Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha olyan fontos hogy egyedül is megálljatok a lábatokon akkor miért kerestek mindenáron nálatok gazdagabb pasit?
Figyelt kérdés
Mindig szóba kerül, hogy a nő legyen képes megállni a saját lábán, ne legyen kiszolgáltatva a pasijának, ok. De akkor miért fontos, hogy a pasi keressen többet, legyen gazdagabb, vállalja ő a közös élet előteremtésének oroszlánrészét?2020. ápr. 4. 10:18
21/27 anonim válasza:
Miért rinyáltok állandóan?
Mire vezet ez?
22/27 anonim válasza:
#19 Nem ismertem az apámat. Viszont mindig jó tanuló voltam, beszélek nyelveket, dolgoztam külföldön, vannak diplomáim. Veled ellentétben, gondolom. Aki szerint ha egy nőnek van pénze, azt csak egy férfitól kaphatja. Az eszedbe sem jut, hogy pont a férfiak sírnak itt, hogy 120 ezret keresnek, de nem akarnak nyelvet tanulni, tovább tanulni, lediplomázni, külföldre menni, semmit nem akarnak, csak sírni. Hát ezért nem kellenek a nőknek, nem azért, mert kevesebbet keresnek, mint ők. Szégyen is, ha az összes nő akivel ismerkedni próbáltál, mind többet keresett nálad és csak ezért nem jött össze veled. :-) Ezek szerint semmi de semmi vonzó nincs benned és még arra sem vagy képes, amire a nők. Ciki.
23/27 anonim válasza:
25-ös totál igazad van.
Sírnak,hogy kevés a fizu,se tanulni,lépéseket tenni érte azt nem akarnak,nem izmosak edzeni azt se akarnak,el vannak a langyos f_sba csak a
nyávogás.
Ezért nem kell sok férfitársam a nőknek,nem csodálom.
24/27 anonim válasza:
Nem keresek gazdag pasit. De, az anyagi helyzetét igenis megnézem. Számomra ez azért fontos, mert ha a későbbiekben családot tervezünk, ne legyen gond az én jövedelmem bizonyos fokú visszaesése. Tehát tudjon eltartani egy családot bizonyos ideig, addig amíg én is vissza tudok menni dolgozni.
25/27 anonim válasza:
Engem ez a birtok dolog érdekel, nekem adod majd, ha nem tudsz vele mit kezdeni? :D
26/27 anonim válasza:
#11 Dehogynem, ugyanúgy megkaphattak, mint most. Simán megszökött velük a lány.
27/27 anonim válasza:
#1 Nyomhatok neked pár bon-mot a feminizmusról és a fizikai munkáról? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!