Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők nagy része miért akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagy része miért akarja szinte mindenáron belehajszolni a férfit abba, hogy lakást vegyen hitelre? 35 F.

Figyelt kérdés
Ismerkedtem 5 nővel, vagyis annyi volt fent nálam az albérletben és ebből 4 is kikeredett szemmel hallgatta, hogy azt mondtam, hogy 35 évesen bérlem a lakást havi 80 ezerért (vidéki, Kelet-Mo nagyváros). Ugye van 6 millió félretett pénzem, amit albi mellett 8 év alatt tettem félre, mióta komolyabban dolgozom (diplomás átlagkereset, nem gyári meló). De mind a 4 azt mondta, hogy hogyhogy nem vettem lakást, mert az alap lenne. Mondták ezt úgy, hogy egyiknek sem volt (26-33 közöttiek voltak a nők). Én meg mondtam, hogy nem szívesen vennék fel sok hitelt, mert kellene még vagy 9-10 millió, amit sokallok (itt 15-16 millióért szépen felújított kétszobás lakások vannak). Szóval még vagy 3 évig gyűjtenék össze vagy 2 millió ft-ot albiban. Ugye könnyebb úgy, hogy ketten teszitek össze a lakásalapot és ketten törlesztitek a hitelt. De egyedül necces. Az ismerősi körömben van 4 személy is, aki belebukott ebbe, mert vissza 42-45 évesen anyjához vagy ide-oda bérelni ismét. Ebből kettő elvált, kettőnek meg meghalt a felesége (a petefészekrák és a mellrák a 30-as és 40-es nőket terrorizálja és szinte sosincs jó vége). Aztán ott vannak a munkahelyek, nincs 100%-os biztos állásod, csak ha agyonképzett orvos vagy mérnök, infós vagy speciális tudással. De ott is majd az lesz 45 felett, hogy nem nagyon kapkodnak érted, ha úgy van a dolog. Szóval veszélyes dolog a hitel, félek is tőle. De a nők meg elvárják. Azzal nincs baj, ha az várja el, aki örökölt vagy inkább vett saját erőből, de akinek nincs...És nincs pardon, akkor keresnek olyat, akinek van sajátja és ráveszik, hogy odaköltözhessenek hozzá. Sok balek férfi meg örül ha ....lát, és azonnal adja a nő alá a lovat. Bár lehet csak én fogtam ki 5 ből 4 et aki ilyen volt, az az 1 szerencsére normális volt, nem foglalkozott ilyenekkel, ott más okok miatt mentünk szét.
2020. aug. 15. 16:08
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
23%
Férfiak, ne foglalkozzatok az ilyen nőkkel, mert sokszor a rokonaik nyomják hátulról. Ha megvan a lakás, akkor sem biztos, hogy tisztelni fogjátok egymás érzéseit, empatikusak lesztek, támogatni fogjátok egymást több évtizeden át érzelmileg és mindenhogyan. Ne a jó s.gg szerint válasszatok párt, azok a nők szándékosan azért olyan sportosak, hogy pénzes pasit fogjanak, így vannak otthon nevelve. 34N.
2020. aug. 15. 16:40
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

Nos én úgy gondolom női 34 éves ésszel :) hogy inkább fizetnéd a hitelt mint egy albérletet..mert igaz h hitel,de legalább a tied lesz előbb-utóbb.. viszont így kb ugyanaz mert az albérletbe dobod ki a pénzt amit már a saját házadba fizethetnél.

Ha házasság előtt veszed az sztem csak a tied lenne,jó pár évnek elkéne ahhoz telnie hogy abból kapjon valamit a feleség..ha meg már jó pár évet kibírtok egymással,ott már nem hiszem h gond lenne..

Ha meg együtt agyalsz h félrerakjatok pénzt majd,az felejtős mert akkor biztos h fele az övé..és azért annál jobb nincs amikor csak a tied a ház. Én ebből már megjöttem.. ;)

Az amúgy biztos hogy a nőknek egy része jobban értékeli ha egy férfi nem albérletben lakik hanem saját háza van,mindegy h hitel vagy nem hitel.. főleg ennyi idős korban.

2020. aug. 15. 16:53
 13/41 anonim ***** válasza:
68%
Tehát néhány nő, akivel beszélgettél, megkérdezte, hogy hogyhogy nem vettél lakást albérlet helyett. Erre te rettegsz, hogy bele akarnak hajszolni a lakásvásárlásba. 35 évesen még itt tartasz, hogy jajj, a gonosz nők mit mondanak, akkor nekem azt kell tennem. A jövőben sem akarsz közösködni senkivel, nem akarsz kapcsolatot, mert úgyis szar lesz. Maradj csak az albérletedben, és éldegélj egyedül.
2020. aug. 15. 16:58
 14/41 anonim ***** válasza:
59%

Nyolcvanért bérled, de kb 55-65 lenne a törlesztő, és a tiéd lesz a lakás, nem idegen zsebét tömöd.

