Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Úgy érzem belehajszolnak a...

Úgy érzem belehajszolnak a szexbe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és még szűz. Együtt vagyok egy fiúval aki már le akar velem feküdni. Én is lefeküdnék vele, viszont annyira erőlteti, hogy ezzel pont az ellenkezőjét éri el. Evidensnek veszi, hogy le fogok vele feküdni (pedig én nem mondtam, hogy ezt fogom tenni) és ez nagyon kiábrándító. Azért se merek lefeküdni vele mert ha ennyire erőlteti, mi van ha csak a szexre megy és utána dob?

Mit kéne tennem?

2014. jan. 25. 17:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
ha nem vagy biztos benne, akkor ne feküdj le vele! ilyet nem erőltethet senki rá a másikra. ha erőlteti, akkor nem szeret igazán. csak azt tedd, amit TE akarsz.
2014. jan. 25. 17:48
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
élvezd, max dugtál 1 jót
2014. jan. 25. 17:48
 3/21 anonim ***** válasza:
88%

2-es, az első dugás minden lesz csak nem jó.

Kedves kérdező, ha úgy érzed, hogy csak kihasználna, akkor egyértelmű, hogy dobd és keress mást. Ezt te tudod megítélni, te ismered, de a leírás alapján elég gyanús, hogy arra megy ki a játék.

2014. jan. 25. 17:52
 4/21 anonim ***** válasza:
88%

lapát.

ha erőlteti, és nem érti meg, hogy te még nem akarod, tedd ki a szűrét. gondolkozzon már el!

2014. jan. 25. 17:53
 5/21 anonim ***** válasza:
miota vagytok egyutt? tudja hogy szuz vagy? miben nyilvanul meg az eroltetes?
2014. jan. 25. 17:53
 6/21 anonim ***** válasza:
36%
Egyrészt 22 évesen ha két ember komolyabban együtt van, szerintem igen is evidensnek veszik, hogy lefekszenek. Amúgy ha neked ez nem tetszik, nem kell vele lenned, teljesen világos. Azzal szakítasz akivel akarsz. Nyugodj meg. De ha valakivel együtt vagy enni idősen, ne várd hogy 15 éves szűzként fog rád nézni.
2014. jan. 25. 17:54
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

ne hagyd hogy erőltesse, ez a te dolgod hogy mikor akarod elveszíteni

jó, érthető hogy már akarja (de nem kéne erőltetnie),szóval szerintem beszéld meg vele

2014. jan. 25. 18:03
 8/21 anonim ***** válasza:
22%

Feküdj le vele és kész :) Az sem baj, ha csak szexelni akar veled. Meg amúgy ezt általában nem tudja az ember előre, hogy mit akar. Ez alakul. Meg miért kiábrándító tényleg, hogy azt gondolja, hogy ha kedvelitek egymást, akkor szex is lesz?

Szerintem ne húzd tovább az időt. Pont ugyanennyi ellenérvet fogsz tudni találni bármelyik kapcsolatodnál.

2014. jan. 25. 18:07
 9/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom pontosan mióta, talán pár hete. De az ő definíciója szerint még az is lehet, hogy nem vagyunk együtt.

Tudja, hogy szűz vagyok.

Konkrétan kijelenti, hogy el fogja venni és ha nem lesz jó, meg kell fontolnia a dolgokat. (Ő ezt viccnek fogja fel, de nekem nem vicces)

Nem várom el, hogy 15 éves szűzként nézzen rám. Viszont azt igen, hogy emberszámba vegyen és ne dobjon miután lefeküdt velem. Simán lefeküdnék vele ha tudnám biztosan, hogy nem fog utána dobni.

Azért félek, hogy dobni fog mert nem akarok érzelmileg sérülni.

Azért kiábrándító mert túlságosan biztos magában.

2014. jan. 25. 18:21
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
én azt tanácsolom ezek alapján, h ne bízz meg benne.
2014. jan. 25. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!