Szerintetek van esélyem találni olyan fiút, aki belemenne velem csak szexbe, úgy, hogy még szűz vagyok? 20L
Megvan annak a szépsége, ha egy lány szűz, de az se zavar ha nem. Szerintem hülye az aki csak azért dob egy lányt, mert még nem volt meg senkinek... Ezt inkább értékelni kéne. Igazából ez egy jó "szűrő" is lehet, mert aki emiatt dob az valószínűleg csak megdugni akar és nem szeretne túl sokat bajlódni veled.
Egy értelmes srác emiatt nem fog szakítani veled, ha bejössz neki és komoly kapcsolatot akar az tuti.
25F
Elég sok szűz lánnyal volt már dolgom. Ha nem vagy csúnya és a közelben laksz én simán bevállalak egy előzetes ismerkedés után.
23F, izmos, magas, jóképű (minden túlzást nélkülözve)
S most jönnek a gáláns lovagok, akik felkinálják segitségüket...
Viccet félretéve, ne már. Oké, hogy dughatnékod van. Képzeld, rajtad kivül csomó más embernek. 22 éves fiú vagyok, elégedett magammal, és csomó lány lenne a környéken, akiket meg tudnék dugni játszi könnyedtséggel. De ez nekem nem kell. Több egyéjszakásom volt eddig életemben, mint alsógatyám (pedig van az is bőven). Tudod, mi a közös bennük?
1.) szarnak bele, hogy neked mi a jó
2.) nem ismerik a testedet, nem tudják, hogy miket szeretsz, és nem fogtok sose összeszokni.
A kúrópajtikra ez csak részlegesen igaz, valamivel jobb a helyzet, de mégsem ugyanaz, mint egy komoly kapcsolatban. Egy igazi kapcsolatban szeretkezel, a többi dugás.. remélem, érzed a különbséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!