Szerintetek van esélyem találni olyan fiút, aki belemenne velem csak szexbe, úgy, hogy még szűz vagyok? 20L
Én 18 éves vagyok, de szintén szűz...
Amúgy szívesen vállalnám :)
Esélytelen, hogy visszafog utasítani.
Talán akkor, ha ronda vagy, de én a helyedbe nem adnám fel nem vagy még olyan korban, hogy reménytelen, de ez a te döntésed.
Internetes médiumként rálátok a privátjaid számára:
Üzeneteid (86)
Én a helyedben ezt átgondoltam, mert esélyes, hogy később nagyon meg fogod bánni. Csak mert 20 vagy, még nem jelenti, hogy lemaradtál bármiről. A helyedben igenis várnék az igazira. Annyit nem ér az egész szerintem, hogy összejöjj valami gyökérrel, aki megdug és lehet, hogy az egész még rosszul is sül el. Nem éri meg.
De persze a Te döntésed.
22/F
Szerintem a hozzá állásoddal gondok vannak, de nem sok közöm van hozzá...
Menj el egy discoba annyi van mint égen a csillag, igyál egy kicsit szemelj ki valakit és mond neki hogy dugni akarsz, ha nincs csaja nem fog vissza utasítani.
Egyébként meg pillanatok alatt kapsz vagy 100 képet fa.szokról és válogathatsz... Good luck! (Aztán holnap nehogy feltedd a kérdést ba.sztam egy tök ismeretlennel akkor ku.rva vagyok. Köszi!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!