Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Úgy érzem belehajszolnak a...

Úgy érzem belehajszolnak a szexbe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és még szűz. Együtt vagyok egy fiúval aki már le akar velem feküdni. Én is lefeküdnék vele, viszont annyira erőlteti, hogy ezzel pont az ellenkezőjét éri el. Evidensnek veszi, hogy le fogok vele feküdni (pedig én nem mondtam, hogy ezt fogom tenni) és ez nagyon kiábrándító. Azért se merek lefeküdni vele mert ha ennyire erőlteti, mi van ha csak a szexre megy és utána dob?

Mit kéne tennem?

2014. jan. 25. 17:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Akkor szakíts.... Azt meg nem tudom, pár hetes kapcsolattól miért várja az ember, hogy biztosan tudja a másik, hogy nem fogja dobni.

Ez nem így megy, csak neked még nincs tapasztalatod.

De! sebaj,tényleg keress akkor mást, nem kell neked szenvedned!

2014. jan. 25. 18:26
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem azt várom, hogy tudja már most, hogy nem fog dobni. De ne dobjon rögtön az első szex után mert az rossz volt vagy mert csak arra ment.
2014. jan. 25. 18:38
 13/21 anonim ***** válasza:
29%

Oké, keress mást. :)

Eleve mit vár egy szűztől, lehet nyivákolni fogsz a fájdalomtól, ő meg dob mert épp nem ezerrel elégíted ki őt, csak mert neked fájni "merészel"...

2014. jan. 25. 18:39
 14/21 A kérdező kommentje:
Azért nem minden szűz ugyanolyan körülményes.
2014. jan. 25. 18:44
 15/21 anonim ***** válasza:
47%
Senki nem mondta. De attól még irreálisak az elvárásai, és nem is ezzel kellene törődnie az elsőnél.
2014. jan. 25. 18:45
 16/21 A kérdező kommentje:
Ebben egyetértünk!
2014. jan. 25. 18:53
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább várj még és keress egy rendes srácot!
2014. jan. 25. 19:11
 18/21 anonim ***** válasza:
31%

Én nem látom mit nyersz vele, ha itt kiszállsz. Úgy veszem ki abból amit írsz, hogy amúgy jól érzed magad vele és kedved is van lefeküdni vele. Szerintem ott mész félre, hogy azzal vagy elkeveredve, hogy ő mit gondol, ő mit akar, ő mit fog csinálni. Arra kellene csak koncentrálnod, hogy te mit akarsz. És arra, hogy olyan légy, ami ebben az irányban tartja a dolgokat. Te azt akarod, hogy feküdjetek le és utána járjatok tovább. Ehhez képest most épp kidobni készülsz őt, mert lehet ő kidobna a szex után.

Mi lenne ha annyira jó fej lennél, humoros és klassz szexuálisan, hogy eszébe se jusson lelépni? :)

Mi lenne, ha viccel ezzel, te is viccelnél vele? kedvesen viccelve és nem támadva.

Mi lenne, ha megbeszélnéd vele az aggályaidat: akár viccesen el mondhatod neki, hogy lesz szex, de csak akkor, ha lesz folytatás is, mert neked egy szex nem szex :D

Ráadásul itt is lehet akár fokozatosan. Ha már párszor elmentetek mindketten ilyen olyan formában, akkor eleve már oldottabb leszel te is. És aztán egy későbbi alkalommal jöhet a szüzesség. És ekkor már ugye meg sem történt az, hogy az első szex után lelépett.

A lényeg, hogy olyan irányba próbáld alakítani az egészet, aminek az eredménye neked jó lehet. És ne valami kockázat kerülésből válassz egy kisebb rosszat.

Meg eleve csábíts, vonzz, legyél aktív olyan módon ahogy egy mágnes az. Ne ilyen, hogy mi fog itt történni veled. Te is játszó fél vagy. Vegyél részt a játékban.

2014. jan. 25. 19:21
 19/21 anonim ***** válasza:
inkabb hagyd ha már most ketsegeid vannak! Akivel elfogod vesziteni, nala nem lesznek!! Szerintem csak a korod miatt erolteted te is ezt a kapcsolatot, mert 22 evesen már szeretnel vegre egy normalisat, de ugy latom ebbol nem lesz komoly
2014. jan. 25. 21:05
 20/21 anonim válasza:

Gondold át,hogy szeretnéd-e ,hogy ő vegye el a szüzességed. Ha igen,akkor ne agyalj azon,hogy mi lesz ha utána szakítotok.Ha mindig ezen fogsz gondolkodni,akkor sose mered majd semmibe se belekezdeni,hiszen "mi lesz ha a végén nem sikerül majd jól".

De mellékesen ezt neki is elmondhatnád,hogy neked rosszul esik,hogy "viccel" a szüzességed elvesztésével.Nem kell,hogy ezen rágódj egész nap,lehet ő csak egy béna "pasis" poénnak fogja fel(~ már elnézést a férfi nemtől ,de néha ezek a poénok a nők számára nem igazán megérthetők.gondolom fordítva is van rá példa :D)

2014. jan. 25. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!