Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok ha olyan fontos hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ha olyan fontos hogy egyedül is megálljatok a lábatokon akkor miért kerestek mindenáron nálatok gazdagabb pasit?

Figyelt kérdés
Mindig szóba kerül, hogy a nő legyen képes megállni a saját lábán, ne legyen kiszolgáltatva a pasijának, ok. De akkor miért fontos, hogy a pasi keressen többet, legyen gazdagabb, vállalja ő a közös élet előteremtésének oroszlánrészét?
2020. ápr. 4. 10:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
81%
Imádom, hogy ha egy nő le meri írni, hogy megáll a saját lábán és nincs mögötte sem gazdag külföldi pasi, sem sugardaddy, akkor rögtön hisztiztek, hogy kamu. :D A kis lelketek nem bírja befogadni, hogy nincs rátok szorulva.
2020. ápr. 4. 12:02
 12/27 anonim ***** válasza:
76%
Ugyanaz a pár lúzer vergődik itt ezen a témán.
2020. ápr. 4. 12:07
 13/27 anonim ***** válasza:
22%

Nők saját lábon állása = ruhát, sminket, fodrászt maga fizeti.

Férfi saját lábon állása = legyen kocsija, lakása, megtakarítása

Nő otthon él = saját lábon áll, mert maga most magára

Férfi otthon él = mamahotel

Nőnek nincs pénze lakásra = inkább utazásra, élményekre, igazán fontos dolgokra költ

Férfinek nincs pénze lakásra = looser

2020. ápr. 4. 12:09
 14/27 anonim ***** válasza:
72%

Megállok a saját lábamon, bőven keresek annyit, hogy eltartsam magam.

Nem kerestem soha gazdagabb pasit, de azt, hogy jóval kevesebb a fizetése, mint nekem, csak abban az esetben fogadnám el, ha tanár/orvos/ápoló/mentős (vagy bármi tiszteletre méltó, sok tudást és elhivatottságot igénylő, de rosszul fizető pozíció). Pont azért van így, mert én sem tartanám el őt, és azt sem akarnám, hogy azt az életszínvonalat, amit magamnak tudok biztosítani, együttélés során lehúzza. Csak a felsorolthoz hasonló munkakörökben dolgozó férfiért áldoznám be.

2020. ápr. 4. 12:21
 15/27 anonim ***** válasza:
61%
Miért keresne minden nő gazdagabb pasit? Sosem értettem, hogy lehet ilyen dolgokban általánosítani. Független vagyok, jó munkahellyel, saját lakással, normális, átlagos élettel, nem a pénz körül forog a világ. El tudom tartani magam, nem kell ahhoz egy gazdag pasi, hogy boldogabbnak, vagy teljesebbnek érezzem az életem. Tény, hogy külföldi nyaralásokra pl. nem tudok elmenni egyedül, és nincs autóm pl., de kisebb hétvégékre, barátokkal utazásokra nekem is van lehetőségem, és sosem várnám el a páromtól (ha lenne, jelenleg nincs), hogy ő osztogassa nekem a pénzét, hogy bármilyen szinten is eltartson. Felnőtt, normális értékrenddel bíró nőnek nem ez a fontos, hanem az, hogy igenis meg tudjon állni a saját lábán, azaz ne függjön egy férfitól akkor sem, ha szakításra kerül sor. Szerintem ez a normális gondolkodás.
2020. ápr. 4. 12:21
 16/27 anonim ***** válasza:
67%

#15 Első vagyok, nem sminkelek és saját lakásom van. Persze elmondanám, hogy a férfiak körében az a nő a sikeres, aki havonta a fizuja nagy részét a konditeremben, szoliban, fodrásznál, kozmetikusnál és a ruhaboltokban hagyja.

Aki "csak" diplomákat, saját lakást és hátizsákos utazást tud felmutatni, az egy karrierista femináci. True story.

2020. ápr. 4. 12:26
 17/27 anonim ***** válasza:
71%

A szüleim gazdagabbak minden exemnél és a páromnál is. Nem biztosítást keresek, hanem szerelmet. Úgyis egy tucat birtok fog a nyakamba szakadni, amint öröklök.

Van lakásom, van diplomám, nem kocsival járok, mert olyan helyen van a lakásom, hogy egyszerűbb átsétálni dolgozni.

A párom egy angyal, akit azért választottam, mert megbízható, nem akar egész nap dugni és nagyon jókat lehet vele beszélgetni. Emellett ambiciózus is és tudom, hogy nem csak lehúzni akar, hanem hozzá is tesz ahhoz, amit együtt terveztünk.

Beszállni a közös életbe nekem nem azt jelenti, hogy valaki eltart. Az a szülő dolga, hogy a gyerekei feje fölött fedél legyen és olyan iskolában végezzenek, ami ablakot nyit a világra. Sokkal inkább az a fontos, hogy az általam választott férfi tudjon és akarjon nekem segíteni a háztartásban, összedolgozni velem és ne az legyen, hogy több év, évtized kizárólagosság és ráfordítás után elhagy, mert viszi a farka. Hűséget és dolgosságot várok vállvetve. És hidd el, erre kevesebb férfi képes, mint pénzt keresni.

Mit számít, hogy milyen palotában élek? Ha agyonvernek, mindegy, hogy kopott padlóra vagy márványlapra zuhansz. Mindegy, hogy a papírkosárban vagy a Bugattiban találod meg a használt gumit. Mindegy, hogy anyádéknál vagy Dubaiban vagy épp, mikor az ágyadban dug a párod valakivel. Mindegy, hogy egy Mekiben vagy egy Michelin csillagos étteremben turkálod a kaját az unalmas, ostoba dumát hallgatva. És mindegy, hogy ha elhagy, a kocsiját és a házát viszi vagy az egész közös életetek terveit, amivel évekre összetör annyira, hogy soha, senkit ne tudj magadhoz annyira közelengedni. A patkányokat kell elkerülni, de azokat nagyon.

2020. ápr. 4. 12:39
 18/27 anonim ***** válasza:
20%
#20: könnyen fogalamzol így, ha loszart nem kell tenned és rád szakad x birtok.
2020. ápr. 4. 12:45
 19/27 anonim ***** válasza:
88%
21: a diplomáimat nem vettem és a munkahelyemre sem protekcióval kerültem. A jövőmet sem az örökségemből fogom felépíteni, mert legalább 40 leszek, mire bármit jelent számomra a családi vagyon. Jelenleg egy lakásom van, a többi nem az enyém, nem is várom, hogy az enyém legyen, mert az apukám vagy anyukám elvesztésével járna. Csak annyi volt a mondandóm lényege, hogy nem a pasim dolga az, hogy ne kerüljek az utcára, hanem az enyém vagy a családomé. És mindegy, hogy milyen körülmények között élsz, ha olyan a partnered, aki tönkretesz vagy akit nem bírsz szeretni, az szar lesz. És nehezebb normális embert találni, aki nem ösztöblény, nem ostoba, nem egy áruló és egy kompromisszumképtelen önző dög, mint egy pénzes, fényesre zselézett hülyegyereket, aki az első adandó alkalommal elintézi, hogy gyomorgörccsel feküdj és kelj. Ezért nem is rájuk hajtok. Nekem szellemi gazdagság kell, arra lehet jövőt építeni ténylegesen.
2020. ápr. 4. 13:07
 20/27 anonim ***** válasza:
85%
Nagyjából egyformán keressünk, mert nem akarom eltartani, de nem is akarok szexszel fizetni azért, mert vesz valamit.
2020. ápr. 4. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!