Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalon miért kérnek azonnal vagy hamar találkozót ?
Még azt sem tudjak ki vagyok pár mondatot beszelgettunk de már jön az igyunk meg valamit ...fussunk össze. Mikor sok esetben a teljes nevem sem tudják...
Nem kamaszok hanem idősebb korosztály.
31N
3 Én totál ismeretlennel pár szo után nem fogok talalkozni, Nah meg mivel nem ismerem mi alapján döntsek? Szeretne talalkozni több ember és nem is ismerem őket ,külső alapján rendben ... akkor ?!
Beszélgetni kell előtte.
Lehet már akkor kiderül hogy pl van e ellentét pl ő dohányos én nem
Azért kérnek hamar találkozót mert sok nő pár mondat után szó nélkül eltűnik.
Elég rossz dolog ha az ember már a sokadik ilyen nőbe fut bele.
Nekem is mondta már több nő hogy komolyat akar. Én is komoly kapcsolatot akarok aztán hirtelen szó nélkül eltűnnek.
Több oka van;
1. amíg csak írkáltok, egyszerre több pasival tartod a kapcsolatot. Randizós időszakban jó esetben már nem Tinderezel.
2. a férfi vonzerejének kb. fele csak személyesen érzékelhető (pl. testbeszéd, kisugárzás). Jobb esély van rá, hogy személyes találkozó alkalmával elvarázsoljon, mint interneten.
3. érdekli, hogy élőben milyen vagy. Külső és belső tulajdonságokat is könnyű hazudni interneten. Személyesen több minden kiderül rólad, mint amennyit elmondasz.
Lehetne még írni okokat, de a már leírtak egyenként is elegendőek a személyes találkozó sürgetésére.
Elég durva a gondolatmenet kedves utolsó most tényleg akkor mindenkivel személyesen kellene talalkozni ha ők nem beszélgetnek neten előtte néhány napig /hétig és nem lehet kiismerni valamennyire őket ?
Akkor ez hosszú menet lenni heti 2 szabad nappal számolva....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!