A munkahely elvesztése meg mindig fennáll, nem tökmindegy neked hogy albiból tesznek ki vagy a bank tesz ki?

Amíg lesznek ilyen lúzerek, addig örülök.

Nem lakást akarnak a nők, hanem kiváncsiak voltak mennyire vagy lúzer. Nem esett le?

2020. aug. 15. 17:17
 15/41 anonim ***** válasza:
14%

Fene ebbe az ostoba "inkább fizesd a hitelt, mint a bérleti díjat", meg "ne idegen zsebét tömd" hozzáállásba, amit a 90% fúj. Ti nem olvastok? Amikor törlesztőt fizetsz, akkor is tömöd más zsebét, mert a banknak is fizetsz kamatot! Nem ilyen fekete-fehér minden, hogy a bérleti díj rossz, a hiteltörlesztő jó. Van amikor a bérleti díj fizetés az okosabb döntés, van amikor a saját lakás vásárlása. Nem minden fekete vagy fehér.

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. aug. 15. 17:27
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Mi a férjemmel együtt vettünk hitellel házat, szóval nem azért mondom, mert én is elvárnám, hogy legyen a pasinak. De nem értem a gondolkodásodat.

Havi 80-at fizetsz havonta lakbérre, azaz más zsebébe, arra, ami sose lesz a tied. A törlesztőd se lenne ennél magasabb 9-10 millára, de az a lakás tied lesz. Írod a bizonytalan munkahelyet, hogy emiatt nem mered. Mert az albiból nem vágnak ki, ha nem fizetsz? A bankkal szerintem előbb tudsz egyezkedni, mint a tulajjal. Ha megvan az önerő, akkor egyszerűen nem érdemes kidobálni a pénzt albérletre, mikor fizethetnéd a sajátodat is inkább. Az albérlet akkor jó, ha még nincs önerő, mert akkor más lehetőséged úgysincs.

Ha te a havi 80 ezer lakbér mellett egész jó ütemben félre is tudsz tenni, akkor ugyanígy félretehetnél törlesztés mellett, és előtörleszthetsz idővel, pár év alatt túl lennél a hiteleden. Ehelyett amit most csinálsz, az kb. a pénzed lehúzása a vécén. Lehet, hogy ezért csodálkoznak, nem azért, mert arra számolnának, hogy berakhatják a seggüket a lakásodba.

32N

2020. aug. 15. 17:33
 17/41 anonim ***** válasza:
92%
17: persze, hogy tömöd a bank zsebét IS. A különbség az, hogy míg ha a hitelt fizeted, neked lesz egy lakásod a végén, addig ha az albérletet fizetet, akkor 20 év múlva ugyanúgy rohadtul semmid nem lesz. Viszont ugyanazt a pénzt (vagy inkább többet, mert a lakbér rendszerint magasabb a törlesztőnél) kiszórtad az ablakon. A bérleti díj fizetése akkor jobb, ha nincs még önerőd, kétévente költözöl, vagy nem tudod még, hol is akarsz élni. Minden más esetben sokkal értelmesebb úgy fizetni havonta, hogy a végén az a tied lesz.
2020. aug. 15. 17:38
 18/41 anonim ***** válasza:
31%
15-nek ment, bocs.
2020. aug. 15. 17:39
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

15# persze hogy fizetek kamatot, naná, ki az a hülye aki ingyen ad nekem pénzt kölcsön lakásra? De az az enyém lesz, így csak nyerek az egészen. Neked meg a büdös életbe nem lesz a neveden 1/1 tulajdoni hányaddal lakás, mert dobod ki az ablakon a havi 80 ezredet albira egy vadidegen embernek akinek a lakásához soha nem lesz semmi közöd.

Kiadja neked, ő meg törleszti a hitelét rá, és még haszna is van.

35 éves a kérdező, önerője megvan, 55 éves korában lenne, egy saját tehermentes lakása. Ő tudja, én ugyan nem szólok bele.

2020. aug. 15. 17:48
 20/41 anonim ***** válasza:
0%

20 év múlva ki tudja, hol fogsz lakni (egyáltalán ebben az országban-e) és milyen lesz az a környék, ahol most lakást veszel. Elég, ha csak megjelenik pár drogos vagy kisebbségi család és máris esett az ingatlanod ára, a komfortérzetről nem is beszélve.

De a lakásmániás pénzügyi analfabéta buta proli annyit lát ebből, hogy "hő, miért albérletet fizessek törlesztő helyett, aminek a végén lesz egy saját lakásom". Ennyi erővel buszbérletet se vegyél, mert pénzkidobás, hiszen hosszútávon olcsóbb saját buszt venni. :DD

2020. aug. 15. 17:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!