Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Zavaró, ha egy férfinak nulla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró, ha egy férfinak nulla a műveltsége történelem, irodalom, politika, művészetek területén?

Figyelt kérdés

Nyilván a nullát úgy kell érteni, hogy azért gimnáziumból maradtak meg dolgok, de kb ennyivel ki is fújtak ezek a területek.

Politikából meg szintén ragad az emberre ez az, de nem foglalkozik vele.

2020. nov. 14. 08:59
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
4%
A műveletlenség inkább előnynek számít a nőknél. Persze nem ez a legfontosabb, hanem hogy jól nézz ki és legyen pénzed.
2020. nov. 14. 09:44
 12/52 A kérdező kommentje:
Műveletlenség? Az én szótáramban a műveletlen inkább az, aki SEMMIHEZ nem ért.
2020. nov. 14. 09:51
 13/52 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, az is műveletlen, aki az alapvető dolgokban is az.

A legtöbb embert mi érdekli leginkább ilyen téren? Olvasás, színház, koncertek, kiállítások.

Azért elég ciki, ha pl. néhány igen jelentős írót vagy költőt nem ismersz fel, vagy műveiket.

2020. nov. 14. 09:54
 14/52 A kérdező kommentje:
Végülis...
2020. nov. 14. 09:55
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
Zavaró, de nem kizáró ok. Ha van más terület, ahol tudunk kapcsolódni, amiben van közös témánk, akkor nincs gond. Engem elég sok minden érdekel, most hogy éppen nem tudok vele elcsevegni a legutóbbi irodalmi Nobel-díjas írásról vagy hogy milyen volt az ősmagyarok társadalmi berendezkedése az nem olyan lényeges, nincs közléskényszerem ezekkel kapcsolatban sem :D De azért legyen valami, ami érdekli és amiről lelkesen tud beszélni, amivel kapcsolatban át tudjuk elmélkedni a sötét téli éjszakákat, mert annak hiánya viszont tényleg kizáró ok.
2020. nov. 14. 09:59
 16/52 anonim ***** válasza:
40%

Hogy mi alapműveltség, azt mindenki a saját preferenciái szerint ítéli meg.

Valaki a differenciálegyenleteket sorolja ide, valaki a sejtosztódást, valaki Shakespeare összes művét, valaki meg a komparatív gazdasági modelleket. Aki az ő szakterületéhez nem ért, az onnantól hülye lesz a szemében.

Szerintem az intelligens embernek igyekezne kell túllépni ezeken és nem abból kiindulni, hogy mindenkinek olyannak kéne lennie, mint ő.

2020. nov. 14. 10:04
 17/52 anonim ***** válasza:
60%
Milyen párok beszélgetnek a történelem, irodalom, politika, művészetekről?
2020. nov. 14. 10:22
 18/52 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mennyire műveletlen.

Én lány vagyok de például engem nem érdekel se a politika, se az irodalom, se a művészetek. Végig ültem suliban, leérettségiztem és csókolom. Ha valami jobban érdekel, akár művészeten belül pl. egy-egy festő, annak utána olvasok és informálódom belőle, de úgy átfogóan tudni és ismerni sok mindent egy területen belül nem elvárás nálam, mert én se tudok különösebben hozzászólni a témához.

Viszont akkor legyen más amiben kiemelkedő és mint írtam is, ne legyen totál hülye, hogy alap dolgokat nem tud.

2020. nov. 14. 10:25
 19/52 anonim ***** válasza:
78%

"Milyen párok beszélgetnek a történelem, irodalom, politika, művészetekről?"

Mi speciel művészetéről szoktunk beszélgetni annak ellenére, hogy mindkettőnknek reál végzettsége van.

2020. nov. 14. 10:31
 20/52 anonim ***** válasza:
35%

Nem zavarna. Ezerféle más dologról lehet még beszélgetni. Mivel van érettségid, nagyon buta nem lehetsz. Amit eddig leírtál, normálisan írtad. Ebből is lejön, hogy értelmes ember vagy. Szerintem csak te tartod magad műveletlennek, viszont a nagy átlagban biztos benne vagy. Sok embernek csak nagy a szája, okoskodnak mindenféle tudás nélkül.

Van pasim, de rohadtul nem a Mátyás király hadjáratairól szoktunk csevegni, vagy a Bánk bán jó kva anyjáról.

2020. nov. 14. 10:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!