Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek van esélyem...

Szerintetek van esélyem találni olyan fiút, aki belemenne velem csak szexbe, úgy, hogy még szűz vagyok? 20L

Figyelt kérdés
Szexkapcsolatra gondoltam. Szóval itt vagyok 20 évesen, és már eléggé szar, hogy még mindig nem szexeltem. Nem azért zavar, mert körülöttem már senki sem szűz, hanem mert már nagyon kívánom. Egyszerűen már megakarom tapasztalni. Viszont sehol sem találok, nem is találtam az eddigi 20 évem alatt olyan srácot, aki tetszett volna külsőleg, belsőleg egyaránt, és komoly kapcsolatot szeretett volna. Vagy ha még is, már volt barátnője...a legtöbb fiú nem szereti a csak szexet szűz lányokkal, mert macerás. Szerintem nem nézek ki rosszul, kapok pozitív visszajelzéseket, de még sem vagyok az a tucat, cicababa kinézetű lány. Jobban belegondolva, már meguntam az állandó keresgélést, hogy végre szerelmes legyek, így nem is hiányzik komoly kapcsolat az életembe, jelenleg. Mennyi az esélye, hogy a számára vonzó külsőm ellenére is visszafog utasítani egy fiú, ha csak szexet akarok tőle, és megtudja, hogy még szűz vagyok? Persze csak olyan fiúra gondolok, aki már nem szűz...
2013. nov. 14. 21:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ez természetes érzés. De nem érdemes ezért valami jött-ment idegennel lefeküdnöd. Hidd el, az nem lesz olyan élmény, mint ha olyannal tennéd, akivel szeretitek egymást. Rosszabb esetben egy életre megutálod majd a dolgot. :\
2013. nov. 14. 21:29
 12/24 Dwight Schrute ***** válasza:
100%
csak kíváncsiságból, elmondanád, hogy mennyi üzenetet kapsz percenként?
2013. nov. 14. 21:30
 13/24 anonim ***** válasza:
Küldenél képet privátban? Kíváncsi lettem rád! :)
2013. nov. 14. 21:32
 14/24 A kérdező kommentje:
Én nem úgy tervezem, hogy disco-ból összeszedett egyeddel feküdnék le. Írtam, hogy szex kapcsolatra gondolok 1 valakivel, aki viszonylag jól néz ki, és normális. Tehát a kémia mindenképp megvan, de még sem egy idióta.
2013. nov. 14. 21:32
 15/24 anonim válasza:
Épp a minap beszéltem erről egy lánnyal, akinek pont ilyen a szóhasználata és még a kora is stimmel. Nem lehet, hogy Te vagy Ő? Csak írd le a keresztneved kezdőbetűjét, kérlek!
2013. nov. 14. 21:33
 16/24 anonim ***** válasza:
Hol laksz ha kérdezhetem? :)
2013. nov. 14. 21:38
 17/24 anonim ***** válasza:

Megvan annak a szépsége, ha egy lány szűz, de az se zavar ha nem. Szerintem hülye az aki csak azért dob egy lányt, mert még nem volt meg senkinek... Ezt inkább értékelni kéne. Igazából ez egy jó "szűrő" is lehet, mert aki emiatt dob az valószínűleg csak megdugni akar és nem szeretne túl sokat bajlódni veled.

Egy értelmes srác emiatt nem fog szakítani veled, ha bejössz neki és komoly kapcsolatot akar az tuti.

25F

2013. nov. 14. 21:43
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

Elég sok szűz lánnyal volt már dolgom. Ha nem vagy csúnya és a közelben laksz én simán bevállalak egy előzetes ismerkedés után.

23F, izmos, magas, jóképű (minden túlzást nélkülözve)

2013. nov. 14. 21:49
 19/24 anonim ***** válasza:
66%

S most jönnek a gáláns lovagok, akik felkinálják segitségüket...

Viccet félretéve, ne már. Oké, hogy dughatnékod van. Képzeld, rajtad kivül csomó más embernek. 22 éves fiú vagyok, elégedett magammal, és csomó lány lenne a környéken, akiket meg tudnék dugni játszi könnyedtséggel. De ez nekem nem kell. Több egyéjszakásom volt eddig életemben, mint alsógatyám (pedig van az is bőven). Tudod, mi a közös bennük?

1.) szarnak bele, hogy neked mi a jó

2.) nem ismerik a testedet, nem tudják, hogy miket szeretsz, és nem fogtok sose összeszokni.

A kúrópajtikra ez csak részlegesen igaz, valamivel jobb a helyzet, de mégsem ugyanaz, mint egy komoly kapcsolatban. Egy igazi kapcsolatban szeretkezel, a többi dugás.. remélem, érzed a különbséget

2013. nov. 14. 22:18
 20/24 anonim ***** válasza:
52%
Utolsót megcáfolnám, én így vesztettem el a szüzességem, de a srác nagyon is figyelt rám, nem csak az elsőnél, hanem utána is, és hamar összeszoktunk. Ő volt eddig az egyetlen, akivel volt orgazmusom. Mi amúgy nyaraláson ismerkedtünk meg.
2013. nov. 14. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!