Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti nektek fontos, hogy a pasi egyedül éljen egy szexkapcsolatban?
Van egy nő aki csak akkor jött el hozzám, ha nem voltak itthon mások. Mert én szülőkkel lakom. Szobát kivenni sem akar a nő. De ha fél évig nem megy el hazulról a családom, akkor a nő sem akar eljönni. Hozzá sem lehet elmenni. Ilyenkor mi lenne a megoldás?
25F
Ja, majd valaki felmegy hozzád ingyen prostinak, mikor otthon vannak a szüleid :D
Még szobát is ő vegyen ki? Vicces vagy.
Ha egy nő szexkapcsolatot akar, akkor jól akarja magát érezni, esetleg egy pohár bor, közös fürdő. Nem csendben lopakodva akar a fürdőbe osonni.
A szexkapcsolat nem azt jelenti, hogy felugrik fél órára egy nő, gyorsan megdugod, aztán ennyi.
Nem fontos. Élhet a családjával, feleségével. De ne az anyjával.
És ha a pasi elvárná hogy én gondoskodjak helyszínről akkor páros lábbal rúgnám ki.
Szerencsére az én partnerem nem ilyen zsidó. Mindenről gondoskodik, szinvonalas helyszínről, kényelemről nyugodt környezetről. Csak a szexet kell élveznem.
"Ha pasija/férje van a csajnak, ne csodálkozz, hogy nem megy veled szobára."
Nincs pasija és férje sincs. Ilyen probléma nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!