Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha olyan fontos hogy egyedül is megálljatok a lábatokon akkor miért kerestek mindenáron nálatok gazdagabb pasit?
Nők saját lábon állása = ruhát, sminket, fodrászt maga fizeti.
Férfi saját lábon állása = legyen kocsija, lakása, megtakarítása
Nő otthon él = saját lábon áll, mert maga most magára
Férfi otthon él = mamahotel
Nőnek nincs pénze lakásra = inkább utazásra, élményekre, igazán fontos dolgokra költ
Férfinek nincs pénze lakásra = looser
Megállok a saját lábamon, bőven keresek annyit, hogy eltartsam magam.
Nem kerestem soha gazdagabb pasit, de azt, hogy jóval kevesebb a fizetése, mint nekem, csak abban az esetben fogadnám el, ha tanár/orvos/ápoló/mentős (vagy bármi tiszteletre méltó, sok tudást és elhivatottságot igénylő, de rosszul fizető pozíció). Pont azért van így, mert én sem tartanám el őt, és azt sem akarnám, hogy azt az életszínvonalat, amit magamnak tudok biztosítani, együttélés során lehúzza. Csak a felsorolthoz hasonló munkakörökben dolgozó férfiért áldoznám be.
#15 Első vagyok, nem sminkelek és saját lakásom van. Persze elmondanám, hogy a férfiak körében az a nő a sikeres, aki havonta a fizuja nagy részét a konditeremben, szoliban, fodrásznál, kozmetikusnál és a ruhaboltokban hagyja.
Aki "csak" diplomákat, saját lakást és hátizsákos utazást tud felmutatni, az egy karrierista femináci. True story.
A szüleim gazdagabbak minden exemnél és a páromnál is. Nem biztosítást keresek, hanem szerelmet. Úgyis egy tucat birtok fog a nyakamba szakadni, amint öröklök.
Van lakásom, van diplomám, nem kocsival járok, mert olyan helyen van a lakásom, hogy egyszerűbb átsétálni dolgozni.
A párom egy angyal, akit azért választottam, mert megbízható, nem akar egész nap dugni és nagyon jókat lehet vele beszélgetni. Emellett ambiciózus is és tudom, hogy nem csak lehúzni akar, hanem hozzá is tesz ahhoz, amit együtt terveztünk.
Beszállni a közös életbe nekem nem azt jelenti, hogy valaki eltart. Az a szülő dolga, hogy a gyerekei feje fölött fedél legyen és olyan iskolában végezzenek, ami ablakot nyit a világra. Sokkal inkább az a fontos, hogy az általam választott férfi tudjon és akarjon nekem segíteni a háztartásban, összedolgozni velem és ne az legyen, hogy több év, évtized kizárólagosság és ráfordítás után elhagy, mert viszi a farka. Hűséget és dolgosságot várok vállvetve. És hidd el, erre kevesebb férfi képes, mint pénzt keresni.
Mit számít, hogy milyen palotában élek? Ha agyonvernek, mindegy, hogy kopott padlóra vagy márványlapra zuhansz. Mindegy, hogy a papírkosárban vagy a Bugattiban találod meg a használt gumit. Mindegy, hogy anyádéknál vagy Dubaiban vagy épp, mikor az ágyadban dug a párod valakivel. Mindegy, hogy egy Mekiben vagy egy Michelin csillagos étteremben turkálod a kaját az unalmas, ostoba dumát hallgatva. És mindegy, hogy ha elhagy, a kocsiját és a házát viszi vagy az egész közös életetek terveit, amivel évekre összetör annyira, hogy soha, senkit ne tudj magadhoz annyira közelengedni. A patkányokat kell elkerülni, de azokat nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!