Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagy része miért akarja szinte mindenáron belehajszolni a férfit abba, hogy lakást vegyen hitelre? 35 F.
Nos én úgy gondolom női 34 éves ésszel :) hogy inkább fizetnéd a hitelt mint egy albérletet..mert igaz h hitel,de legalább a tied lesz előbb-utóbb.. viszont így kb ugyanaz mert az albérletbe dobod ki a pénzt amit már a saját házadba fizethetnél.
Ha házasság előtt veszed az sztem csak a tied lenne,jó pár évnek elkéne ahhoz telnie hogy abból kapjon valamit a feleség..ha meg már jó pár évet kibírtok egymással,ott már nem hiszem h gond lenne..
Ha meg együtt agyalsz h félrerakjatok pénzt majd,az felejtős mert akkor biztos h fele az övé..és azért annál jobb nincs amikor csak a tied a ház. Én ebből már megjöttem.. ;)
Az amúgy biztos hogy a nőknek egy része jobban értékeli ha egy férfi nem albérletben lakik hanem saját háza van,mindegy h hitel vagy nem hitel.. főleg ennyi idős korban.
Nyolcvanért bérled, de kb 55-65 lenne a törlesztő, és a tiéd lesz a lakás, nem idegen zsebét tömöd.
A munkahely elvesztése meg mindig fennáll, nem tökmindegy neked hogy albiból tesznek ki vagy a bank tesz ki?
Amíg lesznek ilyen lúzerek, addig örülök.
Nem lakást akarnak a nők, hanem kiváncsiak voltak mennyire vagy lúzer. Nem esett le?
Fene ebbe az ostoba "inkább fizesd a hitelt, mint a bérleti díjat", meg "ne idegen zsebét tömd" hozzáállásba, amit a 90% fúj. Ti nem olvastok? Amikor törlesztőt fizetsz, akkor is tömöd más zsebét, mert a banknak is fizetsz kamatot! Nem ilyen fekete-fehér minden, hogy a bérleti díj rossz, a hiteltörlesztő jó. Van amikor a bérleti díj fizetés az okosabb döntés, van amikor a saját lakás vásárlása. Nem minden fekete vagy fehér.
Mi a férjemmel együtt vettünk hitellel házat, szóval nem azért mondom, mert én is elvárnám, hogy legyen a pasinak. De nem értem a gondolkodásodat.
Havi 80-at fizetsz havonta lakbérre, azaz más zsebébe, arra, ami sose lesz a tied. A törlesztőd se lenne ennél magasabb 9-10 millára, de az a lakás tied lesz. Írod a bizonytalan munkahelyet, hogy emiatt nem mered. Mert az albiból nem vágnak ki, ha nem fizetsz? A bankkal szerintem előbb tudsz egyezkedni, mint a tulajjal. Ha megvan az önerő, akkor egyszerűen nem érdemes kidobálni a pénzt albérletre, mikor fizethetnéd a sajátodat is inkább. Az albérlet akkor jó, ha még nincs önerő, mert akkor más lehetőséged úgysincs.
Ha te a havi 80 ezer lakbér mellett egész jó ütemben félre is tudsz tenni, akkor ugyanígy félretehetnél törlesztés mellett, és előtörleszthetsz idővel, pár év alatt túl lennél a hiteleden. Ehelyett amit most csinálsz, az kb. a pénzed lehúzása a vécén. Lehet, hogy ezért csodálkoznak, nem azért, mert arra számolnának, hogy berakhatják a seggüket a lakásodba.
32N
15# persze hogy fizetek kamatot, naná, ki az a hülye aki ingyen ad nekem pénzt kölcsön lakásra? De az az enyém lesz, így csak nyerek az egészen. Neked meg a büdös életbe nem lesz a neveden 1/1 tulajdoni hányaddal lakás, mert dobod ki az ablakon a havi 80 ezredet albira egy vadidegen embernek akinek a lakásához soha nem lesz semmi közöd.
Kiadja neked, ő meg törleszti a hitelét rá, és még haszna is van.
35 éves a kérdező, önerője megvan, 55 éves korában lenne, egy saját tehermentes lakása. Ő tudja, én ugyan nem szólok bele.
20 év múlva ki tudja, hol fogsz lakni (egyáltalán ebben az országban-e) és milyen lesz az a környék, ahol most lakást veszel. Elég, ha csak megjelenik pár drogos vagy kisebbségi család és máris esett az ingatlanod ára, a komfortérzetről nem is beszélve.
De a lakásmániás pénzügyi analfabéta buta proli annyit lát ebből, hogy "hő, miért albérletet fizessek törlesztő helyett, aminek a végén lesz egy saját lakásom". Ennyi erővel buszbérletet se vegyél, mert pénzkidobás, hiszen hosszútávon olcsóbb saját buszt venni. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!