Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy szűz lánynak mennyi idő...

Egy szűz lánynak mennyi idő kell, hogy belemenjen a szexbe?

Figyelt kérdés
17 éves, élete első kapcsolata velem van, nem régóta járunk, szóval még nem hoztam föl a témát. Szerintetek mennyi idő múlva említsem meg neki?
2013. júl. 31. 00:12
 1/8 anonim ***** válasza:
3-4hónap
2013. júl. 31. 00:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Erre enis kiv vok. Bocs az off témáért. Csak h viszatalaljak ide
2013. júl. 31. 00:14
 3/8 anonim ***** válasza:
22%
Csak attól függ, hogy mennyire tudod felizgatni, ráhangolni. Ha jól feltüzeled és akar téged, akkor a ruhát is letépi rólad, függetlenül a szüzességtől.
2013. júl. 31. 00:15
 4/8 anonim ***** válasza:
attól függ mennyire szeret és mennyire bízik benned
2013. júl. 31. 00:15
 5/8 A kérdező kommentje:
3-as: Hogy tudnám így feltüzelni? :D
2013. júl. 31. 00:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Barátnőm 9 hónap után feküdt le a barátjával. Ő is 17 éves volt. Beszélgetni lehet róla akármikor, nem úgy kell kezdeni, hogy "Na, mikor akarod már széttenni a lábad?", hanem beszélgettek arról, amit szeretnétek majd csinálni. Meg persze a védekezésről is. A beszélgetés nem árt, ha nem egyből azzal kezded, hogy te már tűkön ülsz :D
2013. júl. 31. 00:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez emberfüggő. Első barátomnak 3 hónap se volt elég hozzá, a következőnél egy hét se kellett, és lefeküdtem vele:) Szerintem 17 évesen már ő sem akar hónapokat várni.. Kivéve mondjuk az én esetem, azért jöttem össze vele, hogy végre legyen barátom, tudjam milyen egy kapcsolatban. De szerintem legkésőbbegy hónap után hozd fel, aludjatok együtt, nem kell rögtön szex - pettingeljetek, így neked is könnyebb lesz várni, meg ő is rákap a dologra remélhetőleg.
2013. júl. 31. 00:33
 8/8 anonim válasza:
háát, én 5 hónap után, bár már előbb belementem volna csk tettem 1 ígéretet magamnak,hogy....:) nálunk barátom kb 3 hónap után hozta fel h mikor szeretném meg ilyenek. Előtte meg mindig pettingeltünk amikor úgy adódott.:D
2013. aug. 13. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!