Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők nagy része miért akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagy része miért akarja szinte mindenáron belehajszolni a férfit abba, hogy lakást vegyen hitelre? 35 F.

Figyelt kérdés
Ismerkedtem 5 nővel, vagyis annyi volt fent nálam az albérletben és ebből 4 is kikeredett szemmel hallgatta, hogy azt mondtam, hogy 35 évesen bérlem a lakást havi 80 ezerért (vidéki, Kelet-Mo nagyváros). Ugye van 6 millió félretett pénzem, amit albi mellett 8 év alatt tettem félre, mióta komolyabban dolgozom (diplomás átlagkereset, nem gyári meló). De mind a 4 azt mondta, hogy hogyhogy nem vettem lakást, mert az alap lenne. Mondták ezt úgy, hogy egyiknek sem volt (26-33 közöttiek voltak a nők). Én meg mondtam, hogy nem szívesen vennék fel sok hitelt, mert kellene még vagy 9-10 millió, amit sokallok (itt 15-16 millióért szépen felújított kétszobás lakások vannak). Szóval még vagy 3 évig gyűjtenék össze vagy 2 millió ft-ot albiban. Ugye könnyebb úgy, hogy ketten teszitek össze a lakásalapot és ketten törlesztitek a hitelt. De egyedül necces. Az ismerősi körömben van 4 személy is, aki belebukott ebbe, mert vissza 42-45 évesen anyjához vagy ide-oda bérelni ismét. Ebből kettő elvált, kettőnek meg meghalt a felesége (a petefészekrák és a mellrák a 30-as és 40-es nőket terrorizálja és szinte sosincs jó vége). Aztán ott vannak a munkahelyek, nincs 100%-os biztos állásod, csak ha agyonképzett orvos vagy mérnök, infós vagy speciális tudással. De ott is majd az lesz 45 felett, hogy nem nagyon kapkodnak érted, ha úgy van a dolog. Szóval veszélyes dolog a hitel, félek is tőle. De a nők meg elvárják. Azzal nincs baj, ha az várja el, aki örökölt vagy inkább vett saját erőből, de akinek nincs...És nincs pardon, akkor keresnek olyat, akinek van sajátja és ráveszik, hogy odaköltözhessenek hozzá. Sok balek férfi meg örül ha ....lát, és azonnal adja a nő alá a lovat. Bár lehet csak én fogtam ki 5 ből 4 et aki ilyen volt, az az 1 szerencsére normális volt, nem foglalkozott ilyenekkel, ott más okok miatt mentünk szét.
2020. aug. 15. 16:08
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

20

Baromságokat írsz. Hiteles lakást is el lehet adni, át lehet vinni a hitelt másba, stb. Ha kimegy külföldre ki lehet addig adni albérletre. Ezer megoldás van.

2020. aug. 15. 17:57
 22/41 anonim ***** válasza:
0%
Ja, kiadhatja (aminek külön szabályai vannak), amíg távol van és imádkozhat, hogy ne lakják le vagy csináljanak egy horribilis rezsiszámlát, majd lépjenek le. Vagy hatalmas veszteséggel eladja és elköltözik a lepukkant környékről.
2020. aug. 15. 18:02
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
De az csupa nyereség, ha egész életedben albit fizetsz. Főleg, ha nyugger leszel, és nem lesz miből perkálni.
2020. aug. 15. 18:04
 24/41 anonim ***** válasza:
0%
Az önerőre szánt összeget befekteted speciális szaktudásba, vállalkozásba vagy akár csak állampapírba és nem hiszem, hogy nyuggerként éhezned kéne (ellentétben az egy személynek túl nagy saját lakásban, aminek a kifűtése is elviszi a fél nyugdíjadat, nem beszélve egy elromlott bojlerről vagy beázásról).
2020. aug. 15. 18:08
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Jó. De továbbra se látok semmilyen érvet amellett, hogy miért jó albérletben lakni. Miért jó, hogy nem a tied? Bármikor eladhatják a fejed fölül, kínlódhatsz, hogy keress másikat, bármikor emelhetik a lakbért stb. Kiszolgáltatott vagy teljesen. Egy rohadt szöget nem verhetsz be engedély nélkül a falba. Komolyan, mi az előnye a sajáttal szemben, ha mondjuk nem tervezel kétévente máshol élni?
2020. aug. 15. 18:13
 26/41 anonim ***** válasza:
96%
Elöljáróban leírom, hogy 26 éves nő vagyok saját lakással. Az önerőt a szüleimtől kaptam kölcsön, folyamatosan törlesztem nekik vissza, és persze a hitelt is fizetem a banknak. Én is bíztatnálak, hogy ha megvan rá a lehetőséged ne albérletben élj, inkább egy hitellel terhelt, de saját tulajdonú lakásban. Elsősorban azért, mert a bérleti díj az ablakon kidobott pénz, amiért nincs semmid a végén, ezzel szemben a törlesztőrészlet is hasonló nagyságrendű vagy kisebb összeg és legalább a végén van egy saját lakásod, nem vagy kitéve a tulajdonos akaratának. Ha azt hinnéd, hogy a tutiba akarok csak beleülni, akkor nagyon szívesen aláírnék olyan szerződést, hogy nem tartok igényt szakítás után sem az ingatlanodból kifolyólag semmire.
2020. aug. 15. 18:15
 27/41 anonim ***** válasza:
79%

Én is szorgalmazom a közös otthon gondolatát, mert a húszmilliós örökségemből csak egy garzonra futja, ellenben ha már 40 milliónk van, az mindkettőnknek win-win.

Ha viszont a másik nem tudna beletenni annyit, amennyim nekem van, akkor 2 opció lehetséges: vagy lepapírozom, hogy mennyit tettem a házba és ugyan feles a tulajdoni hányad, de azon felül a másik még lóg nekem papíron 20 millió forinttal, amit vagy behajtok rajta jogerősen vagy pedig együtt maradunk... Vagy pedig kezdettől ugyanannyit rakunk bele és akkor nincs ilyen papírmunka.

Annak meg, aki azt mondja, hogy ha te a házasság előtt szerzett vagyonodból veszel ingatlant és te magad hitelezed egy személyben, a párod ráteheti a kezét, javaslom, hogy tanuljon legalább ostobáknak való lebutított jogot, mert ez nem így működik. Még akkor sem, ha nem kötnek a felek vagyonszerződést, ha pedig igen, akkor aztán főleg.

Hihetetlen, mennyi buta farok van ebben a kategóriában, akit mindig ki kell oktatnom, hogy nem, az asszony nem azért akar házasodni, mert el akarja vinni a pénzed felét, mivel ez nem lehetséges, ha a meglévő pénzről beszélünk. Kivéve ha tényleg akkora hatalmas fax vagy, hogy ráiratod... Akkor meg meg is érdemled

2020. aug. 15. 18:23
 28/41 anonim ***** válasza:
18%
De miért pénzéhes ribikkel ismerkedsz?
2020. aug. 15. 18:42
 29/41 A kérdező kommentje:
Nekem nincs 20 milliós örökségem, jó is lenne.
2020. aug. 15. 19:06
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Se a nőkhöz nem értesz se a pénzhez! Nem véletlenül nincs semmid, csak a hited hogy k. jól csinálsz mindent, pedig nem! Amennyit te félre raksz annyival emelkednek az ingatlanárak, plusz a kidobott albérletpénz... Ember! Amint megvolt az önerőd, már tolni is kellett volna bele egy lakásba. 10-ért már vehettél volna anno!

A nőket meg azonnal tiltani és törölni kell amint kibukik hogy csak a pénzre mennek!

2020. aug. 15. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!