Belemenjek vagy ne? 15évesen egy "baráti" szexbe, ami mindkét fél számára első.
Ha csak barát miért alszol vele? Én csak baráttal nem szoktam együtt aludni.
És miért nem jöttök össze? Csak szex kell neki?
Hát nem tudom.. én így nem feküdnék le senkivel. Amennyiben nem akar járni Veled, biztos lehetsz benne, hogy csak egy bizonyos "dolgot" akar Tőled. Miért adnád meg Neki úgy, hogy még csak nem is szeret?
Én kivárnám a helyedben a méltó partnert és azt aki nem csak megdugni akar.
Nehéz ez ilyen korban, pont ezért is mondják hogy felkészültelenek a fiatalok a sexre. A hormonok azt mondják hajrá, de nem tudják mit kell tenni és hogy lenne jó. A baj hogy a behatolásig jó, aztán meg egy szenvedés lesz. ha nincs szerelem és csak a vágy miatt vagy együtt vele, biztos hogy az elsö egy kínszenvedés lesz.
Szerintem tisztázd le vele hogy pettingbe benne vagy de behatolásban nem. Minden esetre szerelkezz fel kotonnal. De pettingeljetek, és ismerjétek meg egymás testét.
14-15 évesen mindig mindenkit megszáll a nemi vágy, és alig bír magával. aztán uralkodik magán , és pár évvel később, 16-17, mikor talált egy olyan fiút, akibe igazán szerelmes, akkor áldja az eget h nem tette meg akkor, pusztán csak kíváncsiságból, meg nemi vágyból.
szerelemből ugyanis teljesen más az első, és ezt te sosem fogod megélni, ha most megteszed.
ha rám hallgatsz akkor szóval sztem NEEEEEEEEE főleg ,hogy az első.......ez a együtt alvás kényeztetés balbablaaa úgy is az lesz nem fogsz tudni "ellenálni" és még nem is jártok......
15/L
Figyelj, ezt csak te érezheted,hogy mikor akarod..
Én is így vesztettem el,hogy egy ismerőssel.
Tudtam,hogy nemlesz folytatása,én is csak ennyit szerettem volna tőle.
Egyáltalán nembántam meg !:)
Ha viszont te ugy érzed,hogy megbánnád,akkor semmiképp ne!:)
Nem mindenki van ugyanugy a dolgokkal...!
nem hiszem, hogy a gyerekeimnek, unokáimnak erről fogok mesélni...tudom, hogy ez már a XXI. század, de MO-n akkor is tabu még a szex...
legalábbis valamennyire...én is 15 voltam, jártam egy fiúval, aki nem sokkal az eset után dobott, a téávolságra hivatkozva...rossz volt, de magéát a dolgot nem bántam meg...ezt neked kell eldönteni, minden nő/lány más...nem a fórumozóknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!