Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok ha olyan fontos hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ha olyan fontos hogy egyedül is megálljatok a lábatokon akkor miért kerestek mindenáron nálatok gazdagabb pasit?

Figyelt kérdés
Mindig szóba kerül, hogy a nő legyen képes megállni a saját lábán, ne legyen kiszolgáltatva a pasijának, ok. De akkor miért fontos, hogy a pasi keressen többet, legyen gazdagabb, vállalja ő a közös élet előteremtésének oroszlánrészét?
2020. ápr. 4. 10:18
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
84%

1. Megállok a saját lábamon.

2. Nem keresek gazdagabb pasit.

Egyéb kérdés?

2020. ápr. 4. 10:22
 2/27 anonim ***** válasza:
83%
3. Miért rinyáltok folyton? Annyira uncsik már ezek a kérdések!
2020. ápr. 4. 10:23
 3/27 anonim ***** válasza:
86%
Nem keresek mindenáron nálam gazdagabb pasit. Nem hazudok, ha netalán így alakulna, akkor nem utasítanám vissza emiatt, de alapvetően az egyenlőségre törekszem. Nekem sem érdekem, hogy csak kitartott nő legyek, akinek aztán nincs hova mennie, mikor az irodai gyakornoklány végül elcsavarja a kedvesem fejét.
2020. ápr. 4. 10:37
 4/27 anonim ***** válasza:
70%
Mert senkit nem akarok eltartani. Keressen annyit, amennyit én.
2020. ápr. 4. 10:43
 5/27 anonim ***** válasza:
81%

""nehogymár én tartsam el magam, hisz nő vagyok"

Ilyent senki nem mond. Csak a valóságtól elrugaszkodott almaidban.

2020. ápr. 4. 10:44
 6/27 anonim ***** válasza:
29%

Anyádat is apád tartja el? Anyád meg munkanélküli, mert ő is azt vallja, mint te, hogy a férfi dolga eltartani a nőt?

2020. ápr. 4. 10:47
 7/27 anonim ***** válasza:
75%
#3 Felesleges nektek válaszolni, mert ostobák és primitívek vagytok. Nem kamu. Ez vagyok én. Csak én nem kellenék neked, mert feminista vagyok :-) Ez van. Akinek a ránézésre aranyásó dögök jönnek be, ne sírjanak, ha megkapják. :-)
2020. ápr. 4. 10:49
 8/27 anonim ***** válasza:
82%

Az egyenjogúság még mindig azt jelenti, hogy mindenkinek ugyanazok a lehetőségek és esélyek adatnak meg, nem pedig különböző emberek különböző igényeit és preferenciát. Capisci?

Én megállok a magam lábán, nekem mindig is magától értetődő volt, hogy nem másoktól várom el, hogy mindent megadjanak. Mivel együtt építjük fel az életünket, az a lényeg, hogy mindketten adjunk bele és egyikünk se bújjon ki semmilyen feladat alól valami mondvacsinált okkal.

2020. ápr. 4. 11:04
 9/27 anonim ***** válasza:
77%

Nem keresek gazdagabb pasit. A jelenlegi párom is az én házamban lakik, mert neki nincs. Majd lesz közös lakásunk később hitelre, addig csak az a fontos, hogy velem legyen.

Viszont ha ilyen hisztigép lenne, úgy kibsznám, mint a huzat. Amit műveltek, az semmilyen szinten nem férfias. És egy buta, hisztia férfinél undorítóbb látvány nincs. Legfeljebb egy teleszart hulla.

2020. ápr. 4. 11:11
 10/27 anonim ***** válasza:
29%

Azért fontos hogy legalább annyit keressen mint én mert ha otthon leszek a gyerekkel 3 évig akkor 3 embert kell eltartani az ő fizetesebol meg a gyesbol.

Egyébként nem értem miért szidjatok a mai nőket mikor pénz szempontjából még sose volt ilyen jó dolga a férfiaknak. Régen nem csak a nők nézték mennyi pénzed van de még a nők családja is. A semmire kellők nem kaphattak meg akárkit. Nem mondom hogy nincsenek olyan nők most akiknek számít a pénz mert persze vannak, de koránt sem annyian mint régen. Ha meg találkoztok egy olyan nővel akinek nincs szüksége a penzetekre akkor jaj feminaci pna.

2020. ápr. 4. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!