Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Zavaró, ha egy férfinak nulla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró, ha egy férfinak nulla a műveltsége történelem, irodalom, politika, művészetek területén?

Figyelt kérdés

Nyilván a nullát úgy kell érteni, hogy azért gimnáziumból maradtak meg dolgok, de kb ennyivel ki is fújtak ezek a területek.

Politikából meg szintén ragad az emberre ez az, de nem foglalkozik vele.

2020. nov. 14. 08:59
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
37%

"Bár szerintem néhányan egyenlőséget tettek a kérdésben leírt ember és a totál tanulatlan közt."

Légy szíves, magyarázd el, te milyen különbséget látsz egy totál tanulatlan, és egy olyan, iskolázottságban középszintig eljutott ember között, aki mindent elfelejtett, amit az iskolában tanult, mivel nem érdekli, vagyis, amilyen te vagy. Nagyon kíváncsi lennék rá.

2020. nov. 14. 18:36
 32/52 anonim ***** válasza:
0%

Addig fognak a válaszoló (többnyire) nők így gondolkodni, amíg el nem érik a harmincas, negyvenes éveiket. Persze, engem most rohadtul el fognak küldeni a fenébe, meg nekik derogál az egyszerűbb emberekkel beszélni, de később lehet hogy csak a korábban megvetett férfi "réteg" közül tudnak válogatni, vagy örökké egyedül maradnak, egy macskával az ölükben romantikus filmsorozatokat nézegetve.

2020. nov. 14. 19:34
 33/52 anonim ***** válasza:
83%
#32: Ez nem több, mint a magadfajták vágyálma. A valóság teljesen másképp működik.
2020. nov. 14. 19:39
 34/52 A kérdező kommentje:

#31 A második diplomámat csinálom jelenleg. Sehol nem említettem, hogy csak érettségim lenne.

A kérdés arról szólt, hogy mit gondolnak a nők azokról, akik A FENT EMLÍTETT dolgok közül nem értenek semmihez, nem érdeklődnek ezek iránt.

2020. nov. 14. 19:41
 35/52 anonim ***** válasza:
83%

30 éves nő vagyok, ugyan párkapcsolatban, de elvárom egy férfitől, hogy ne sík h..lye legyen irodalomból és művészetekből. Nem kell itt a korokat fejből tudni, de az azért alapműveltség része, hogy ki volt Michelangelo vagy ki írta a Nemzeti dalt pl.

2020. nov. 14. 19:44
 36/52 anonim ***** válasza:
86%
#32: nem tudom honnan viharbol szeded, hogy 30-40 felett tök mindegy, csak farka legyen, és csak igénytelen, buta férfiakkal lehet ismerkedni.
2020. nov. 14. 19:53
 37/52 anonim ***** válasza:
0%

Onnan, hogy addig a jobb partik elkelnek. ;)

2020. nov. 14. 20:10
 38/52 anonim ***** válasza:
0%
#34: nincs olyan, hogy "a nők". Gondolkodni nem sikerült megtanulni? Ugyanakkor biztosan találhatsz olyan nőt, akinél ez nem hiányosság. Abban viszont ne legyél biztos, hogy amolyan "minden ízében nőies nő" lesz az illető.
2020. nov. 14. 20:13
 39/52 A kérdező kommentje:

#38 Bunkó vagy.

Tudom, hogy nincs olyan, hogy "a nők", de véleményt lehet kérdezni.

Örömödet leled a kötözködésben legalább?

2020. nov. 14. 20:28
 40/52 anonim ***** válasza:
0%

#39: te meg, második diploma ide vagy oda, nagyon messze vagy attól, hogy agytrösztnek lehessen nevezni.

Találkoztam már olyan nővel, aki kifejezetten matematikai-fizika-mérnöki vonalon mozgott, nagyon jó is volt benne, a nyelvtanulás, meg minden olyan dolog, ami humán vonatkozású, volt a halála. Tipikus "száraz" megjelenésű, csontos, szögletes, középmagas nő volt, átható világos szemekkel, nagyon értelmes gondolkodással.

2020. nov. 14. 20:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!