló). De mind a 4 azt mondta, hogy hogyhogy nem vettem lakást, mert az alap lenne. Mondták ezt úgy, hogy egyiknek sem volt (26-33 közöttiek voltak a nők). Én meg mondtam, hogy nem szívesen vennék fel sok hitelt, mert kellene még vagy 9-10 millió, amit sokallok (itt 15-16 millióért szépen felújított kétszobás lakások vannak). Szóval még vagy 3 évig gyűjtenék össze vagy 2 millió ft-ot albiban. Ugye könnyebb úgy, hogy ketten teszitek össze a lakásalapot és ketten törlesztitek a hitelt. De egyedül necces. Az ismerősi körömben van 4 személy is, aki belebukott ebbe, mert vissza 42-45 évesen anyjához vagy ide-oda bérelni ismét. Ebből kettő elvált, kettőnek meg meghalt a felesége (a petefészekrák és a mellrák a 30-as és 40-es nőket terrorizálja és szinte sosincs jó vége). Aztán ott vannak a munkahelyek, nincs 100%-os biztos állásod, csak ha agyonképzett orvos vagy mérnök, infós vagy speciális tudással. De ott is majd az lesz 45 felett, hogy nem nagyon kapkodnak érted, ha úgy van a dolog. Szóval veszélyes dolog a hitel, félek is tőle. De a nők meg elvárják. Azzal nincs baj, ha az várja el, aki örökölt vagy inkább vett saját erőből, de akinek nincs...És nincs pardon, akkor keresnek olyat, akinek van sajátja és ráveszik, hogy odaköltözhessenek hozzá. Sok balek férfi meg örül ha ....lát, és azonnal adja a nő alá a lovat. Bár lehet csak én fogtam ki 5 ből 4 et aki ilyen volt, az az 1 szerencsére normális volt, nem foglalkozott ilyenekkel, ott más okok miatt mentünk szét.
2020. aug. 15. 16:08
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
Nem nő feltétlenül az értéke, de nem akarok többet vitázni erről, elfogadom a te nézőpontodat is.
2020. aug. 16. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!