A középkorban is ilyen sok volt a szűz? Vagy korábban pl. az egyiptomiaknál?
Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 19:32
1/12 anonim válasza:
Nem, 9 évesen vesztették el.
Én tudom, több ezer éves hulla vagyok.
2/12 anonim válasza:
Hogy érted? Mindenki úgy születik. Régen 12-14 évesen férjhez mentek a lányok és annyi.
3/12 anonim válasza:
Akkor még nem foglalkoztak szerintem a horoszkópjukkal.
Bár nem tudom lehet.
4/12 A kérdező kommentje:
nem tudom csak nekem fura, mármint tök sok embert ismerek aki az, és olyan sokan panaszkosnak az oldalon, hogy nem jön össze... de gondolom középkorban pl. nem ez vlt az emberek legnagyobb gondja
2013. júl. 13. 19:34
5/12 anonim válasza:
Kérdezz meg egy történészt.:) Amúgy nem volt ennyi szűz szerintem. Abban az időben már 14 évesen(vagy előbb is) férjhez adták a lányokat. L
6/12 anonim válasza:
Nekem van egy ősi rokonom, anyai ágról. Ő az ük-ük-ük-ük-ük-üknagymamám na ő például szűz volt.
7/12 anonim válasza:
ilyen sok? ma már 14 év - es korban az összes ri,bancot dugják, alig van aki 15 évesen még szűz jóember
8/12 anonim válasza:
Régen aki házasság előtt nem volt az és kiderült komoly hátrány szenvedett. Csak ma ettől lesz mindenki felnőtt, meg a piától. :)
9/12 anonim válasza:
Olvasd el Mika Waltari- Szinuhe című hiteles történelmi regényét. Abból látni fogod, hogy az ókori civilizációk (Egyiptom is) még "zülöttebbek" voltak szexuálisan, mint mi. :) Legalábbis nekem ez jött le.
10/12 Lakatos Nintendó Pik válasza:
engem még anno az anyaméhben megdugtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!