Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alfahím mindenáron: ez a nők álma?
Figyelt kérdés
Csak legyen híres/gazdag/hírhedt a pasi? Még a sorozatgyilkosok is több száz szerelmes levelet kapnak a börtönben, mert sok nőnek imponál a hírnevük meg hírhedtségük. Ezt hívják hybristophiliának.2020. nov. 27. 14:15
1/26 anonim válasza:
Persze, egyértelmű. Csak az ilyeneknek van nőjük. Neked azért nincs, mert túl rendes és kedves vagy.
2/26 anonim válasza:
Igen, meg bunkó is legyen lehetőleg a férfi, azt vettem észre, hogy a bunkó férfiak is elég népszerűek a nők körében.
3/26 anonim válasza:
Igen, a sorozatgyilkos a legjobb, nekem kettő is van most.
4/26 anonim válasza:
Igen, ide az összes gazdag, jóképű, pszichopata sorozatgyilkossal. Még apád is egy sorozatgyilkos, hiszen már volt nője, innen lehet őket felismerni.
5/26 anonim válasza:
Nekem egy introvertált, nagyon kedves, visszafogott párom van. Pénze sincs sok, elég szegény családból jött, bár átlag felett keres most már (mivel tett érte), hitel nélkül esélye sem volt lakásra pl.
De nyilván hazug vagyok, vagy csak egy csúnya, béna nő, aki azonnal lelépne egy börtöktöltelék "alfa" állattal, csak nekik nem én kellek. :) Persze.
6/26 anonim válasza:
Nem csak az ilyen embereknek van nőjük, nekik viszont azért, mert IZGALMASAK. Mert valamilyenek. Pár férfi egyszerűen semmilyen, nem lehet vele beszélgetni, nincsenek gondolatai, egyszerűen nem jövünk ki jól, nincs kémia, nem köt le... soroljam még?
7/26 anonim válasza:
Nos, a párom a fent felsoroltak közül egyik sem, de tény, hogy a nyomorékokat messzire elkerülöm, nemhogy kapcsolatban legyek velük.
8/26 anonim válasza:
Vannak olyan nők, akik ezen a szinten vannak, de messze nem mindegyik.
9/26 anonim válasza:
Biztos apad is alfa volt mert összejött anyaddal.
10/26 anonim válasza:
igen, de mikor szakítanak/elválnak, akkor 30 felett marad nekik a csont, a béta hímek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!