Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan átlag diplomás nő (pl jogász, tanárnő, andragógus, ápoló, szociális munkás, stb) akinek nem villamos, gépészmérnök, IT-s a párja, hanem csak sima átlag diplomás pasi (és nem is vágynak az előbbiekre)?
Figyelt kérdés
Jó, persze majd jönnek a kommentek, hogy nekem csak orvos a párom, loool...2020. okt. 31. 15:48
41/44 anonim válasza:
Mi átlag diplomás mérnök páros vagyunk.
34-en jót nevettem. Mennyire igaz.
42/44 anonim válasza:
Nagyon egyszerű: Egyetemen rengeteg ember van, és ha napjaidat ott töltöd, onnan lesz párod. Ez nem diploma kérdése, hanem a hasonló érdeklődésé. Ha egész nap topmodelek között élnél 5 évig napi 8 órát, és te is model vagy, valószínűleg topmodel párod lenne. Nem valószínű, hogy egy jogász megismerkedik egy elefántcsont ékszerfaragóval, mert soha nem találkoznak sehol. Érted?
43/44 anonim válasza:
Félve írok, mert nem tudom megfelelek-e a szigorúan szabott feltételeidnek. Átlag alatti diplomás vagyok. (Pedagógus.) Tudom, nem fogod elhinni, de volt olyan párom, aki még nálam is kevesebbet keresett. Összesen egy! diplomás párom volt eddig (ő is pedagógus 😂), a többinek vagy csak érettségije, volt, vagy kapaszkodj meg, voltak szakmunkások is! Illetve egyszer egy "csóró szakmunkás" és egy pénzes villamosmérnök közül az előbbit választottam. Lehet, hogy most összetörtem a jól kidolgozott kifogásod, hogy miért is nincs nőd. Hagyok időt, hogy megemészd.😉
44/44 A kérdező kommentje:
Az miert atlag alatti? Nekem van ismerosom aki kemia+matek szakon vegezett es keves nala ertelmesebb emberrel talalkoztam. Nem ugy van az, h csak az megy tanarnak, aki sehova sem jo. Van aki ezt szereti csinalni. Ha megcsinalja a ped II-t+mesterpedagogusit, akkor egesz jol fog keresni (+100 e netto). Meg osztalyfonok is lesz (+28 e). Tudom, egyik rokonom tanar es egesz jol keres igy 42 evesen.
2020. nov. 1. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!