Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Zavaró, ha egy férfinak nulla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró, ha egy férfinak nulla a műveltsége történelem, irodalom, politika, művészetek területén?

Figyelt kérdés

Nyilván a nullát úgy kell érteni, hogy azért gimnáziumból maradtak meg dolgok, de kb ennyivel ki is fújtak ezek a területek.

Politikából meg szintén ragad az emberre ez az, de nem foglalkozik vele.

2020. nov. 14. 08:59
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
Ezt már nem is kommentálom.
2020. nov. 14. 20:49
 42/52 anonim ***** válasza:
74%
#32 Honnan szeded ezt a marhaságodat? Én, pont ahogy haladok előre az időben, a korban, annál igényesebb vagyok erre.
2020. nov. 14. 21:04
 43/52 anonim ***** válasza:
72%
Engem zavarna, mert engem sok minden érdekel.
2020. nov. 14. 21:08
 44/52 anonim ***** válasza:
75%
Igen. A férjem mérnök, mégsem a középiskolai műveltségével evickél a világban, mert érdeklik ezek a területek és fejleszti magát ezekből is. De csak azért, mert ez örömet szerez neki, nem azért, hogy műveltnek tartsák. Én is mérnök vagyok, az egyik fő érdeklődési területem a történelem a szakmámom kívül, sokat olvasok és van egy műtárgybecsüs végzettségem is, csak mert érdekel a téma. Nyilván nem véletlenül találtam magamhoz hasonló érdeklődésű társat. Ha valakit ezek nem érdekelnek, szerintem semmi baj nincs vele. Nem látom értelmét erőltetni csak a műveltség miatt, hogy valaki ilyesmivel foglalkozzon. Biztos van olyan nő, akit szintén nem érdekel, őt nyilván nem fogja zavarni.
2020. nov. 14. 21:51
 45/52 anonim ***** válasza:
79%

"#32 Honnan szeded ezt a marhaságodat?"

Onnan szedi ezt a marhaságot, hogy egy rösszindulatú pöts, és azt szeretné hinni, hogy egy nőnek 30 felett elég annyi, hogy farka legyen a másiknak, mert jobbat úgysem talál. Közben meg nem veszi észre, hogy milyen baromságokat ír. Auzt hiszi, jobb lesz az élete, ha másokat fikázz.

2020. nov. 15. 14:14
 46/52 anonim ***** válasza:
0%

Nem, hanem a 30+, de főleg a 40+ nőkért már kevésbé kajtatnak a férfiak, mert ott vannak a huszonéves frissebb lányok.

Ki a fenének kell egy házisárkány, akinek ugyanannyi, sőt, több elvárása van, mint húsz éve?

Kb ugyanolyan ez, mint amikor az ember huszonéves BMW-t vesz. Régen premium volt, a feeling talán még meg is van, viszont a fenntartási költségek, nehézségek maradnak, és már az élmény sem az igazi.

2020. nov. 15. 14:26
 47/52 anonim ***** válasza:
74%

Rád nézve szégyen, látom szüleid is hasonlóak lehetnek, mint te, hogy egy nőt egy tárgyhoz hasonlítod. Remélem, hogy soha nem lesz kapcsolatod, nem fogsz szaporodni, mert ilyen mentalitást, felfogást nem kéne tovább adni.

Egy 40 éves férfi, aki komoly kapcsolatot akar, nem fog egy 20-25 éves csajjal összejönni. Hiába hisztizel, akarnád bizonygatni, hogy de igen, pedig inkább választja a 30-35 évest az a 40-es férfi.

De ha az agyi kapacitásod még ezt se tudja felmérni, hogy miért, akkor bocsi, de menthetetlen vagy.

2020. nov. 15. 14:30
 48/52 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl. gondot jelentene, mivel ilyen a végzettségem. De amúgy nagyon nem mindegy, hogy ez a nulla mennyire nulla. Nyilván én sem várnám el, hogy teljesen szakmai legyen úgy, hogy gimin kívül nem tanulta (ahogy én sem értek a kvantumfizikához). Viszont szerintem egy felnőtt állampolgártól, aki mehet szavazni is, elvárható, hogy azért tisztában legyen a politikával, történelemmel. Nem gond, ha nem követi az összes parlamenti ülést, de azért legyen tisztában politikai irányvonalakkal és legyen egy kiforrott véleménye társadalmi kérdésekben. Mert ő is a társadalom része.

"Milyen párok beszélgetnek a történelem, irodalom, politika, művészetekről?"

Jelentem, itt vagyunk... :D Én a történelem végzettségemmel, jelenleg történelem doktoranduszként, párom meg történész-művészettörténész. :)) Igen, sokat szakmázunk, de ez nekünk hobbi is. De arról is szoktunk beszélgetni, hogy hogy jobb a borsóleves. :))

2020. nov. 15. 17:04
 49/52 anonim ***** válasza:

#30 Kérdező, már ne haragudj meg, de ha legalább 1-2 példát írnál arról, hogy az illető férfit tulajdonképpen mi érdekli, miben nyilvánul meg a műveltsége...

A kérdésben felsoroltad egy férfi negatív tulajdonságait. Milyen válaszokat vártál erre? Többnyire úgy tudom elfogadni egy ember negatívumait is, hogy közben ismerem a pozitívumait, amikben jó.. de te erről az égvilágon semmit sem írtál.

2020. nov. 20. 08:04
 50/52 A kérdező kommentje:

#49 jogos.

Jó tulajdonságok: Jó humorú, laza. A természettudományok és informatika területén pedig nagyon is művelt, ezekhez kapcsolódik a munkája, szeret is ezekkel foglalkozni, nem egy lusta dög :D

2020. nov. 20. 10:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!